Ne mutlu sana : )Amin canim benim Allah anali.babali büyütsün saglikla insallah
Bende hiç bilmiyorum canım oğluma dogumumda suni sancı aldım bende kendi sancimi hissetmedim çünkü inşallah bilen biri vardırAmin canım sancım nasıl gelicek
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum canım tabi senin sağlık durumun önemli ama bebek açısından o dönem yolculuk rahat olur diye düşünüyorumKızlar iyi günler, ben şimdi annemin yanındayım ama doğumdan sonra kendi evime gideceğim eşimle beraber 15-20 günlük bebekle 7-8 saatlik araba yolculuğuna çıkılır mı sizce? Bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle yolculuk yapmak zorunda kalan başka birileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirimmm
Allah bir avazda kurtsrsin hayirli dogumlarKizlar açılmam 3 cm olmuş cuma gününe kadar sancım gelmezse suni sanci yla doğrucam sancım nasıl gelicek bir fikriniz varmi
Canım cok teşekkür ederimKızım 39+3 de 2730 gr doğmuştu ufak tefek bir şeydi ama çok çok kısa zamanda toprladı kendini tosuncuk olmuştu. Yani hiç endişe etme kilosunu sağlığı yerinde olsun hemen toparlıyor. Sık sık emzirmek gerek bir de .
İlk 3 gün normal doğum yapmama rağmen bende 1 damla süt gelmemişti ama yılmadım emzirdim yine ilk 6 ay sadece anne sütü aldı, ondan sonra ek gıda ve ben 2 yaşına kadar emzirdim.
Anlatmamda ki amaç, kötü düşünme sakın sen ne kadar savaşçı olursan bebek de öyle oluyor.
Herşey güzel olacak
Ilk doğumumda aynısını yaşadım.oğlum 13 günlükken 7-8 saat araçta yolculuk yaptım.tek kötü yanı bagaj koltuklar bizim dışımız da kalan her yer eşya doluydu.o biraz sıkmıştı.Kızlar iyi günler, ben şimdi annemin yanındayım ama doğumdan sonra kendi evime gideceğim eşimle beraber 15-20 günlük bebekle 7-8 saatlik araba yolculuğuna çıkılır mı sizce? Bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle yolculuk yapmak zorunda kalan başka birileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirimmm
Bol bol hurma ye kasılmaları artırıyor heralde, merdiven in çık, yürüyüş yap, sıcak duş al, eğilerek yerleri silin diyorlardı. Ben yanlış yönlendirmek istemem ama bunlar açılmayı ya da kasılmayı arttırıyordu galiba. Burdan biri paylaşmıştı sanırım hastanenin verdiği kağıtta bir- iki fincan adaçayı içilebilir yazıyordu. Ama dediğim gibi bunlar benim duyduklarım yanlış yönlendirmek istemem. Hayırlı doğumlar diliyorum. Umarım kendi sancın gelir, ben suni sancıyla doğum yaptım açılma olduktan sonra sıkıntı olmaz korkmaKizlar açılmam 3 cm olmuş cuma gününe kadar sancım gelmezse suni sanci yla doğrucam sancım nasıl gelicek bir fikriniz varmi
2 gun.SADece dogum ani mi
2. Gün de gelecek mi cekime
Tamam.demiri bir alayimda ona gore ayarlayayim.cok saolYok ipsiz zar zor yaptim :)
Ama iple rahat bir buzgu yapip yuvarlağın üzerine birakma fikri de olabilir bak
Yuvarlaktan çıkarmaya cesarerim yok :)
Sen bi öyle dene istersen uzun bi kurdela gibi biseyle büzüp
Tutma olayı evet sıkıntı oluyor , bizde yastık üstünde gezdiriyorduk resmen ama dediğim gibi zayıf bebek cidden hızlı toparlaniyor.Canım cok teşekkür ederim
Küçük olması tutma bakımı vs açısından zarar veririm korkusundan
Peki sütün gelmeyince hazır mama verdiniz mi ?
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun yarın için de güzel haberlerini alalım InşAllah ne mutlu bu uzun yolculuğu birlikte tamamladık emeklerimizin meyvesini alma vaktimiz geldi . Yarın çokça kokla cennet kokulunu teyzelerinin yerinede öp ellerinden ayaklarındanYarın bu saatte ameliyatta olabilirim kızlaaaar çok heycanlııı
Kesinlikle sıcak dusla göğüs masajı fayda ediyor ben öyle yaptım hastanede kaldigimda makinayla sagdim çok şükür öyle geldiTutma olayı evet sıkıntı oluyor , bizde yastık üstünde gezdiriyorduk resmen ama dediğim gibi zayıf bebek cidden hızlı toparlaniyor.
