2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bendekide 200 lük ama benim doktorum bana hiç alttan filan demedi. Doktoruma danışmadan kafama göre alttan almıyım çarşamba randevum var soruyum ona göre. Ama gerçekten baya sersemlik yapıyor ya
Tabı sormadan yapma. Devam edıyor mu? Ne zaman bıter bu cok zor sabah baya yogun geldı bakalım sonumuz ne olacak!

Hey maşallah
Nasip işte ...
İnşallah sağlıkla hayırla bebeklerini kucağına alırsın canım
Hangi Merkezde yaptırdın

Ben iptal ettim randevumu kızlar
Hayırlısı olsun diyorum artık
Dr uma çok çok güveniyorum zaten
Gidip oraya da 300 tl daha verip dünkü duyduğum şeyleri duyacağımı biliyorum
Kaçıncı defa oluyor bu
Eğer Cumartesi günü dr um olumsuz birşey söylerse bundna sonrası için pgt li tüp bebek yolu görünüyor bana bir kere yaptırdım ve çok zor olduğunu gördüm tüp bebek tedavisinin
Sabırla yaptıran arkadaşları tebrik ediyorum

Ben dün akşam bundan haberim yoktu çiğ eti yıkadım tencereye koydum elimle neymiş ki bu ne oluyormuş

Yaaaa masallah canim inşallah bizlerde duyarız

Ben dün akşam bundan haberim yoktu çiğ eti yıkadım tencereye koydum elimle neymiş ki bu ne oluyormuş
işte çiğ eti elleyıp yuzune veya başka bıyerıne surerken çocugunun orasında leke oluyormus.
Öyle dıyolar ne kadar doğru bılmıyorum ..

İnanmasamda tedirgin oluyorum .

Hayırlısı olsun canım dualarım seninle inşallah sonraki randevunda bebişin gösterir kendisi sana

Bu söylentiyi bende duymuştum.10 sene evvel hamileyken et doğradıktan sonra aklıma geldi bakalım olacak mı diye bacağıma parmak bastım.inanırmısın oldu oğlumun bacağında leke var Allahtan başka yerime dokunmamışım

Reactions: H E
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sorun nr bilmiyorum yeni katıldım gruba ama içini ferah tut Allahımın izniyle herşey iyi olcak

Canım keşke bişey istese hamile değilken daha çok şey istiyordu inşallah çok çektirmez bulantılar

Bir süre sonra gidasizliktan dolayı halsizlik felan başlıyor ben 1 haftadir boyleyim.
Gerçekten su ya bile ihtiyaç duymuyorum neredeyse

Kızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
Yaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm gerçekten mii???? Nasıl sevindim nasıl nasıl nasıl. O kadar istiyodum ki senden bu haberi çok sevindim özellikle aynı ayda doğurcak olmamıza daha çok sevindimmmm. Hoşgeldin canım benimm

Bugün ilk defa baş ağrısıyla birlikte iç bulantısı yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…