2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım sağlıkla gelsin inşaAllah

Anladim canim bir avazda kolay doğum olsun insAllah benimki de geliverir sezeryana alincam yoksa:/

Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
9 ay boyunca doğurmak istedim.
Şimdi de ayrılmak istemiyorum.
Güzel haberle gelmek dileğiyle....
Sağ salim kavusursun insAllah evladina
Ara ara his bana da oluyor ki doğurmak için cok sabirsizlanan biriyim . ayni bedenden ayrilmak, anne olmak bi bebegin tüm ihtiyaçları için bana muhtaç olması gibi düşünceler buna yol aciyor bende.

Hayırlısı olsun canım.. Benım bebegımde üstte gibi ve doktor haftaya kadar gelmez ise sezeryan dedi.Tabi ben devlette yapacagm çatı muayenesi bıle yapılmadı. Haftaya catıya bakıp olmassa gün verecek. Ozelde mi olcak doğumun?

Canım seninle aynı durumdayız günlerimiz hemen hemen ayni. Benimde bebeğim 10 gün kadar önden gidiyor zaten sezeryan olacaktım seni bayram tatiline bırakamam dedi. Arefe günü alacak hayırlısıyla. Şimdiden 3 kiloyu geçtik.

Kızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldım spinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak

Gözün aydın canım
Allah sağlıklı uzun ömür versin

Gözün aydın canım..

Evet canım özel. Senin de hakkından hayırlısı olsun

Feelingcim güzel annemiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Bol sağlık dilerim.

Seninle aynı günümüz canım. Benimde doktorum burda olursa 7 haziranda sezaryen olacam kısmetse. Benimde kemik gelişimi önde gidiyor dedi ama kilosu 2850 dün gittiğimde

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün❤

Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün

Seninle aynı günümüz canım. Benimde doktorum burda olursa 7 haziranda sezaryen olacam kısmetse. Benimde kemik gelişimi önde gidiyor dedi ama kilosu 2850 dün gittiğimde
Ben doktora dedim erken değil mi diye bana bayramda patlarsın dedi :) Ben de 7sinden sonra olur diye düşünüyordum hep. Hayırlısı olsun hepimize.

Bebeğin hayırlı olsun, analı babalı büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…