2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlaar günaydınn. Diş etim öyle bi şiştiki çok acıyo napmam lazım burda diş hekimi bi arkadaş vardı bana yardımcı olsa
Ayy çok geçmiş oldun önceki hamileliğimde bende diş etinden çok çekmiştim Dr arkadaş daha iyi bilgi verir ama şimdi yapılabiliyorsa diştaşı temizliği ve sürekl i ağız suyu kullan ve gargara eczaneden alabilirsin evde tuzlu su gargara da iyi geliyor

Hayırlı uğurlunolsun bebeğin
Her denemede iğne ilaçları baştan mı kullandın yoksa yumurtalar donduruldu mu , çok pahalı hem de zor bir tedavi

Valla tebrik ederim sizi ne mutlu ben dün pıt pıtı gördüm ama inş haftaya sesini duyarız

Reactions: H E
Bana doktor agızdan alma çok sersemlık yapar dedı oyuzden ben dıger yontemı kullanıyorum sabah ve yatarken 200luk bendekı
Bendekide 200 lük ama benim doktorum bana hiç alttan filan demedi. Doktoruma danışmadan kafama göre alttan almıyım çarşamba randevum var soruyum ona göre. Ama gerçekten baya sersemlik yapıyor ya

Canım keşke bişey istese hamile değilken daha çok şey istiyordu inşallah çok çektirmez bulantılar.

Patates haşlaması çok iyi geliyor bana. Dene istersen.

Onuda deneyim teşekkürler inşallah iyi gelir

Kızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
Hoşgeldin nicki ni hatırladım beklerken aynı topikdeydik hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…