- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Rabbım kolaylıklar versin sağ salim inşAllahAynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
9 ay boyunca doğurmak istedim.
Şimdi de ayrılmak istemiyorum.
Güzel haberle gelmek dileğiyle....
Amin canım sağlıkla gelsin inşaAllahSelam kızlar
Ben de bugün kontrole gittim
Doktor normalde bayrama denk geliyor diye bayramdan önce Normal doğumu başlatıriz Vs diyordu ben de doğal kendi başlasın istiyordum
Bugün kontrol öncesi anlattım ilk oğlum 41+1 de vakumla doğdu çünkü aşağı inmemisti dedim
Aa abisinde vakum hikayesi varsa bunu çok Kilo almasını beklemeden baslatmamiz gerekir yoksa Kilo alırsa normal doğum zor olur dedi
Sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez
Ve de kendi gördü bebeğin ne kadar yukarıda olduğunu
Bu bebek daha bekler haftaya perşembe gel duruma bakalım. Ama bayramı çıkarır gibi duruyor dedi. En kötü bayramın bittiği cumartesi ye kadar bekleriz dedi
Hayırlısı olsun inşallah
Anladim canim bir avazda kolay doğum olsun insAllah benimki de geliverir sezeryana alincam yoksa:/Normalden haftası ileri çokıyor birde ilk hamileliklerde genelde erken olurmuş tatili çıkamayabilirsin dedi bede bilmiyorum sonrasında daha iki haftam kalıyor çatı muayeneside yapmadı haftayada başka doktor bakacak doktorum izinli kilosuda yerid eherhalde ondan dedi 3 ile 3,5 arası doğar dedi ölçümlerde haftasından hep ileriydi aynı devam ediyor gelişimini muhtemelen tamamladı doktor ona dayanarak dedi
Sağ salim kavusursun insAllah evladinaAynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
Hayırlısı olsun canım.. Benım bebegımde üstte gibi ve doktor haftaya kadar gelmez ise sezeryan dedi.Tabi ben devlette yapacagm çatı muayenesi bıle yapılmadı. Haftaya catıya bakıp olmassa gün verecek. Ozelde mi olcak doğumun?Selam kızlar
Ben de bugün kontrole gittim
Doktor normalde bayrama denk geliyor diye bayramdan önce Normal doğumu başlatıriz Vs diyordu ben de doğal kendi başlasın istiyordum
Bugün kontrol öncesi anlattım ilk oğlum 41+1 de vakumla doğdu çünkü aşağı inmemisti dedim
Aa abisinde vakum hikayesi varsa bunu çok Kilo almasını beklemeden baslatmamiz gerekir yoksa Kilo alırsa normal doğum zor olur dedi
Sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez
Ve de kendi gördü bebeğin ne kadar yukarıda olduğunu
Bu bebek daha bekler haftaya perşembe gel duruma bakalım. Ama bayramı çıkarır gibi duruyor dedi. En kötü bayramın bittiği cumartesi ye kadar bekleriz dedi
Hayırlısı olsun inşallah
Canım seninle aynı durumdayız günlerimiz hemen hemen ayni. Benimde bebeğim 10 gün kadar önden gidiyor zaten sezeryan olacaktım seni bayram tatiline bırakamam dedi. Arefe günü alacak hayırlısıyla. Şimdiden 3 kiloyu geçtik.Normalden haftası ileri çokıyor birde ilk hamileliklerde genelde erken olurmuş tatili çıkamayabilirsin dedi bede bilmiyorum sonrasında daha iki haftam kalıyor çatı muayeneside yapmadı haftayada başka doktor bakacak doktorum izinli kilosuda yerid eherhalde ondan dedi 3 ile 3,5 arası doğar dedi ölçümlerde haftasından hep ileriydi aynı devam ediyor gelişimini muhtemelen tamamladı doktor ona dayanarak dedi
Gözün aydın canımKızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Gözün aydın canım..Kızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Sağol canım benim darısı başınızaGözün aydın canım
Allah sağlıklı uzun ömür versin
Sağol canım darısı sizeGözün aydın canım..
Hayırlısı olsun canım.. Benım bebegımde üstte gibi ve doktor haftaya kadar gelmez ise sezeryan dedi.Tabi ben devlette yapacagm çatı muayenesi bıle yapılmadı. Haftaya catıya bakıp olmassa gün verecek. Ozelde mi olcak doğumun?
Kızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Medline hastanesinde Ayşe parlakgümüş. Sen?
Seninle aynı günümüz canım. Benimde doktorum burda olursa 7 haziranda sezaryen olacam kısmetse. Benimde kemik gelişimi önde gidiyor dedi ama kilosu 2850 dün gittiğimdeCanım seninle aynı durumdayız günlerimiz hemen hemen ayni. Benimde bebeğim 10 gün kadar önden gidiyor zaten sezeryan olacaktım seni bayram tatiline bırakamam dedi. Arefe günü alacak hayırlısıyla. Şimdiden 3 kiloyu geçtik.
Canım güzel haberlerini alacağız inşallah.Aynı bedende son gecemiz kızlar,
Yarın doğuma giriyorum.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallahKızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün❤Kızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Gözünüz aydın canımKızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Ben doktora dedim erken değil mi diye bana bayramda patlarsın dedi :) Ben de 7sinden sonra olur diye düşünüyordum hep. Hayırlısı olsun hepimize.Seninle aynı günümüz canım. Benimde doktorum burda olursa 7 haziranda sezaryen olacam kısmetse. Benimde kemik gelişimi önde gidiyor dedi ama kilosu 2850 dün gittiğimde
Bebeğin hayırlı olsun, analı babalı büyüsünKızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?