2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim serbeti nasıl yapicaksin bilgi verirmisin

Aynen benim de temizlikçi alma günüm belli değil 31inde kontrole gideyim ona göre belirlicem. Normalde kadın iş yapar ben ona yardım ederdim sanırım şimdi yattığı yerden kalkmam
Ben de kadından haber bekliyorum bayramdan önceye ayarlayacağım dedi bakalım, ay yok ben de hiç yardım edemem valla habire çarpıntım tutuyor zaten

Hayırlı olsun canim

Seninle aynı gidiyoruz canım aynı işlemleri yaptım ben de dün süsleme işlerini bitirdim son olarak bebişin nevresimlerini yıkadım bugün onun ütülemesi kaldı evde yapılacak

Kizlar 4 cm açıklığım var ve sancım yok suni sanci verilecek şimdi yatışım yapıldı dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı haberlerle gel inşallah sancıyla açılman da olacaktır Allah'ın izniyle dualarımız seninle sen de bizi unutma dualarında :)

Maşallah hayırlı olsun

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün

Kasilma ve ağrı durumu nasil kızlar benim artmaya başladı hergün çekmeye başladım catim falan ağrıyor akşamları daha çok oluyo 31 inde kontrol var erkene mi alsam acaba kontrolü

Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım

Bebeğimin boynuna kordon dolanmıs
Bugun alabilirim dedi dr ama kendimi hazır hissetmedm

Normalde salı carsamba planlıyordum dedi
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim

Ama ağla ağla bir acayip oldum
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Çocuk mosmor çıkıyor falan dediler
Korktum
Ama epiduralden de eşek gibi korkuyorum

Doğum gözümde büyüyor ama bebeğe odaklanmaya çalışalım, bir anda olup bitecek sonrasında 2 kişi çıktığınız eve 3 kişi döneceksiniz buna odaklanmaya çalış

Anladim canim bir avazda kolay doğum olsun insAllah benimki de geliverir sezeryana alincam yoksa:/
Duruşu nasıl birşey dedimi doktorun normal istiyorsan egzersiz yap bence ben namaz kıldığımdan mı nedir kaç haftadır aynı şekil duruyor hatta iki haftadır daha çok baskı yapmaya başladı hatta iç bacaklarıma rahimden gelen bi kıramp var sanki hareket edince oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…