2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlısıyla az kaldı o ödem 1 hafta bol maydanozla ananasa bakar evelallah.
Ay benimde yüzüm şiş kaç aydır yüzümden aldım kiloyu resmen doğumdan sonra gider hemen inşallah bu bilgileri de öğrendiğim iyi oldu sağol

aramizda 1 Gün var acaba neye dayanarak bayram dönüşüne olur dedi ki

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim biz ıyiyiz çok şükür

Canım bebek 6 55 de doğdu çıkarken saate baktım 7 40 ti . Sadece karnım saga sola çekiliyor gibiydi başka bir şey hissetmedim acı falan . Cok güzeldi bebegin ilk anını gördüm izledim

Sonrasında dayanılmayacak bir acım olmadi cok şükür hep kendimdeydim hemen yürüdum şekersiz komposto şekersiz sütlaç çorbalar içtim gazim falan çok iyi geldi zorlamadı beni . Sütüm de geldi ama az doyuyor şuan ama eve gidince artıma yöntemleri deneyecegim

Tavsiyesi olan vars a dinlerim bu konuda

Yanım da yatan kadın genel olmuş. Öksürük tutmuş öksurdukce dikisleri baya ağrıyordu 2 günde toparlamış gazını falan rahat yapamadığını söyledi

Tabi bunlar bünyeden bünyeye değişir

Gozunaydin hayirli olsun

Sevindim iyi olmana canım
Sağlıkla mutlu günlerde büyüt yavrunu

Hayırlı olsun ❤ gözün aydın canım .
Allah şansını, bahtını ömrü boyunca açık etsin
Teşekkür ederim
Ayyy halbuki benle 1 gün var aramızda gibi duruyor.. Tebrik ederim canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Allah anali babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla kucağına aldın ya hayırlısı olsun herşeyin
Çok şükür iyi ya önemli olan o teşekkür ederim
Kizlar açılmam 3 cm olmuş cuma gününe kadar sancım gelmezse suni sanci yla doğrucam sancım nasıl gelicek bir fikriniz varmi
hurma bende çok işe yaradı hatta fazla yaradı ama sancı olması gerek onun üstüne yersen faydası var hurma ın rahim ağzını inceltiyor
Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim

aramizda 1 Gün var acaba neye dayanarak bayram dönüşüne olur dedi ki
Normalden haftası ileri çokıyor birde ilk hamileliklerde genelde erken olurmuş tatili çıkamayabilirsin dedi bede bilmiyorum sonrasında daha iki haftam kalıyor çatı muayeneside yapmadı haftayada başka doktor bakacak doktorum izinli kilosuda yerid eherhalde ondan dedi 3 ile 3,5 arası doğar dedi ölçümlerde haftasından hep ileriydi aynı devam ediyor gelişimini muhtemelen tamamladı doktor ona dayanarak dedi

Allah bağışlasın cnm, bol su ve dinlenme sütünü arttırır, yardımcı olan varsa yanında bebek uyudukça uyu. Dere otu bulgur işi de artırır diyorlar ama gaz olayına dikkat etmek lazım. Bi de yediklerimiz sütün kalitesini etkiliyor bence artıran su ve dinlenme ve tabiki bol bol emzirme:)

Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
9 ay boyunca doğurmak istedim.
Şimdi de ayrılmak istemiyorum.
Güzel haberle gelmek dileğiyle....
Allah yardimcin olsun canım hem dogurmak istiyoruz hemde hep içimizde taşımak ayrılmak istemiyoruz güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.

Canm beklyorm evde duş aldm belki doğm başlar falan hazrlklı olaym dye sancı falan başlarda direk hastaneye gtcem

Hadi kolay doğumlar olsun inşallah canım. Sağlıkla kavuş yavruna

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Bol sağlıklı günler dilerim
Darısı bize

Bugün çatı muayenem vardı, düşündüğümden daha çok canım yandı, sancı sırasında sürekli bununda mı ağrısını çekeceğiz

Sancı sırasında bunun pek lafı olmuyor canım
. Allah kolaylık versin hepimize

Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
9 ay boyunca doğurmak istedim.
Şimdi de ayrılmak istemiyorum.
Güzel haberle gelmek dileğiyle....

Hayırlı olsun canım Allah kavuştursun. Son gece heyecanlı oluyor gerçekten ilk doğumdan biliyorum

Selam kızlar

Ben de bugün kontrole gittim
Doktor normalde bayrama denk geliyor diye bayramdan önce Normal doğumu başlatıriz Vs diyordu ben de doğal kendi başlasın istiyordum
Bugün kontrol öncesi anlattım ilk oğlum 41+1 de vakumla doğdu çünkü aşağı inmemisti dedim
Aa abisinde vakum hikayesi varsa bunu çok Kilo almasını beklemeden baslatmamiz gerekir yoksa Kilo alırsa normal doğum zor olur dedi
Sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez
Ve de kendi gördü bebeğin ne kadar yukarıda olduğunu
Bu bebek daha bekler haftaya perşembe gel duruma bakalım. Ama bayramı çıkarır gibi duruyor dedi. En kötü bayramın bittiği cumartesi ye kadar bekleriz dedi
Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…