Günaydın kızlar
Bizi haberdar et tasarimcibayan
. Hayırlısı olsun
Ben de bugün kontrole gideceğim. 39. Haftama girdim. Oğlum 42 de gelmişti bakalım kızım ne zaman gelecek
Canım geçmiş olsun bakalım doktorun ne diyecek iki akşam önce ben de öyleydim 4 5 dk da birdi sancı gece yattım eğer gerçek doğum ağrısıysa beni gece uyandırır kesin dedim uyandırmadı
Bende aksine hamile kaldığım dönemlerde ekimde fetihiyeye tatile gitmiştik evin içinde titriyordum
Kansızlıkta yoktu ama bir dönem iş yerinde bile ektra ısıtıcı çalıştırdım
Son 2-3 aydır yanıyorum ama :)) henüz izinede ayrılmadım parmak arası terlikle gelesim var
Bebişler tam yaza geliyor umarım lohusalığımız böyle olmaz
Bacaklarım adeta bi soba borusu gibi soba borusundan daha kalın hatta ödem selülit hepsi var. Ağda gidicem de işte bu tipimle nasıl açıcam kendimi ay çok utanıyorum ya. Eşimin yanında bile bacaklarmı hep kapatıyorum bacaklarımı şişmeyen tek yer suratım onun haricinde balon gibiyim
Kızlar kontrolüm vardı herşey normalmiş agrımda yok doktorum bayram dönüşüne kadar doğurursun dedi baş geliş pozisyonda hala dedi birde usg verdi ama anlamadm birşey başı 37 haftalık görünüyor AFL yazan yerde 38+5 yaz8yor mm olarak 75.7 yazıyor ama anlamadm birşey anlayan bi bakabilirmi
Kızlar kontrolüm vardı herşey normalmiş agrımda yok doktorum bayram dönüşüne kadar doğurursun dedi baş geliş pozisyonda hala dedi birde usg verdi ama anlamadm birşey başı 37 haftalık görünüyor AFL yazan yerde 38+5 yaz8yor mm olarak 75.7 yazıyor ama anlamadm birşey anlayan bi bakabilirmi
Benim ara ara oldugu icin normal sayıyor drum. Ama sen hemen drunla görüş. Muayeneden de olabilir doguma da isaret olabilir
Nişan mukuslu yoğun bir yapida olabildigi gibi normal kanama seklinde de olabiliyormus
20-25 günlük olacak muhtemelen. THY 2-7 gün arasındaysa bebek rapor istiyor, 7.gunden sonra istemiyor.İnis kalkışta sadece yutkunmalari için emzirmek veya emzik vermek gerekiyor.
Günaydın kızlar
Bizi haberdar et tasarimcibayan
. Hayırlısı olsun
Ben de bugün kontrole gideceğim. 39. Haftama girdim. Oğlum 42 de gelmişti bakalım kızım ne zaman gelecek
Canım geçmiş olsun bakalım doktorun ne diyecek iki akşam önce ben de öyleydim 4 5 dk da birdi sancı gece yattım eğer gerçek doğum ağrısıysa beni gece uyandırır kesin dedim uyandırmadı
Kızlar düzenli dogum sancim cikti nstde. Amaa beyefendi kanala girmemiş hala. Normal dogum ıstiyorm ama suni istemiyorum dedim doktorumda zaten suni sancisi olmayanlara yapiliyor senin duzenli sancin var dedi. Fakat bebek kanala inmediginden normal dogum baslasa bile basarisiz olabilir yani sezeryana donebilr dedi. Suyum nişanim fln gelirse gidicem yoksa beklemeye devam. Haftaya tekrar gidip doktorumla karar verecegiz o zamana kdr gelmezse :)) bu sanciyla bi kac saate dogurman lazim dedi ama bzm paşanın gelesi yok
Kızlar düzenli dogum sancim cikti nstde. Amaa beyefendi kanala girmemiş hala. Normal dogum ıstiyorm ama suni istemiyorum dedim doktorumda zaten suni sancisi olmayanlara yapiliyor senin duzenli sancin var dedi. Fakat bebek kanala inmediginden normal dogum baslasa bile basarisiz olabilir yani sezeryana donebilr dedi. Suyum nişanim fln gelirse gidicem yoksa beklemeye devam. Haftaya tekrar gidip doktorumla karar verecegiz o zamana kdr gelmezse :)) bu sanciyla bi kac saate dogurman lazim dedi ama bzm paşanın gelesi yok