Benimkide iki hafta 9ndeydi bi ara üç haftaya geçti zor zaptettim yediğim şdyleri yemedom falan sezeryan için önceden alınması artık nodmal bir olayda benimki normal bekleniyor aksilik oomazsa devlet hastanesi olduğu içinde normal denenmeden sezeryan yapılmaz sanırım.buna rağmen erken olacağını dedi olmazsa bayramdan sonra görüşürüz ama sanmıyorum dedi güldü baya emindiezeryan olsam annemi çağıracağım tarih belli olurdu ama şimdi bayramda mecbur gelecekler önümüzdeki hafta bir sorun oomazsa kasılma falan nasıl olacak erkengerçi ağrı hissetmeyenlerde var nasip artık bekleyip görücezCanım seninle aynı durumdayız günlerimiz hemen hemen ayni. Benimde bebeğim 10 gün kadar önden gidiyor zaten sezeryan olacaktım seni bayram tatiline bırakamam dedi. Arefe günü alacak hayırlısıyla. Şimdiden 3 kiloyu geçtik.
Ben 24. Haftamda 2 ameliyat oldum, 2si de genel oldu, bana 2 ameliyatım da diş çektirmekten daha kolay geldi, eğer genel olacaksan ameliyata girmeden moralini yükselt, hemen olup bitecek bebeğime kavuşucam diye düşün, nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun, ve sonrası inan şimdiye kdr yaşadıklarının yanında hiçbirşeydir sonu güzel olsun yeter ki, lütfen stres olma arkadaşım. Bir de anestezi uzmanına ve druna güven sezeryan şekli konusunda, bizim için en uygun en iyisini istiyorlar onlar da. Hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı diliyorumKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Bebeğimin boynuna kordon dolanmıs
Bugun alabilirim dedi dr ama kendimi hazır hissetmedm
Normalde salı carsamba planlıyordum dedi
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Ama ağla ağla bir acayip oldum
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Çocuk mosmor çıkıyor falan dediler
Korktum
Ama epiduralden de eşek gibi korkuyorum
Amin canim. Korkutmak degildi amacim temkinli olmak lazim. Kusura bakmaBen ilkinde de olmamıştım bebek aniden gelince, ay Allah korusun, hepimizin kolay doğumları olsun
aaa neden ağlıyorsun canım rahat ol yarın bebeğine kavuşuyorsun iyi yanından bakKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Ben 24. Haftamda 2 ameliyat oldum, 2si de genel oldu, bana 2 ameliyatım da diş çektirmekten daha kolay geldi, eğer genel olacaksan ameliyata girmeden moralini yükselt, hemen olup bitecek bebeğime kavuşucam diye düşün, nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun, ve sonrası inan şimdiye kdr yaşadıklarının yanında hiçbirşeydir sonu güzel olsun yeter ki, lütfen stres olma arkadaşım. Bir de anestezi uzmanına ve druna güven sezeryan şekli konusunda, bizim için en uygun en iyisini istiyorlar onlar da. Hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı diliyorum
Feeling07 gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini ❤ Bebişin kilosunu merak ediyorum yalnız o karından ne kadar bir bebek çıktı diye Vaktin olunca detayları da paylaşırsn inşallah bizimle
@Zehra2345 açılmanın olması çok iyi canım inşallah bir avazda kurtulup kavuşacaksın bebeğine Allah yardımcın olsun
Hatta öyle oluyor kı o an karnıma baksan karnım bıldıgın sallanıyor hızlı sekılde ben tepınıyor dıye dusundum :/ hıckırıkla karıstıranda var oyle degıl ıkısını ben barız ayırıyorum o bellı saat gıbı tık tık hatta onda da az karnım oynuyor ama bu tıtreme cok baska... senıde endıselendırmedım ınsallahHıc aklıma gelmemıstı okuyunca acabaa oldum ıyı oldu sorarız barı doktora...
Nst ye girmeyen bir ben mi varım aranızda ?
Pzt kontrolüm var 35 olmuş olacağım ama dr hiç nst den bahsetmedi
Pzt girecek olsam şimdiden söyler miydi
Dr un baktığı ultrasonda mi bakılıyor başka yerde mi
Sezeryan olacaksak da giriyor muyuz ?
Evet canım özel. Senin de hakkından hayırlısı olsun
Feelingcim güzel annemiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Bol sağlık dilerim.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün❤
Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin hayırlı olsun, analı babalı büyüsün
Gözün aydın canım
Gözünaydın canım Allah analı babalı buyutsun
Gözün aydın canımm tebrik ederim sağlıkla büyüt
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Saglikla büyüt inşallah
Hayırlı olsun canim
Maşallah hayırlı olsun
Çok sağolun kızlar, spinal oldum tek şikayetim boyun ve omuz ağrılarım oldu ara olup geçiyor ama oda dayanılmıcak kadar değil anestezi uzmanı spinali önerdi. 3700 doğdu oğluşumGözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün
Heyecan yapman cok normal. Aglaman da..Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Spinal oldum ameliyata girerken titreyerek girdim korkudan ve masaya yatmadım o halde atlattım o kadar değişik bişeyki panik yaptığım an uyuttular ne ara oldu anlamadım sonra bi uyandım bebek ağlama sesi geliyor doktor bebeğin doğdu yanağına koyucaz fotoğrafçı foto çekicek dedi tamam dedim gülerek sanki az önce ayılan ben değilmişim gibiKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Merhaba canım Kaç haftaklıkken alacak doktorBen doktora dedim erken değil mi diye bana bayramda patlarsın dedi :) Ben de 7sinden sonra olur diye düşünüyordum hep. Hayırlısı olsun hepimize.
