Ben de tarif etmek istiyorum, bazen karnımın bir tarafında sertlik ve sivrilme ve sanki bebek itiyor gibi hissediyorum, ama diğer kısımlar yumuşak oluyor. Son günlerde daha sert itmeye başladı, bende nefes darlığı olmuyor, bu da mı kasılma oluyor arkadaşlar? Son günlerde yoruyorum kendimi akşamları art arda iki üç defa yapıyor gündüz de yapıyor arasıra
Canım bebek hareketi de olabilir tabi ama sadece sertleşme değil de yanında sıkışma baskı falan gibi hissediyorsan kesin kasılmadır nefes darlığı gibi dediğim şey herkeste olmuyor sanırım zaten bahsettiğim de tam nefes darlığı değil de daralma baskı gibi bişey, ben ilk tarif ettiğimde doktorum kasılma demişti hatta o haftalar biraz erkendi ve hemen magnezyum başlamıştı sonra zaten o hissettiğim direk nst de çıkmaya başladı
Sezaryen olacak kızlar,size bir sorum olacak.
Gün almak için gittiğinizde aç gelmenizi söylediler mi size?
Yüksek tansiyonla bu aralar sık sık acile gidiyorum.
Ve doktor bu aksam ki acil ziyaretiimde 12 den sonra bir şey yeme sabah aç karnına gel dedi.
Gün mü verecek ameliyata mı alacaklar tam netleşMedi.
Belirsizlik daha fazla stres yapıyor insanda...
Ben de tarif etmek istiyorum, bazen karnımın bir tarafında sertlik ve sivrilme ve sanki bebek itiyor gibi hissediyorum, ama diğer kısımlar yumuşak oluyor. Son günlerde daha sert itmeye başladı, bende nefes darlığı olmuyor, bu da mı kasılma oluyor arkadaşlar? Son günlerde yoruyorum kendimi akşamları art arda iki üç defa yapıyor gündüz de yapıyor arasıra
Aynen benımde bu şekilde oluyor ama bu kasılma değil sanırım. Bebegın alanı daraldığı için itme-çekme hareketleri yapıyor artık. Kasılmada karın sertlıgı ve bebegın bir yerde toplanması söz konusu.
arkadaşlar aşıyla ilgili araştırma yapanınız var mı? yan etkileri, otizmi tetikleme ihtimali vs.. çok enteresan görüşler var. doğar doğmaz k vitamini ve hep B yapılıyormuş mesela. çok kafa karıştırıcı konular☹
Ve doktor bu aksam ki acil ziyaretiimde 12 den sonra bir şey yeme sabah aç karnına gel dedi.
Her ihtimale karşı tedbirli gitmen için söylemiştir sezeryan a alabilir yani.gün vermek için aç gel demez yada operasyon için tahlil falanda yapmak içinde demiş olabilir.
arkadaşlar aşıyla ilgili araştırma yapanınız var mı? yan etkileri, otizmi tetikleme ihtimali vs.. çok enteresan görüşler var. doğar doğmaz k vitamini ve hep B yapılıyormuş mesela. çok kafa karıştırıcı konular☹
3k aşısı otizmde çok ilişkilendirilmiş. haftalardır makale okuyoruz, bebeğimiz için herşeyin zararsızını seçmeye çalışırken ilaç şirketlerinin politikaları çok üzücü
Ben yapmıştım, mesleğimle ilgili olunca da biraZ hassas davrandım. Mesela Tetenoz aşısını yaptırmadım. Anne karnında bebeğin immün sistemi tam gelişmediği için otizime neden olacağına dair makaleler var. Fakat doğumdan sonra bebek için olan aşıları yaptırırım. Sonuçta hepsi halk salığı sorunu.. böyle durumlarda kar zarar oranına bakmak lazım bence..
Bütün aşıları yaptırmayı düşünüyorum. Yeni yeni hastalıklar türüyo sürekli malesef temiz bi ülkede yaşamıyoruz. Hatta devletin aşı takviminde olmayanları bile yaptırmayı düşünüyorum
3k aşısı otizmde çok ilişkilendirilmiş. haftalardır makale okuyoruz, bebeğimiz için herşeyin zararsızını seçmeye çalışırken ilaç şirketlerinin politikaları çok üzücü
Bütün aşıları yaptırmayı düşünüyorum. Yeni yeni hastalıklar türüyo sürekli malesef temiz bi ülkede yaşamıyoruz. Hatta devletin aşı takviminde olmayanları bile yaptırmayı düşünüyorum
İlâç firmalarının politikaları bir gerçek ama şuan otizme sebep olduğu düşünülen o kadar çok şey var ki maalesef.kullanılan folit asitin fazlası bile otizme sebep olduğu düşünülüyor.digerlerini hiç yazmayım bile.hepimiz bi yerden sebep bulabiliriz.ben yaptırmayı düşünüyorum tüm aşıları.
Otizme etkisi hala tartışma konusu iken topluma aşısız katılma riski daha yüksek bence . Tüm aşılarını yaptırmayı planlıyorum ülke yol geçen hanı hastalıklar hortlamış durumda şuan
Her ihtimale karşı tedbirli gitmen için söylemiştir sezeryan a alabilir yani.gün vermek için aç gel demez yada operasyon için tahlil falanda yapmak içinde demiş olabilir.