2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Meryem Ana otu diye bi ot varmış bilginiz varmi
Evet canım sancı başladığı zaman suya koyuyorsun o açıldıkça Rahim ağzında açılıyormuş. Doğumdan sonra da hemen sudan çıkarılıp kurutuluyor böylece Rahim daha hızlı toplanıyor.. İnternet te detaylarını bulabilirsin okunacak bazı dualarda vardı. Rabbim yardımcın olsun sağ salim al bebişin kucağına :)

Ayy kuzucuk gelmek istiyor
Hayırlısıyla Allah bir avazla kurtarsın hiç korkma sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin.
Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin canım
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun bebişine
Kaç kilo doğdu
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun
Simdiden 3 dogum oldu galiba
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
MaşaAllah canım gözün aydın kaç kilo doğdu
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimiz çoğalıyor
Hayırlı olsun canım kaç kilo doğdu bebeğin

Doktorum Yenidoğan ünitesinde yer açılmasını bekliyor,gün içinde bebeğimi alacaklar suyu çok az kalmış
Canım Allah yardımcınız olsun. Merak etme onlar bizden daha güçlüler. Daha iyi olup en kısa zaman da yanına gelecek insallah. Sen uzulmemeye çalış bol sütün olsun ki çıktıktan sonra bol bol hasret giderip emziresin

Ne güzel bir Doğum hikayesi Darısı bize olsun. Allah analı babalı büyütsün [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…