- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
Ben çok korktum öyle uzun sürünce. Alt kısımdan da baskı yapıyordu biraz. Geçse gitmeyecektim ama çikolata ya rağmen hareket etmeyince korktum canım. Devamı gelmediyse seninki demek ki kasılma değilmiş şükür.Dün gece aynı şey bana da oldu sık sık tuvalete kalktım acaba idrara mı sıkışığım diye karnım hep taş gibiydi sadece . Uyku daha tatlı geldi üstüne düşmedim
Yani benimde öyle bulanıklık gibi beyaz puslu leke gibi anlamadım bir an nolduğunu çok korktumBenimmki bulanıklık değildi ki görüntide bryaz beyaz lekeler vardı sanki cam gibi parlak sağ salim doğuralım birşey olmadan herşeyden korkuyorum artık
Allah bir avazda kurtarsın canımKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Şimdi de yorgunluktan heyecanımı unuttumyarin insallah oglusuma kavusuyorum doguma girerken yazacagim sizlere 9 ay cok guzel zaman gecirdim burada bazen en yakinimdan cabuk cevap verdiniz hepinizden Allah razi olsun bundan sonra bebekle ilgili sorularda bulusuruz insallah ❤❤
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine sag salim kavusursun insallah. Sayfamizin bebekleri mayis ayinda geldi hazirana bikac kisi kaldi galibaKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Şimdi de yorgunluktan heyecanımı unuttumyarin insallah oglusuma kavusuyorum doguma girerken yazacagim sizlere 9 ay cok guzel zaman gecirdim burada bazen en yakinimdan cabuk cevap verdiniz hepinizden Allah razi olsun bundan sonra bebekle ilgili sorularda bulusuruz insallah ❤❤
Kızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Şimdi de yorgunluktan heyecanımı unuttumyarin insallah oglusuma kavusuyorum doguma girerken yazacagim sizlere 9 ay cok guzel zaman gecirdim burada bazen en yakinimdan cabuk cevap verdiniz hepinizden Allah razi olsun bundan sonra bebekle ilgili sorularda bulusuruz insallah
Kızlar merhaba
Perinotoloji ye geldim bizim kız 3800 muş. Karin çevresi de iri . Kan ver nst çekil onlara bi bakayim seni büyük ihtimal doğum için yatırıcam dedi.
Öyle gidince alıyorlar mı hemen bebeği
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum normal kontrol diye gelmiştim ben:)) Dua edin güzel haberler veririm insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canm inşallah sağlkla alırsn bebeğini kucağına bol sütün olurKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Benim de 9 buçuk saat uçak yolculuğum var, kısmetse bebisten sonra. Bana bol bol emzirmemi, hatta rahat etmek için emzik kullanmami önerdiler ama arabayı bilemedim.Yaz ayı mıydı peki canım klima falan nasıl çalıştırdınız? Bir de mola falan vermek gerekiyor mu sürekli? Benle bebişin sağlık durumu iyi olursa inşallah gitmek istiyorum da eşim hasta olmasından falan korkuyor
16 eylülde benim o zaman 16haziran olabilirNormal doğumu genelde adet tarihine göre 9 ayı doldurmaya göre tahmin ediyorlar galiba. Misal benim 18 eylül, 18 haziran civarı bekliyoruz:)
Güzel haberlerini bekliyoruz canm inşallah sağlkla alırsn bebeğini kucağına bol sütün olur
Allah bir avazda kurtarsın canım ❤inşallah çok güzel bir doğum olur , sağlıkla alırsın kucağına . Güzel haberlerini bekliyoruz
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine sag salim kavusursun insallah. Sayfamizin bebekleri mayis ayinda geldi hazirana bikac kisi kaldi galiba
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok güzel duygular hele ilk gördüğün anRabbim herkesin evladını korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ... Doğumunda su gibi geçsin inşallah
İnsallah hersey yolunda gider canım
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun hepimiz hir avazda kurtulalim insallah dogumdan once ve sonra haber verecegimGüzel haberlerini bekliyoruz canm inşallah sağlkla alırsn bebeğini kucağına bol sütün olur
Bende anlamadımNeden oluyo ben anlamadım hiç bi anda oluyo bi kaç dk sonra geçiyo
3 gündür aynıyım ben de Cuma kontrolüm varArkadaşlarim geçen burda yazismistik, karnın bir yeri sertleşiyor bebek toplanıyor gibi demiştik. Dün akşam çok sık oldu ve nerdeyse 2 saat sürdü, çok korktum bebek de az hareket etti. Acile gittik meğer sanciymis o yaşadığımciğer geliştirici yaptılar, serum taktılar biraz korktum açıkçası. İkinci nst de görünmedi sancı çok şükür eve gönderdiler. Bol bol dinlen dedi doktor. Tekrar olursa gel dedi. Ben öyle büyük bir ağrı hissetmiyordum, ona şaşırdım. Çok şükür rahim ağzında kısalma çıkmadı. İnşallah vaktini bekler bebeğim
İnşallah herşey çok güzel geçer, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuzKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Bana da haftaya tekrar gel demişti. Sen de bol bol dinlen gerçekten geldiğimden beri uzanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi şükür. İki gün de izin aldım, pazartesi de ayrılacağım galiba doğum iznime.3 gündür aynıyım ben de Cuma kontrolüm var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarımız seninle sen de dualarında bizi unutma ve yarın bize de haber vermeyi unutmaKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Şimdi de yorgunluktan heyecanımı unuttumyarin insallah oglusuma kavusuyorum doguma girerken yazacagim sizlere 9 ay cok guzel zaman gecirdim burada bazen en yakinimdan cabuk cevap verdiniz hepinizden Allah razi olsun bundan sonra bebekle ilgili sorularda bulusuruz insallah
Saglikla gelsin insaallah bebeginKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar yarın öğlen doğuma gireceğim inşallah bütün gün heyecanımı bastırmak için iş çıkarıp durdum kendime dolap içlerini döktüm döktüm katladım
Doğuma hazırlık egzersizlerine başla sen inşaAllah hayırlısı ile güzel bir doğum olur bizlerde burda senin adına mutlu oluruzBen de bugün kontrole gttim kızlar bebişm 38 haftalık çktı haftaya bekliyırm bebek geleblr suyun sınırda dedi ayrıca çatı muayenesi de yaptı gayet uygun çatın normal doğuma dedi bakalım heyecanla bekliyorum ben de kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?