Canım benim hiç moralini bozma.Gece 12 sen sonra bişe yeme içme dediler yarın doktor duruma göre bebeği alabilirmiş,çok moralim bozuk çok
Küvez konularında araştırma hastaneleri çok daha iyi ama eğer devlet hastanesinde olmak istemiyorsan canım hangi ildesin bilmiyorum 3.derece yoğun bakım ünitesi olan özel hastane araştırabilirsin.illa ihtiyaç olcak diye değil ama tam teşekküllü bir hastane daha ıyi olur.hiç endişe etme canavar gibi doğacak göreceksin.Doktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden
Bilmiyorum kiÇok küçükler dogsalar nasıl yapıcaz
Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin canımIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Ey maşallah. Planlıları sıraya koyuyoruz hoop plansız bebek haberleri geliyo. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.Iyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsunIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
İzmirde ege ünv dediler aydında aydın doğum evi.. Özel hastane hiç duymadım. Aydın doğum evimden randevu aldım prş gidicem kısmetseCanım benim hiç moralini bozma.
Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı.Dün onunda suyu gelmiş bugün dogum yaptı benden 4-5 hafta küçük olması lazım temmuz başı diyorlardı haftasını tam bilmiyorum.bebekte annede çok iyiymiş küveze bile girmemiş.
Inşallah sizin içinde herşey yolunda gidecek sıkma canını.
Küvez konularında araştırma hastaneleri çok daha iyi ama eğer devlet hastanesinde olmak istemiyorsan canım hangi ildesin bilmiyorum 3.derece yoğun bakım ünitesi olan özel hastane araştırabilirsin.illa ihtiyaç olcak diye değil ama tam teşekküllü bir hastane daha ıyi olur.hiç endişe etme canavar gibi doğacak göreceksin.
Peki normal mi doğurdun yoksa sezeryan mı oldu? Küveze girdi mi?Anladım cnm üzme kendini daha zaman var Benim oğlum 2,5 kilo doğdu çok kısa sürede toparladı. 37+1 de doğdu, 1 haftada epey fark attı. İnşallah biraz daha bekler ve 2 buçuğu geçer
Bende de var panik atak belden uyuşmalı da sakinleştirici falan yapmıyorlar mı acabaPanik atak varsa diğer türlü zor olur sana canim
33 haftalık çıktı bu hafta... Bi 3 hafta geri yaniCanım adetine göre 36+4 sanırım
Ultrasondaki ölçümleri nasıl çıkıyor
Benim doktorum izmit medikal parkta çok önceden bayrama denk gelebileceğini ve orada olduğunu söylemişti.. yani gelip girecek inşallahKızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?
Kıyamam canım ya ben de tüp bebekle hamile kalınca ilk doktor bakarken bebek yoğun bakım ünitesi olan hastanelere baktım hangi şehirdesin çoğu özel de var artık amaDoktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden
Bir arkadaş ikizlerini doğurdu İzmir Ege üniversitesinde uzun süre yoğun bakımda kaldılar 32 haftalık 1000 kg civarıydılar şimdi çok sağlıklıklılarİzmirde ege ünv dediler aydında aydın doğum evi.. Özel hastane hiç duymadım. Aydın doğum evimden randevu aldım prş gidicem kısmetse
Salı günü ben anestezi doktoruyla konuşacağım kızlar size de bilgisini veririm.Benim doktor muayenesinde ,kan verirken,dişçi koltuğunda nefes alışverişim hızlanıyor,ağlıyorum filan.Mesela dişim için kanal tedavisi yaptıracaktım ,doktor bana sen bu işleme dayanamazsın,genel anestezi ile yaptır dedi,sizin sıkıntılarınız ne meselaBende de var panik atak belden uyuşmalı da sakinleştirici falan yapmıyorlar mı acaba
Orayı da Bi araştırıcam bakalım..Bir arkadaş ikizlerini doğurdu İzmir Ege üniversitesinde uzun süre yoğun bakımda kaldılar 32 haftalık 1000 kg civarıydılar şimdi çok sağlıklıklılar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahOrayı da Bi araştırıcam bakalım..
Hadi ya biz baya panik oldukbenimde oldu böyle 3 defa çektiler hep uyuyordu serum taktılar öyle uyandı halbuki çikolata falan da yemiştim. Nst deki kadın bizden sıkıldı biraz her hafta uyuyor bizimki :) karnıma bir iki vuruyor öyle uyanıyor tembel
İzmir ilçesindeyim. İzmir ve aydına bakıyorum. Aydında yok dediler, izmir de de duymadım amaKıyamam canım ya ben de tüp bebekle hamile kalınca ilk doktor bakarken bebek yoğun bakım ünitesi olan hastanelere baktım hangi şehirdesin çoğu özel de var artık ama
İnşallah canım vardır Bi hayır bunda daHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?