Kansızlık yoksa zaten bu adana sıcaklarında yanmak normal canımm benimki anormal benceCanım bende Adana'dayım. Bende yaniyorumNormalde bende üşürdüm. Kendimi tanıyamıyorum.
Anladım canım çok sağol bende uçakla dönerim belki düşüneceğim20-25 günlük olacak muhtemelen. THY 2-7 gün arasındaysa bebek rapor istiyor, 7.gunden sonra istemiyor.İnis kalkışta sadece yutkunmalari için emzirmek veya emzik vermek gerekiyor.
Suratın. Şişmedi ise sanslısın
6. Aydan beri suratım şiş
Burnum patlıcan gbi oldu
Yüzüm hani ağlarsın cok gözlerin şişer ya öyle ya da günlerce uyumazsın
6. Aydan beri eczaneye gidiyoruz ayyy yüzünüz ne kadar şişmiş diyorlar
Hastaneye gidiyoruz hemşireler diuor
3 aydır kardeşimi görmüyordum beni görünce korkmuş ablama ne oldu öyle demiş
Ay benimde yüzüm şiş kaç aydır yüzümden aldım kiloyu resmen doğumdan sonra gider hemen inşallah bu bilgileri de öğrendiğim iyi oldu sağolHayırlısıyla az kaldı o ödem 1 hafta bol maydanozla ananasa bakar evelallah.
Kısa yolculuksa daha kolay olurAnladım canım çok sağol bende uçakla dönerim belki düşüneceğim
Aktarmalı olacak malesef iki kere in bin yapcaz. Arabayla gidersem de 7şer saat gitcez bilmiyorum karar vermedim doğduktan sonra artık duruma göre bakacağızKısa yolculuksa daha kolay olur
aramizda 1 Gün var acaba neye dayanarak bayram dönüşüne olur dedi kiKızlar kontrolüm vardı herşey normalmiş agrımda yok doktorum bayram dönüşüne kadar doğurursun dedi baş geliş pozisyonda hala dedi birde usg verdi ama anlamadm birşey başı 37 haftalık görünüyor AFL yazan yerde 38+5 yaz8yor mm olarak 75.7 yazıyor ama anlamadm birşey anlayan bi bakabilirmi
Hayırlı olsun
Allah sağlık versin bebişine
Spinal ne kadar sürdü
Ameliyathanede konuşulanları duydun mu
Dikiş atılırken acı hissettin mi
Sonrasında Ağrı sancın oldu mu
Çok soru sordum ama kusura bakma
Gozunaydin hayirli olsunMerhaba kızlar en kontrole diye geldim doğum yaptim:) bebek iri 3800 beklersek daha da iri olir normal doğum yapamazsın diye yatırdılar. Ilk başta normal gözüküyordu. Ama bizim kizin nst sı gene uyanmadigindan riskli gebelik bölümüne yatırdılar
Ilk normal deneyeceklerini söylediler ama riskli gebelik uzmanı muayene etti çatıda sıkıntı var bebeğinde kafası göbeği büyük doğarken beyni zedelenir omuzu kırılır ben seni normal doğum yaptiramam dedi. Sezeryan oldum
Öğlen doğum yapacağım ı bilmediğimden dışarda iskender yemiştim ameliyathanede baya dalga konusu oldum:)) açlık zamanı dolmadigindan spinal dediler . Cok şükür ıyi geçti. Prensesim kucağımda emiyor
Sevindim iyi olmana canımKızlar hepinize cok teşekkür ederim biz ıyiyiz çok şükür
Canım bebek 6 55 de doğdu çıkarken saate baktım 7 40 ti . Sadece karnım saga sola çekiliyor gibiydi başka bir şey hissetmedim acı falan . Cok güzeldi bebegin ilk anını gördüm izledim
Sonrasında dayanılmayacak bir acım olmadi cok şükür hep kendimdeydim hemen yürüdum şekersiz komposto şekersiz sütlaç çorbalar içtim gazim falan çok iyi geldi zorlamadı beni . Sütüm de geldi ama az doyuyor şuan ama eve gidince artıma yöntemleri deneyecegim
Tavsiyesi olan vars a dinlerim bu konuda
Yanım da yatan kadın genel olmuş. Öksürük tutmuş öksurdukce dikisleri baya ağrıyordu 2 günde toparlamış gazını falan rahat yapamadığını söyledi
Tabi bunlar bünyeden bünyeye değişir
Teşekkür ederimHayırlı olsun ❤gözün aydın canım .
