Canım bebekler ek gıdaya geçiş yaptığında suya ıhtıyac duyuyormus. Yanı İlk 6 ay anne sütüyle beslenmesi yeterli. Bebiş anne sütünden bir şekilde mahrum kalıp mama ile beslenirse havanında durumunu göz onune alarak mamadan sonra 3. Ay snrası bır cay kasıgı verilebilir diye düşünüyorum. Ama inşallah sütümüz yeterli gelirde mamaya ihtiyaç duymayızKizlar bisey sorcam simdi bizim bebekler sicaga denk geliyor ya su vermemiz gerekiyor mu? Ya da ne zaman su icmeye baslarlar?
Canım oğlum Ekim doğumlu 6 aya kadar hiç vermedim su ona. Ama bu bebeğime veririm arada bir çay kaşığı, güneydeyim aşırı sıcak, serin bi yerde olsak vermezdim amaKizlar bisey sorcam simdi bizim bebekler sicaga denk geliyor ya su vermemiz gerekiyor mu? Ya da ne zaman su icmeye baslarlar?
Bende sicak yerde yasiyorum anne sutu yeter demisler ama icim rahat etmedi. Sagol canim sanirim bende oyle yapcam..Canım oğlum Ekim doğumlu 6 aya kadar hiç vermedim su ona. Ama bu bebeğime veririm arada bir çay kaşığı, güneydeyim aşırı sıcak, serin bi yerde olsak vermezdim ama
Sicak yerde yasiyorum canim anne sutu yetmez gibi geldi arada bir cay kasigi verilir mi diye dusundum. Annelik endiselerim simdiden tavan yaptiCanım bebekler ek gıdaya geçiş yaptığında suya ıhtıyac duyuyormus. Yanı İlk 6 ay anne sütüyle beslenmesi yeterli. Bebiş anne sütünden bir şekilde mahrum kalıp mama ile beslenirse havanında durumunu göz onune alarak mamadan sonra 3. Ay snrası bır cay kasıgı verilebilir diye düşünüyorum. Ama inşallah sütümüz yeterli gelirde mamaya ihtiyaç duymayız
Haklısın canım hepimiz en doğrusunu yapmak için sorup soruşturuyoruz, arastırıyoruz.. Rabbim en mantıklı kararları aldırsın, hepimize yardım etsin inşallahSicak yerde yasiyorum canim anne sutu yetmez gibi geldi arada bir cay kasigi verilir mi diye dusundum. Annelik endiselerim simdiden tavan yapti
Genel olmak istemiyorum. Ayilmam uzun surer. Midem etkilenir bisey yiyemem diye korkuyorum. Gastritim var da. Daha once oldugum ameliyatlarda beslenmeye geçmem zor oldu. Doktorum epidural olmasini istedi.Genel mi olacaksın
Benim çok sık olduğu icn nst de çıkıyodur belki. Mesela bu haftaki nst de 15 dk da 3 tane cikti..Ben de de 35 den beri falan var ama nst de çıkmıyor
70_80 arasi genelde. Bi kere yatis yapnistm o zaman 100 ü geciyordu ama gece. Gece gitsen yine oyle olur sanirmNst de kasılmaların kaç çıkmıştı bayağı çokmuş çünkü akşamları 5 dk birse
Akşamları cidden çok kötü oluyor. Eşim geldikten sonra başlıyor. Tüm gün öyleym sanıyo o da :)Canım benim de benzer akşamları daha rahatsız edici daha zorlayıcı oluyor ben o sancı sırasında hareketler yapıyorum son bı iki gündür süreci hızlandırır belki umuduyla inşallah bı hafta içinde olur yoksa kilosu iyice artacağı için korkmaya başladım hafiften:)))
Geçmiş olsun canım.. ben bilerek sona bıraktm birazda, mis gibi koksun diyeSeninle günümüzde aynıymış
Benim ev falan boyandı, kızım bademcik ameliyatı oldu öyle böyle derken bu zamana kaldım
Geç olsun , güç olmasın ne yapalım artık.
Bir şekil de hazır ederiz
Benimde iki ameliyat geçmişim var aslında bende epidural istiyorum aynı sizin gibi benimde mide problemim var anestezi sonrası bişey yiyemiyorum ameliyat öncesi akşam yemek yedim ertesi gün araya acil ameliyatlar girince 16:00 gibi ameliyat oldum gece 22:00 gibi bi bulamaç çorba geldi yiyemedim çıkardım. Sabaha kadar iki üç tane serum yedim yani 36 saat hiç bişey yememiş oldum 15 gün o bulantı geçmedi benden şimdi yine aynı olmam inşGenel olmak istemiyorum. Ayilmam uzun surer. Midem etkilenir bisey yiyemem diye korkuyorum. Gastritim var da. Daha once oldugum ameliyatlarda beslenmeye geçmem zor oldu. Doktorum epidural olmasini istedi.
Odaya gecince hemen yemek vericez bekletmiycem dedi.