Ben aç kalacak korkusuyla mama vermeyi denedim ama hiç almadi ne biberon ne de kaşıkla. 3 gün aç kaldı diyebilirim ama aglamadi hiç . Meğerse doğumdan sonra zaten 3 gün kadar anne karnında aldiklariyla idare ediyormuş doktorum öyle demisti. Hiç mama almadı netice de.
Sütün gelmesi için de humana stiltea bende çok işe yaradı bir de , sıcak duş da göğüsleri masaj yapmak iyi geliyor . Umarım senin hemen sütün gelir bunlara hiç gerek kalmaz.❤
Allah güzel haberler almayı nasip etsin canım herseyde vardır bı hayır canını sıkma olur muKızlar merhaba
Perinotoloji ye geldim bizim kız 3800 muş. Karin çevresi de iri . Kan ver nst çekil onlara bi bakayim seni büyük ihtimal doğum için yatırıcam dedi.
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum normal kontrol diye gelmiştim ben:)) Dua edin güzel haberler veririm insallah
Umarım teşekkür ederim canımTutma olayı evet sıkıntı oluyor , bizde yastık üstünde gezdiriyorduk resmen ama dediğim gibi zayıf bebek cidden hızlı toparlaniyor.
Ben aç kalacak korkusuyla mama vermeyi denedim ama hiç almadi ne biberon ne de kaşıkla. 3 gün aç kaldı diyebilirim ama aglamadi hiç . Meğerse doğumdan sonra zaten 3 gün kadar anne karnında aldiklariyla idare ediyormuş doktorum öyle demisti. Hiç mama almadı netice de.
Sütün gelmesi için de humana stiltea bende çok işe yaradı bir de , sıcak duş da göğüsleri masaj yapmak iyi geliyor . Umarım senin hemen sütün gelir bunlara hiç gerek kalmaz.
Evet galiba alıştırma yapıyoruz. Üstüne benim bulantılar
Az kaldı diyicem ama bebek doğunca ilk zamanlar sık sık emzirmek gerektiği için saat başı uyanıyor insan yine uykusuz geceler kapı da yani ... Ama insan alışıyor zamanla . Bir de yaza denk geldik , sıcaktan yatilmaz.
Oy kuzum ya Allah yardımcın olsun gerçekten çok zorNefes deyince bile aac diplerim diken.diken oluyor resmen surekli o sebepten nobetteyiz
Yaz ayı mıydı peki canım klima falan nasıl çalıştırdınız? Bir de mola falan vermek gerekiyor mu sürekli? Benle bebişin sağlık durumu iyi olursa inşallah gitmek istiyorum da eşim hasta olmasından falan korkuyorIlk doğumumda aynısını yaşadım.oğlum 13 günlükken 7-8 saat araçta yolculuk yaptım.tek kötü yanı bagaj koltuklar bizim dışımız da kalan her yer eşya doluydu.o biraz sıkmıştı.
Tabi benle bebek iyi olursak normal şartlarda canım. Yani genelde uyur diyorlar doğduktan sonra doktora da soracağım sizin de fikrinizi almak istedim sağol canımBir sıkıntı olacağını sanmıyorum canım tabi senin sağlık durumun önemli ama bebek açısından o dönem yolculuk rahat olur diye düşünüyorum
olsun canım ne güzel bi an önce al kucağına.. sezeryan mı yapacak yoksa suni sancı mı verecekKızlar merhaba
Perinotoloji ye geldim bizim kız 3800 muş. Karin çevresi de iri . Kan ver nst çekil onlara bi bakayim seni büyük ihtimal doğum için yatırıcam dedi.
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum normal kontrol diye gelmiştim ben:)) Dua edin güzel haberler veririm insallah
Yazdıklarının hepsini yapıyorum bu gidişle suni sanci olcakBol bol hurma ye kasılmaları artırıyor heralde, merdiven in çık, yürüyüş yap, sıcak duş al, eğilerek yerleri silin diyorlardı. Ben yanlış yönlendirmek istemem ama bunlar açılmayı ya da kasılmayı arttırıyordu galiba. Burdan biri paylaşmıştı sanırım hastanenin verdiği kağıtta bir- iki fincan adaçayı içilebilir yazıyordu. Ama dediğim gibi bunlar benim duyduklarım yanlış yönlendirmek istemem. Hayırlı doğumlar diliyorum. Umarım kendi sancın gelir, ben suni sancıyla doğum yaptım açılma olduktan sonra sıkıntı olmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?