Allah şansını, bahtını ömrü boyunca açık etsin
Teşekkür ederimAyyy halbuki benle 1 gün var aramızda gibi duruyor..Tebrik ederim canım çok geçmiş olsun
Çok şükür iyi ya önemli olan o teşekkür ederimAllah anali babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla kucağına aldın ya hayırlısı olsun herşeyin
hurma bende çok işe yaradı hatta fazla yaradı ama sancı olması gerek onun üstüne yersen faydası var hurma ın rahim ağzını inceltiyorKizlar açılmam 3 cm olmuş cuma gününe kadar sancım gelmezse suni sanci yla doğrucam sancım nasıl gelicek bir fikriniz varmi
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün
Normalden haftası ileri çokıyor birde ilk hamileliklerde genelde erken olurmuş tatili çıkamayabilirsin dedi bede bilmiyorum sonrasında daha iki haftam kalıyor çatı muayeneside yapmadı haftayada başka doktor bakacak doktorum izinli kilosuda yerid eherhalde ondan dedi 3 ile 3,5 arası doğar dedi ölçümlerde haftasından hep ileriydi aynı devam ediyor gelişimini muhtemelen tamamladı doktor ona dayanarak dediaramizda 1 Gün var acaba neye dayanarak bayram dönüşüne olur dedi ki
Allah bağışlasın cnm, bol su ve dinlenme sütünü arttırır, yardımcı olan varsa yanında bebek uyudukça uyu. Dere otu bulgur işi de artırır diyorlar ama gaz olayına dikkat etmek lazım. Bi de yediklerimiz sütün kalitesini etkiliyor bence artıran su ve dinlenme ve tabiki bol bol emzirme:)Kızlar hepinize cok teşekkür ederim biz ıyiyiz çok şükür
Canım bebek 6 55 de doğdu çıkarken saate baktım 7 40 ti . Sadece karnım saga sola çekiliyor gibiydi başka bir şey hissetmedim acı falan . Cok güzeldi bebegin ilk anını gördüm izledim
Sonrasında dayanılmayacak bir acım olmadi cok şükür hep kendimdeydim hemen yürüdum şekersiz komposto şekersiz sütlaç çorbalar içtim gazim falan çok iyi geldi zorlamadı beni . Sütüm de geldi ama az doyuyor şuan ama eve gidince artıma yöntemleri deneyecegim
Tavsiyesi olan vars a dinlerim bu konuda
Yanım da yatan kadın genel olmuş. Öksürük tutmuş öksurdukce dikisleri baya ağrıyordu 2 günde toparlamış gazını falan rahat yapamadığını söyledi
Tabi bunlar bünyeden bünyeye değişir
Allah yardimcin olsun.Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
9 ay boyunca doğurmak istedim.
Şimdi de ayrılmak istemiyorum.
Güzel haberle gelmek dileğiyle....
Allah yardimcin olsun canım hem dogurmak istiyoruz hemde hep içimizde taşımak ayrılmak istemiyoruz güzel haberlerini bekliyoruz canımAynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
Kızlar düzenli dogum sancim cikti nstde. Amaa beyefendi kanala girmemiş hala. Normal dogum ıstiyorm ama suni istemiyorum dedim doktorumda zaten suni sancisi olmayanlara yapiliyor senin duzenli sancin var dedi. Fakat bebek kanala inmediginden normal dogum baslasa bile basarisiz olabilir yani sezeryana donebilr dedi. Suyum nişanim fln gelirse gidicem yoksa beklemeye devam. Haftaya tekrar gidip doktorumla karar verecegiz o zamana kdr gelmezse :)) bu sanciyla bi kac saate dogurman lazim dedi ama bzm paşanın gelesi yok
Canm beklyorm evde duş aldm belki doğm başlar falan hazrlklı olaym dye sancı falan başlarda direk hastaneye gtcem
Merhaba kızlar en kontrole diye geldim doğum yaptim:) bebek iri 3800 beklersek daha da iri olir normal doğum yapamazsın diye yatırdılar. Ilk başta normal gözüküyordu. Ama bizim kizin nst sı gene uyanmadigindan riskli gebelik bölümüne yatırdılar
Ilk normal deneyeceklerini söylediler ama riskli gebelik uzmanı muayene etti çatıda sıkıntı var bebeğinde kafası göbeği büyük doğarken beyni zedelenir omuzu kırılır ben seni normal doğum yaptiramam dedi. Sezeryan oldum
Öğlen doğum yapacağım ı bilmediğimden dışarda iskender yemiştim ameliyathanede baya dalga konusu oldum:)) açlık zamanı dolmadigindan spinal dediler . Cok şükür ıyi geçti. Prensesim kucağımda emiyor
Bugün çatı muayenem vardı, düşündüğümden daha çok canım yandı, sancı sırasında sürekli bununda mı ağrısını çekeceğiz
Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?