- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Tabı sormadan yapma. Devam edıyor mu? Ne zaman bıter bu cok zor sabah baya yogun geldı bakalım sonumuz ne olacak!Bendekide 200 lük ama benim doktorum bana hiç alttan filan demedi. Doktoruma danışmadan kafama göre alttan almıyım çarşamba randevum var soruyum ona göre. Ama gerçekten baya sersemlik yapıyor ya
Hey maşallahİlk 2 denemede zaten 5. Güne toplam 4 tane geldi ve transfer edildiler. 3. Ve 4. Denemelerde toplam 6 embriyoya ngs yapıldı sağlıklı embriyo bulunamadı. 5. De ngs’siz 2 tane transfer edildi, düşük oldu. 6. Denemede 2, 7. Denemede 3 embriyo oluştu hepsi ngs’den sağlıksız çıktı. 8. De 5 embriyo ngs’ye gitti, 2 sağlıklı çıktı, 2 si de tuttu, ikiz bekliyorum.. 3 senede yaptım tüm denemelerimi..
cevizli sucuk yiyorum bilmiyom o mu yapıyo acaba kabızlıkKayısı kayısı bide kurudut hoşaf yapıp içiyorsun ohhh rahatlıyorsun
vallahi cevizli sucuktan başka bişey yemiyorum bilmiyom ki geçmedi değerim arttıkça kabız oluyomNe yapiyosun kabiz olmammak için
hadi ya var mı kanama halaTabı sormadan yapma. Devam edıyor mu? Ne zaman bıter bu cok zor sabah baya yogun geldı bakalım sonumuz ne olacak!
Ben dün akşam bundan haberim yoktu çiğ eti yıkadım tencereye koydum elimle neymiş ki bu ne oluyormuşYa kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var
Yaaaa masallah canim inşallah bizlerde duyarızEki Görüntüle 2199450
Kizlar minigim ellerinizden öpüyor.
Bu doktorda kanama alani yok dedi
Düşük riskin simdilik kalkmos ama dikkat et dedi.
Kalbi 140 atiyor
9mm bebek
Piti pitilarini kizimda dinledi duygusala bagladi canim kardesim diye. Heyecanladik sevindik ciktik.
Darisi pit pit bekleyenlere ins
işte çiğ eti elleyıp yuzune veya başka bıyerıne surerken çocugunun orasında leke oluyormus.Ben dün akşam bundan haberim yoktu çiğ eti yıkadım tencereye koydum elimle neymiş ki bu ne oluyormuş
Ben iptal ettim randevumu kızlar
Hayırlısı olsun diyorum artık
Dr uma çok çok güveniyorum zaten
Gidip oraya da 300 tl daha verip dünkü duyduğum şeyleri duyacağımı biliyorum
Kaçıncı defa oluyor bu
Eğer Cumartesi günü dr um olumsuz birşey söylerse bundna sonrası için pgt li tüp bebek yolu görünüyor banabir kere yaptırdım ve çok zor olduğunu gördüm tüp bebek tedavisinin
Sabırla yaptıran arkadaşları tebrik ediyorum
Bu söylentiyi bende duymuştum.10 sene evvel hamileyken et doğradıktan sonra aklıma geldi bakalım olacak mı diye bacağıma parmak bastımYa kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var
Merkezlerin nereleri olduğu pek farketmiyo,Hey maşallah
Nasip işte ...
İnşallah sağlıkla hayırla bebeklerini kucağına alırsın canım
Hangi Merkezde yaptırdın
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sorun nr bilmiyorum yeni katıldım gruba ama içini ferah tut Allahımın izniyle herşey iyi olcakBen iptal ettim randevumu kızlar
Hayırlısı olsun diyorum artık
Dr uma çok çok güveniyorum zaten
Gidip oraya da 300 tl daha verip dünkü duyduğum şeyleri duyacağımı biliyorum
Kaçıncı defa oluyor bu
Eğer Cumartesi günü dr um olumsuz birşey söylerse bundna sonrası için pgt li tüp bebek yolu görünüyor banabir kere yaptırdım ve çok zor olduğunu gördüm tüp bebek tedavisinin
Sabırla yaptıran arkadaşları tebrik ediyorum
Bana activia sade yoğurt, muz ve her renkte üzüm çok iyi geldi, 2 günde düzeltti.vallahi cevizli sucuktan başka bişey yemiyorum bilmiyom ki geçmedi değerim arttıkça kabız oluyom
şimdilik iyiyim gibii sağlıklı olsunda bebişim sorun değilBana activia sade yoğurt, muz ve her renkte üzüm çok iyi geldi, 2 günde düzeltti.
vallahi cevizli sucuktan başka bişey yemiyorum bilmiyom ki geçmedi değerim arttıkça kabız oluyom
Evet hıc leke seklınde gelmemişti sabah baya geldi.......hadi ya var mı kanama hala
Canım keşke bişey istese hamile değilken daha çok şey istiyordu inşallah çok çektirmez bulantılar
Yaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm gerçekten mii???? Nasıl sevindim nasıl nasıl nasıl. O kadar istiyodum ki senden bu haberi çok sevindim özellikle aynı ayda doğurcak olmamıza daha çok sevindimmmm. Hoşgeldin canım benimmKızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?