2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar en kontrole diye geldim doğum yaptim:) bebek iri 3800 beklersek daha da iri olir normal doğum yapamazsın diye yatırdılar. Ilk başta normal gözüküyordu. Ama bizim kizin nst sı gene uyanmadigindan riskli gebelik bölümüne yatırdılar

Ilk normal deneyeceklerini söylediler ama riskli gebelik uzmanı muayene etti çatıda sıkıntı var bebeğinde kafası göbeği büyük doğarken beyni zedelenir omuzu kırılır ben seni normal doğum yaptiramam dedi. Sezeryan oldum

Öğlen doğum yapacağım ı bilmediğimden dışarda iskender yemiştim ameliyathanede baya dalga konusu oldum:)) açlık zamanı dolmadigindan spinal dediler . Cok şükür ıyi geçti. Prensesim kucağımda emiyor

Canım bugün biriyle tanıştım. 37+1 de sezeryanla doğum yapmış ve 2200 doğmuş bebeği. Kuveze de girmemiş.
Inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve yavruna kavuşursun canım.
Amin inşallah canım. Takip eden doktorum kabul etmedi ve istemeyerek tıp fakültesinin eline kaldım o yüzden biraz gerildim. İnşallah sağlıkla gelir kuzum.

Maşallah canım Allahım analı babalı büyütsün sizin böyle hikayelerinizi okuyunca bizler de heyecanlanıyoruz hevesleniyoruz kızını da bizim yerimize de bol bol kokla mis gibidir o şimdi ahh ahh

Gozunaydin allah bağışlasin canım

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun canim

Bugun kizim tam dogum pozisyonu aldi galiba. Basasagi sağ tarafta takiliyordu ayaklar solda. Hatta elime geliyordu bazen ayagi.
Bugün karnimi ortalamis. Ayaklarini da hic hissedemedim arkalari tepikliyor sanirim. Sezeryan gununden once dogurmam umarim.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel emmeye de başlamış.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ikiniz de iyisiniz dimi

Allah anali babali buyutsun insallahh

Gozunaydin.masallah bebegine.

Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün canım Rabbim hayırlı evlat etsin bol sütün olsun insallah

Hayırlı olsun
Allah sağlık versin bebişine

Spinal ne kadar sürdü
Ameliyathanede konuşulanları duydun mu
Dikiş atılırken acı hissettin mi
Sonrasında Ağrı sancın oldu mu
Çok soru sordum ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…