2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum tıp fakültesine yönlendirdi. Suyu hala sınırda ve gelişimi geriden geliyormuş. Fakültede 2400 çıktı bebeğim 34 civarıydı ölçümleri. Suyu sınırdaymış. 3 gün sonra tekrar gidecem. Kontrole göre bayram öncesi için sezeryan günü verecek muhtemelen.. Bebek küçük olduğu için su az olduğu için normal doğum ihtimali azmış. Ben de riske atmak istemiyorum. Nst de sancım çıkmadı normal görünüyor. Pazartesi belli olacak muhtemelen günüm.. İnşallah küvöz e gerek kalmadan sağlıkla kavuşuruz bebeğimle

Hayırlısı olsun canım eğer riskli bı durum yoksa beklemek iyi bı tercih ama tetikte ol sürekli dikkat et annesi :) bu bebisler ne zaman ve nasıl gelmek istediklerine kendileri karar veriyorlar bakalım senin paşa nasıl gelecek

En hayırlısı olsun.. İkınızde saglıklıca kurtulrsnz inşallah, küvöze girse de çok kalmaz annesi

Bugün doğuma girenler kimlerdi heyecanla haber bekliyorum girip girip bakıyorum haber geldi mi diye

Evet ya bugün doğuma girenler ses verin sağlıkla almışsınısdır inşallah bebisleri Feeling07 vardı başka kim vardı bilemedim

Suyum 24 den beri sınırda
Havuç suyu iç ve hep yat

Canım bugün biriyle tanıştım. 37+1 de sezeryanla doğum yapmış ve 2200 doğmuş bebeği. Kuveze de girmemiş.
Inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve yavruna kavuşursun canım.

Kızlar normal doğumda sancı aşamasında rahim açılması ne kadar diye bakılırken, çatı muayenesi gibi mi bakılıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…