2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yazdıklarının hepsini yapıyorum bu gidişle suni sanci olcak
Hiç öyle düşünme.
Benim ilk kızımda hiç alıştırma sancım olmamıştı
38+2 de nişanım geldi.
38+5 de kendi sancım la doğum oldu. Nişandan sonra sancılar başlamıştı
Alıştırdı toplam 2 buçuk günde nihayete erdi

Tansiyon yukselme belirtisi tansiyonu takip etmelisin mutlaka önemli olabilir..

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Rabbim kurtarsın canım :)
Sağlıkla kavusun kuzunla.

Kızlar merhaba bugün yine nst ve kontrol günümüzdü :) kızım yüzünü elleriyle kapatmış, doktorumuz bize güzel bir poz ver derken karnıma birkaç sefer vurdu sonra bebeğim ağlamaya başladı tabii üzüldüm ama çok komikti dudakları hemen büzdü
Doktorumuz çok nazlı olacak bu kız dedi Geçen haftada gülerken yakalamıştık
Birde 3 hafta sonra doğumun olur dedi hazırlanmamı söyledi .. Şimdilik normal olacak ama nasıl tarih verebildi anlamadım

Benimmki bulanıklık değildi ki görüntide bryaz beyaz lekeler vardı sanki cam gibi parlak sağ salim doğuralım birşey olmadan herşeyden korkuyorum artık

@Zehra2345 nasıl oldunuz kızlarrr ?
[/QUOTE]
Bugün tekrar kontrole gittim suni sanci vericeklerdi kabul etmedim cumaya kadar sancım gelmezse suni olcak mecburen yoksa bebek de kanama riski olurmuş

Normal doğumu genelde adet tarihine göre 9 ayı doldurmaya göre tahmin ediyorlar galiba. Misal benim 18 eylül, 18 haziran civarı bekliyoruz:)

Arkadaşlarim geçen burda yazismistik, karnın bir yeri sertleşiyor bebek toplanıyor gibi demiştik. Dün akşam çok sık oldu ve nerdeyse 2 saat sürdü, çok korktum bebek de az hareket etti. Acile gittik meğer sanciymis o yaşadığım ciğer geliştirici yaptılar, serum taktılar biraz korktum açıkçası. İkinci nst de görünmedi sancı çok şükür eve gönderdiler. Bol bol dinlen dedi doktor. Tekrar olursa gel dedi. Ben öyle büyük bir ağrı hissetmiyordum, ona şaşırdım. Çok şükür rahim ağzında kısalma çıkmadı. İnşallah vaktini bekler bebeğim

Aynisini 34 de bende yasadim canim hic dert etme kendini yorma. 39+0 suan hala gelmedi :))

Aynisini 34 de bende yasadim canim hic dert etme kendini yorma. 39+0 suan hala gelmedi :))
Maşallah ben de en az 39u görmek isterim canım, benim bebeğin gelişimi 2 hafta önce çıktı bugün, başından beri öndeydi. Yine de görür müyüz ki 39u inşallah görürüm. Birsuru iş var hiç hazır değilim vakit var diye rahattim. ilk defa böyle oldum inşallah geçer dinlenince ❤

Dün gece aynı şey bana da oldu sık sık tuvalete kalktım acaba idrara mı sıkışığım diye karnım hep taş gibiydi sadece . Uyku daha tatlı geldi üstüne düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…