2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hiç araştırmadım o yüzden yaptırıcam tüm aşılarını
üniversitede yumurtanın kolesterolu artırıp artırmadığı ile ilgili bir sürü makale karşılaştırdım. biri deneme yapmış böyle böyle demiş, öteki başka yerde başka insanlarla yapmış farklı şeyler yazmış. Eskiden kolesterollü insanlara yumurta yemeyin dendi, tereyağ yerine margarin yiyin dendi. şimdi de margarin tehlike tereyağ yiyin diyolar..
Bu bilim adamlarının araştırmalarını gerçek anlamda değerlendirebilecek kadar çalışmıyor kafam, o yüzden akışına bıraktım gitti

Doğum sonasi bebek icin olanlarinhepsini yaptiracak misin

Bu arada bebeğiniz benimki gibi nst de o sancı ölçen aleti tekmeliyorsa, onu sancı olarak algılıyomuş. tabi düzensiz sancı olarak göüküyor. bu sefer vurmayınca anladık, benim hiç sancım yokmuş meğer.

İnşallah değildir Sertlik oluyor ama sadece bebeğin ittiği yerde oluyor diğer yerler yumuşak her defasında dokunuyorum her yerine :). Çok sık olunca endişelendim yeri daraldikca artıyor demek ki

Sıkışma baskı pek hissetmiyorum ama bazen çok sert itiyor o an bir duruyorum. Benimki kasılma değildir inşallah o zaman ama yine de Ben de sorayım doktoruma canım sağol.

Doğum sonasi bebek icin olanlarinhepsini yaptiracak misin
Önemli olanların hepsini yaptırırım.. (hepatit,kızamık gibi)
birde ilaç firmalarının ekstra çıkardıkları var bazı çocuk doktorları öneriyor bazıları önermiyor çoğunda devlet desteği yok ve çok pahalılar.. sanırım onları yaptırmam çünkü sonu yok
Yakın zamanda pediatri kongresine katıldım adını duymadığım hastalıklar için aşı yapmışlar Hassas yanımız bebekler olduğu için biraz kullanıldığımızı düşünüyorum

Sıkışma baskı pek hissetmiyorum ama bazen çok sert itiyor o an bir duruyorum. Benimki kasılma değildir inşallah o zaman ama yine de Ben de sorayım doktoruma canım sağol.
[/QUOTE]
kasılmam var mı anlamıyorum diyordum ben, arkadaşım kasılma olduğunda öyle bir anlarsın ki o sana hissettirir demişti. gerçekten öyle oluyor karnım top gibi oluyor, geriliyor ve şiddetli bir sancı. kalksan geçmiyo, yatsan geçmiyo. bebeğin standart itmesi çok daha farklı, canını acıttığı yerde ayağını, poposunu hissediyorsun daha bölgesel oluyo ve pozisyonunu değiştirdiğinde geçiyo.

Yeğenim 3.ay aşısında sarsılmıştı bi. Sonra 2 yaş aşısından hemen sonra kanser oldu. Istanbul'da iyileşmesine vesile olan doktor aşıdan şüphelendikleri söyleyip ablamin yeni doğan bebeğine 2 yaşına kadar aşı yaptırmayın dedi.
2 yaşından sonra bağışıklık testi yapılarak gerekli görülen aşılar tek tek, aralıklarla yapılacak. O yüzden biz de Allah nasip ederse 2 yaşına kadar bebeğin kendi bağışıklık sistemi oturana kadar yaptırmayacagiz. Sonra bağışıklık testi yaptırıp çok gerekli olan aşıları tek tek yaptıracağız.

Ben de seçerek yaptırmaya karar verdim daha çok okuma yapmam gerek

doktorlar bu konularda konuşmak istemiyor pek. canan karatay şeker yüklemesi yaptırmayın dedi diye ceza almış mesela. etraftaki insanlar aaa olur mu aşı yaptırılmaz mı gibi tepkiler veriyor. hangi aşıdan sonra rahatsızlandı yeğenin? tetikleyici madde olarak ne olduğunu düşündü doktoru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…