2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dün gece aynı şey bana da oldu sık sık tuvalete kalktım acaba idrara mı sıkışığım diye karnım hep taş gibiydi sadece . Uyku daha tatlı geldi üstüne düşmedim
Ben çok korktum öyle uzun sürünce. Alt kısımdan da baskı yapıyordu biraz. Geçse gitmeyecektim ama çikolata ya rağmen hareket etmeyince korktum canım. Devamı gelmediyse seninki demek ki kasılma değilmiş şükür.

Kızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Şimdi de yorgunluktan heyecanımı unuttum yarin insallah oglusuma kavusuyorum doguma girerken yazacagim sizlere 9 ay cok guzel zaman gecirdim burada bazen en yakinimdan cabuk cevap verdiniz hepinizden Allah razi olsun bundan sonra bebekle ilgili sorularda bulusuruz insallah

Benimmki bulanıklık değildi ki görüntide bryaz beyaz lekeler vardı sanki cam gibi parlak sağ salim doğuralım birşey olmadan herşeyden korkuyorum artık
Yani benimde öyle bulanıklık gibi beyaz puslu leke gibi anlamadım bir an nolduğunu çok korktum valla ya doğursaydık bi hayırlısı ilee

Allah bir avazda kurtarsın canım inşallah çok güzel bir doğum olur , sağlıkla alırsın kucağına . Güzel haberlerini bekliyoruz

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine sag salim kavusursun insallah. Sayfamizin bebekleri mayis ayinda geldi hazirana bikac kisi kaldi galiba

İnsallah hersey yolunda gider canım

Güzel haberlerini bekliyoruz canm inşallah sağlkla alırsn bebeğini kucağına bol sütün olur

Benim de 9 buçuk saat uçak yolculuğum var, kısmetse bebisten sonra. Bana bol bol emzirmemi, hatta rahat etmek için emzik kullanmami önerdiler ama arabayı bilemedim.

Güzel haberlerini bekliyoruz canm inşallah sağlkla alırsn bebeğini kucağına bol sütün olur
Allah bir avazda kurtarsın canım ❤ inşallah çok güzel bir doğum olur , sağlıkla alırsın kucağına . Güzel haberlerini bekliyoruz
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine sag salim kavusursun insallah. Sayfamizin bebekleri mayis ayinda geldi hazirana bikac kisi kaldi galiba
İnsallah hersey yolunda gider canım
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun hepimiz hir avazda kurtulalim insallah dogumdan once ve sonra haber verecegim

3 gündür aynıyım ben de Cuma kontrolüm var

İnşallah herşey çok güzel geçer, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz

3 gündür aynıyım ben de Cuma kontrolüm var
Bana da haftaya tekrar gel demişti. Sen de bol bol dinlen gerçekten geldiğimden beri uzanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi şükür. İki gün de izin aldım, pazartesi de ayrılacağım galiba doğum iznime.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarımız seninle sen de dualarında bizi unutma ve yarın bize de haber vermeyi unutma

Saglikla gelsin insaallah bebegin

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Doğuma hazırlık egzersizlerine başla sen inşaAllah hayırlısı ile güzel bir doğum olur bizlerde burda senin adına mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…