Anestezistle gorusmedim henüz. Biraz korkuyorum aslinda kaygi bozuklugum var. Niyetim epidural baslamak cok strese girersem neler olur anestezistle konuşmam lazım
Insallah canim. Ben bi apandisit ameliyatı oldum gecen yil herkes bir gün yatip cikiyor. Ben ne yesem istifra ettim. Tam 3 gün hastanede yattim. Beslenmeye baslayamayinca taburcu etmediler.Benimde iki ameliyat geçmişim var aslında bende epidural istiyorum aynı sizin gibi benimde mide problemim var anestezi sonrası bişey yiyemiyorum ameliyat öncesi akşam yemek yedim ertesi gün araya acil ameliyatlar girince 16:00 gibi ameliyat oldum gece 22:00 gibi bi bulamaç çorba geldi yiyemedim çıkardım. Sabaha kadar iki üç tane serum yedim yani 36 saat hiç bişey yememiş oldum 15 gün o bulantı geçmedi benden şimdi yine aynı olmam inş
Ben de tarif etmek istiyorum, bazen karnımın bir tarafında sertlik ve sivrilme ve sanki bebek itiyor gibi hissediyorum, ama diğer kısımlar yumuşak oluyor. Son günlerde daha sert itmeye başladı, bende nefes darlığı olmuyor, bu da mı kasılma oluyor arkadaşlar? Son günlerde yoruyorum kendimi akşamları art arda iki üç defa yapıyor gündüz de yapıyor arasıraEvet canım o toplanma sırasında bende nefes darlığı falan da oluyor ayrıca son zamanlarda o kasılma anında bildiğin vajinamda baskı hissediyorum önceden kasıklarda oluyordu o baskı şimdi direk vajinada oluyor. Ama işte o kasılmalar düzenli olmadan doğumun yakınlaşmış olup olmadığı anlamıyoruz malesef
Ben de çok korkuyorum yaGenel olmak istemiyorum. Ayilmam uzun surer. Midem etkilenir bisey yiyemem diye korkuyorum. Gastritim var da. Daha once oldugum ameliyatlarda beslenmeye geçmem zor oldu. Doktorum epidural olmasini istedi.
Odaya gecince hemen yemek vericez bekletmiycem dedi.
Anestezistle gorusmedim henüz. Biraz korkuyorum aslinda kaygi bozuklugum var. Niyetim epidural baslamak cok strese girersem neler olur anestezistle konuşmam lazım
Benimde böyle oluyor kasılma mı değil mi anlamıyorum bendeBen de tarif etmek istiyorum, bazen karnımın bir tarafında sertlik ve sivrilme ve sanki bebek itiyor gibi hissediyorum, ama diğer kısımlar yumuşak oluyor. Son günlerde daha sert itmeye başladı, bende nefes darlığı olmuyor, bu da mı kasılma oluyor arkadaşlar? Son günlerde yoruyorum kendimi akşamları art arda iki üç defa yapıyor gündüz de yapıyor arasıra
Maşallah size belkide daha erken başlamalıydım geçmi başladım ondan mı oldu bilmiyorum Söylediklerinizi denedim ama lazımlığa hiç oturmak istemedi üzerini ıslattı sonra söyledi her çocuk farklı gerçekten..Gullbike
Her çocuk elbet farklıdır ama ben kızıma 18-19 aylıkken verdim tuvalet eğitimini ilk günden bıraktık bezi çok şükür şu an 5 yaşında 1 defa bile yatağını islatmadi o günden beri .
Sizlere tavsiyem sevdiği bir çizgi film kahramanının figürü olan bir iç çamaşırı alın . Ben kedili , köpekli almıştımçok seviyor çünkü hayvanları ve geçip karşısına yetişkinmiş gibi anlattım tuvalet ne demek diye . İç çamaşırını giydirdim ve eğer altına içerse kedi üzülür vs dedim belirli aralıklarla da hatirlattim gün boyu da lazimliga oturttum çok şükür 1 günde kurtardım olayı. Cisi vs gelip lazimliga yapınca da alkış vs kurtardım durumu bir deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar.
Çok geçmiş olsun. Benimde mide problemlerim var aylardır geçmedi bulantım zofer içiyorum hergün yoksa hiçbişey yiyemiyorum. O yüzden herkesin aynı olmaz korkmasın kimseInsallah canim. Ben bi apandisit ameliyatı oldum gecen yil herkes bir gün yatip cikiyor. Ben ne yesem istifra ettim. Tam 3 gün hastanede yattim. Beslenmeye baslayamayinca taburcu etmediler.
O yuzden genel anesteziden biraz cekiniyorum.
Herkes ayni olacak diye bisey yok. Kimse yanlis anlamasin korkmasin
Benim mide problemim var
Canım bence senin çocuğun kabiliyeti varmış maşAllah bazı çocuğa ne yaparsan yap almıyor maalesefGullbike
Her çocuk elbet farklıdır ama ben kızıma 18-19 aylıkken verdim tuvalet eğitimini ilk günden bıraktık bezi çok şükür şu an 5 yaşında 1 defa bile yatağını islatmadi o günden beri .
Sizlere tavsiyem sevdiği bir çizgi film kahramanının figürü olan bir iç çamaşırı alın . Ben kedili , köpekli almıştımçok seviyor çünkü hayvanları ve geçip karşısına yetişkinmiş gibi anlattım tuvalet ne demek diye . İç çamaşırını giydirdim ve eğer altına içerse kedi üzülür vs dedim belirli aralıklarla da hatirlattim gün boyu da lazimliga oturttum çok şükür 1 günde kurtardım olayı. Cisi vs gelip lazimliga yapınca da alkış vs kurtardım durumu bir deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar.
Ben 1 no aldım yani 2-5 kg benim bebeğim biraz minnak olacakmış 2700-2800 doğar dedi doktorum tevafuk küçük almışım bezleri sağ salim kullanalım inş bence sen direk 2 no ile başla yada 1 noyu az al denemiş olursunArkadaşlar bir sorum var, bebeğim ölçümlerine göre biraz kilolu olacak galiba, hastane çantasında henüz bez yok, yeni doğan bebek bezini 2-5 kg mi alsam, 3-6 kg mi? Kararsız kaldım. 4 e yakın olabilir demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?