- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Kasılmalara iyi geliyormş su içmekTeşekkür ederim şu niye iciyimki
İciyim o zmn bolbolKasılmalara iyi geliyormş su içmek
Ben de var.Gerçek doğum sancıları başlaynxa kaynatıp içilyor doğumun kolay olması içn umreye gdnce getrfi bize bi tanıdık oraya has bir otMeryem Ana otu diye bi ot varmış bilginiz varmi
Bende de var o bitkiden, nasıl kullanıldığını bilmiyordumBen de var.Gerçek doğum sancıları başlaynxa kaynatıp içilyor doğumun kolay olması içn umreye gdnce getrfi bize bi tanıdık oraya has bir ot
Sen daha 35 desinİyi çok şükür canım o zamana kadar biraz daha büyür inşaAllah benimkide minnak 2200 civarı
Valla devlet hastanesiydi. Kalabalık olduğu için çıktım eve geldim.Nasılsın ameliyata alındın mı ?
Canim cok da minik degil bebegin. Hic korkma. Vaktiyle gelsinKızlar dr dan çıktım şimdi
Bebek daha minik 2750 grammış
Cuma birdaha göreyim dedi
Az daha büyüsün dedi
İçim rahatladı geçen hafta bu hafta için alırız demişti
35. Haftada benimki de 2400dü 37. Haftada 3200e çıktı, şimdi tam büyüme zamanı bir iki haftaya daha da fark eder❤İyi çok şükür canım o zamana kadar biraz daha büyür inşaAllah benimkide minnak 2200 civarı
Evet canım sancı başladığı zaman suya koyuyorsun o açıldıkça Rahim ağzında açılıyormuş. Doğumdan sonra da hemen sudan çıkarılıp kurutuluyor böylece Rahim daha hızlı toplanıyor.. İnternet te detaylarını bulabilirsin okunacak bazı dualarda vardı. Rabbim yardımcın olsun sağ salim al bebişin kucağına :)Meryem Ana otu diye bi ot varmış bilginiz varmi
Ayy kuzucuk gelmek istiyorKizlar gece çok ağrım vardı bebek saat başı toplanıp taş gibi oluyordu sabah doktora gittim nstde sanci fazla çıkmadı.
2 buçuk cm açılma varmış. bide yumuşama olmuş heran doğabilir.
muayene biraz canımı acıttı normal doğumdan korkmaya başladım biraz şuana kadar hiç düşünmemiştim.İlk doğumum nasıl gecicek bebekim de 2700 olmuş
Kaç haftalık oldunuz?Arkadaşlar merhaba ben 43 kilo ile hamile kaldım. İkiz gebeyim. Şuan 52 kiloyum. Sizce kilom çok mu düşük?
Masallah seninkinin kilosu çok iyi35. Haftada benimki de 2400dü 37. Haftada 3200e çıktı, şimdi tam büyüme zamanı bir iki haftaya daha da fark eder❤
Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin canım
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun bebişine
Kaç kilo doğdu
Ey maşallah. Planlıları sıraya koyuyoruz hoop plansız bebek haberleri geliyo. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.
İşte aslında kıssadan hisse. Hiçbir şeyin zamanını ne biz bilebiliriz ne doktor.
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun
Simdiden 3 dogum oldu galiba
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
MaşaAllah canım gözün aydın kaç kilo doğdu
Aynen mirketcim inşallah bi doğuralim da.
Ben ilk oglumda 2 yıl emzirme döneminde de boyamamistim.
Allah herkese iki türlü de olsa kolay doğum nasip etsin
Allahım şifa versin inşallah canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
İyi haberlerini bekliyoruz, sıkma canını Moral önemli
Bizim doktor bu bayram nöbetçi değilmiş. Eğer bayrama denk gelirse başka 3 doktor varmış hastanede. Hayırlısı herşeyin.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım
Allah kavuştursun bebeğine sağlıkla
Hayırlı olsun canım
Allah bağışlasın yavrunu
Amin hepimizin sağlıkla doğsun
Aynen kızlar plansız doğumlar geliyor aradan
Bakalım biz ne yapacağız
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimiz çoğalıyor
Hayırlı olsun canım kaç kilo doğdu bebeğin
Canım Allah yardımcınız olsun. Merak etme onlar bizden daha güçlüler. Daha iyi olup en kısa zaman da yanına gelecek insallah. Sen uzulmemeye çalış bol sütün olsun ki çıktıktan sonra bol bol hasret giderip emziresinDoktorum Yenidoğan ünitesinde yer açılmasını bekliyor,gün içinde bebeğimi alacaklarsuyu çok az kalmış
Ne güzel bir Doğum hikayesiKusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin.❤
[/QUOTE]Ne güzel bir Doğum hikayesi ❤ Darısı bize olsun. Allah analı babalı büyütsün
Aktarda yokmu durBen de var.Gerçek doğum sancıları başlaynxa kaynatıp içilyor doğumun kolay olması içn umreye gdnce getrfi bize bi tanıdık oraya has bir ot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?