MaşaAllah canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllahSpinal oldum ameliyata girerken titreyerek girdim korkudan ve masaya yatmadım o halde atlattım o kadar değişik bişeyki panik yaptığım an uyuttular ne ara oldu anlamadım sonra bi uyandım bebek ağlama sesi geliyor doktor bebeğin doğdu yanağına koyucaz fotoğrafçı foto çekicek dedi tamam dedim gülerek sanki az önce ayılan ben değilmişim gibisonra foto çekindik bida uyuttular sonra uyandığımda bitmek üzereydi elimden tansiyon aletini falan çıkarıyolardı önümdeki perdeyi çektiler falan sonra hemen çıktık ameliyattan ben çok memnun kaldım spinal oldum ama genel gibiydi
Evet uyutmuşlar seni genel gbi olmuşsun sanki ben de anlamadımSpinal oldum ameliyata girerken titreyerek girdim korkudan ve masaya yatmadım o halde atlattım o kadar değişik bişeyki panik yaptığım an uyuttular ne ara oldu anlamadım sonra bi uyandım bebek ağlama sesi geliyor doktor bebeğin doğdu yanağına koyucaz fotoğrafçı foto çekicek dedi tamam dedim gülerek sanki az önce ayılan ben değilmişim gibisonra foto çekindik bida uyuttular sonra uyandığımda bitmek üzereydi elimden tansiyon aletini falan çıkarıyolardı önümdeki perdeyi çektiler falan sonra hemen çıktık ameliyattan ben çok memnun kaldım spinal oldum ama genel gibiydi
Daha 37nin içinde olmuş oluyoruz ya ondan dedim canım bayramda bende patlamam inşallahBen doktora dedim erken değil mi diye bana bayramda patlarsın dedi :) Ben de 7sinden sonra olur diye düşünüyordum hep. Hayırlısı olsun hepimize.
Allah yardimcin olsun canm..Kizlar 4 cm açıklığım var ve sancım yok suni sanci verilecek şimdi yatışım yapıldı dualarınızı eksik etmeyin
Bende 34 den beri var.. nst ye baglar bi git istersenKasilma ve ağrı durumu nasil kızlar benim artmaya başladı hergün çekmeye başladım catim falan ağrıyor akşamları daha çok oluyo 31 inde kontrol var erkene mi alsam acaba kontrolü
Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Hadi gözün aydınÇok sağolun kızlar, spinal oldum tek şikayetim boyun ve omuz ağrılarım oldu ara olup geçiyor ama oda dayanılmıcak kadar değil anestezi uzmanı spinali önerdi. 3700 doğdu oğluşum
Benimde suyum geldi doğumu bekliyoruz çok sancım var dua edin kızlar
Hayırlı olsun. Sağlıklı bir ömrü olsun :)Merhaba kızlar en kontrole diye geldim doğum yaptim:) bebek iri 3800 beklersek daha da iri olir normal doğum yapamazsın diye yatırdılar. Ilk başta normal gözüküyordu. Ama bizim kizin nst sı gene uyanmadigindan riskli gebelik bölümüne yatırdılar
Ilk normal deneyeceklerini söylediler ama riskli gebelik uzmanı muayene etti çatıda sıkıntı var bebeğinde kafası göbeği büyük doğarken beyni zedelenir omuzu kırılır ben seni normal doğum yaptiramam dedi. Sezeryan oldum
Öğlen doğum yapacağım ı bilmediğimden dışarda iskender yemiştim ameliyathanede baya dalga konusu oldum:)) açlık zamanı dolmadigindan spinal dediler . Cok şükür ıyi geçti. Prensesim kucağımda emiyor
Hayırlı olsun canım... Darısı bekleyen bizlere :)Kızlar dün oğluşumu sezaryenle doğum yaparak kucağıma aldımspinal oldum ama öncesinde panik yaptığım için uyuttular bebek doğduğunda uyandırdılar ve ameliyat bitiminde tekrar uyandırdılar ben çok memnun kaldım korkmadım bu sayede. Ağrılarım oldu ama çok az zaten bebeğinizi görünce bütün ağrınız sızınız bitiyor☺ Darısı sizin başınıza inşallah çok güzel bir duygu Anne olmak
Panik yapmayın stres yapman çok normal ama aşabilirsin bunuKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Üzülme canım bir kaç arkadaş daha bu durumda burda ki çok olan bi sıkıntı kışın bişi olmaz her Doğum şeklinin ayrı sıkıntıları oluyor doktor ne diyorsa onu dinlemek daha iyiKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Sağlıkla gelsin inşallahDoktordan geldim. Ozan iyi 3325 50 cm olmus.kilo 3 asagi 5.yukari oynayabilirmis suyu iyi plesanta iyi nst iyi. Ama olursa suyun gelir sancin baslarsa hemen aliriz dedi. Sonra hastaneye gittim.odami sectim.kanlarimi verdim. Kaydimi actim. Anestezi uzmani ile görüştüm spinal epidural kombine yapalim dedi.epiduralde uyusma 20 dak suruyor spinalde hemen.epidural sonrasi icin kurtarıcı uyusma gecip agrilar basladiginda buton senda dayanamadigin noktada bas dedi. Paniklersen sakinleştirici ile uyuturuz dedi. Belime bakti kilon az sirtin iyi omurgalar uygun dedi.muane etti. P.tesi aksam esyalarimizi goturup yerlstirecegiz. Simdilik bole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?