2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk hamileliğim de doğuma yakın bende senin gibiydim :) bir de eşimle sıkıntılarımız vardı bu adama böyle bir dünyaya çocuk mu doğurup diyip kendimi iyice kötü yapıyordum insanın elinde değil böyle düşünmek onu da bilmiyorum.
Hepsi kucağına alana kadar ama , ondan sonra oh be diyorsun ... Bazen kolik oluyor bebek onunla beraber ağlıyorsun susturamiyorsun diye . Ama hepsi kadını öyle güzel olgunlastiriyor ki , anlatılmaz.

Kizlar gece çok ağrım vardı bebek saat başı toplanıp taş gibi oluyordu sabah doktora gittim nstde sanci fazla çıkmadı.
2 buçuk cm açılma varmış. bide yumuşama olmuş heran doğabilir.
muayene biraz canımı acıttı normal doğumdan korkmaya başladım biraz şuana kadar hiç düşünmemiştim.İlk doğumum nasıl gecicek bebekim de 2700 olmuş

Yaptırcam ben bilimsel bi açıklaması yok dünya Sağlık örgütü destekliyor. K vitamini çok önemli doğar doğmaz yapılması lazım

Hic mi aşı yaptirmayacaksiniz

Canm hadi hayrlısı olsun sağlıcakla gelsin yawrun .Kilosu da iyi gayet maşallah.Yatış mı verdlrr hastanede sana

Hayırlısı olsun inşallah canım Allah yardım ediyo hiç korkma

Kızlar dr dan çıktım şimdi
Bebek daha minik 2750 grammış
Cuma birdaha göreyim dedi
Az daha büyüsün dedi
İçim rahatladı geçen hafta bu hafta için alırız demişti
İyi çok şükür canım o zamana kadar biraz daha büyür inşaAllah benimkide minnak 2200 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…