2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gece 12 sen sonra bişe yeme içme dediler yarın doktor duruma göre bebeği alabilirmiş,çok moralim bozuk çok
Canım benim hiç moralini bozma.
Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı.Dün onunda suyu gelmiş bugün dogum yaptı benden 4-5 hafta küçük olması lazım temmuz başı diyorlardı haftasını tam bilmiyorum.bebekte annede çok iyiymiş küveze bile girmemiş.
Inşallah sizin içinde herşey yolunda gidecek sıkma canını.
Küvez konularında araştırma hastaneleri çok daha iyi ama eğer devlet hastanesinde olmak istemiyorsan canım hangi ildesin bilmiyorum 3.derece yoğun bakım ünitesi olan özel hastane araştırabilirsin.illa ihtiyaç olcak diye değil ama tam teşekküllü bir hastane daha ıyi olur.hiç endişe etme canavar gibi doğacak göreceksin.

Iyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.

Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin canım
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun bebişine
Kaç kilo doğdu

Ey maşallah. Planlıları sıraya koyuyoruz hoop plansız bebek haberleri geliyo. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.

İşte aslında kıssadan hisse. Hiçbir şeyin zamanını ne biz bilebiliriz ne doktor.

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun
Simdiden 3 dogum oldu galiba

İzmirde ege ünv dediler aydında aydın doğum evi.. Özel hastane hiç duymadım. Aydın doğum evimden randevu aldım prş gidicem kısmetse

Anladım cnm üzme kendini daha zaman var Benim oğlum 2,5 kilo doğdu çok kısa sürede toparladı. 37+1 de doğdu, 1 haftada epey fark attı. İnşallah biraz daha bekler ve 2 buçuğu geçer
Peki normal mi doğurdun yoksa sezeryan mı oldu? Küveze girdi mi?
2.5 kilo doğsa çok sevinicem.. İnşallah bakalım

Kıyamam canım ya ben de tüp bebekle hamile kalınca ilk doktor bakarken bebek yoğun bakım ünitesi olan hastanelere baktım hangi şehirdesin çoğu özel de var artık ama

İzmirde ege ünv dediler aydında aydın doğum evi.. Özel hastane hiç duymadım. Aydın doğum evimden randevu aldım prş gidicem kısmetse
Bir arkadaş ikizlerini doğurdu İzmir Ege üniversitesinde uzun süre yoğun bakımda kaldılar 32 haftalık 1000 kg civarıydılar şimdi çok sağlıklıklılar

Bende de var panik atak belden uyuşmalı da sakinleştirici falan yapmıyorlar mı acaba
Salı günü ben anestezi doktoruyla konuşacağım kızlar size de bilgisini veririm.Benim doktor muayenesinde ,kan verirken,dişçi koltuğunda nefes alışverişim hızlanıyor,ağlıyorum filan.Mesela dişim için kanal tedavisi yaptıracaktım ,doktor bana sen bu işleme dayanamazsın,genel anestezi ile yaptır dedi,sizin sıkıntılarınız ne mesela

Hadi ya biz baya panik olduk halbuki hareketleri de iyiydi. Bende vurdum hafif hemen tepki veriyor çok şükür ama uykucu çıktı minnak serum takılacaktı Dr gerek yok dedi

Kıyamam canım ya ben de tüp bebekle hamile kalınca ilk doktor bakarken bebek yoğun bakım ünitesi olan hastanelere baktım hangi şehirdesin çoğu özel de var artık ama
İzmir ilçesindeyim. İzmir ve aydına bakıyorum. Aydında yok dediler, izmir de de duymadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…