2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkide iki hafta 9ndeydi bi ara üç haftaya geçti zor zaptettim yediğim şdyleri yemedom falan sezeryan için önceden alınması artık nodmal bir olayda benimki normal bekleniyor aksilik oomazsa devlet hastanesi olduğu içinde normal denenmeden sezeryan yapılmaz sanırım.buna rağmen erken olacağını dedi olmazsa bayramdan sonra görüşürüz ama sanmıyorum dedi güldü baya emindiezeryan olsam annemi çağıracağım tarih belli olurdu ama şimdi bayramda mecbur gelecekler önümüzdeki hafta bir sorun oomazsa kasılma falan nasıl olacak erkengerçi ağrı hissetmeyenlerde var nasip artık bekleyip görücez

Ben 24. Haftamda 2 ameliyat oldum, 2si de genel oldu, bana 2 ameliyatım da diş çektirmekten daha kolay geldi, eğer genel olacaksan ameliyata girmeden moralini yükselt, hemen olup bitecek bebeğime kavuşucam diye düşün, nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun, ve sonrası inan şimdiye kdr yaşadıklarının yanında hiçbirşeydir sonu güzel olsun yeter ki, lütfen stres olma arkadaşım. Bir de anestezi uzmanına ve druna güven sezeryan şekli konusunda, bizim için en uygun en iyisini istiyorlar onlar da. Hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı diliyorum
Feeling07 gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini ❤ Bebişin kilosunu merak ediyorum yalnız o karından ne kadar bir bebek çıktı diye Vaktin olunca detayları da paylaşırsn inşallah bizimle
@Zehra2345 açılmanın olması çok iyi canım inşallah bir avazda kurtulup kavuşacaksın bebeğine Allah yardımcın olsun

aaa neden ağlıyorsun canım rahat ol yarın bebeğine kavuşuyorsun iyi yanından bak
genelde artık geç ayılma diye birşey yok 40 dk da fln herşey biticek, bebeğe geçen narkoz sendeki gibi etkili değil ki bebeğinde kolay atar inşallah..
genel anestezi sonrası çok bebek gördüm hiçbiri mor değildi, onları düşünme
sezeryanda genelde spinal yapıyorlar ama bence epidural daha iyi, arkadaşım epidural sezeryanla normal gibi olmştum diyor hemen ayaklandı sütü hemen geldi.. kateter çıkana kadar ne ağrın ne sancın olur
spinal ve epidural biraz cesaret istiyor.. hasta çok panik olursa korkarsa fazla adrenalin salgılıyor uyuşma olmuyor o zamnda genele geçiriyorlar.. yani korkacak bi durum yok sen doktoruna güven kendini bırak
bebişi düşün

Evet canım özel. Senin de hakkından hayırlısı olsun

Feelingcim güzel annemiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Bol sağlık dilerim.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün❤
Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin hayırlı olsun, analı babalı büyüsün
Gözün aydın canım
Gözünaydın canım Allah analı babalı buyutsun
Gözün aydın canımm tebrik ederim sağlıkla büyüt
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Saglikla büyüt inşallah
Hayırlı olsun canim
Maşallah hayırlı olsun
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün
Çok sağolun kızlar, spinal oldum tek şikayetim boyun ve omuz ağrılarım oldu ara olup geçiyor ama oda dayanılmıcak kadar değil anestezi uzmanı spinali önerdi. 3700 doğdu oğluşum

Heyecan yapman cok normal. Aglaman da..
Bebege odaklan baska hic bisey dusunme. Ne guzel kucagina alip opup koklayacaksin. Bunlari dusun.
Esin de doguma girecek mi?
Epidural basla. Cesaret icin igne falan yapiyorlarmis. Drlar surekli konuşuyormuş seninle. Baktin bas edemedin hafif uyuturlar seni. O tam anestezi olmuyormus. Hafifçe uyuyormussun.
Benim de kaygi bozuklugum var. Ben bu sekilde ilerliycem.

Spinal oldum ameliyata girerken titreyerek girdim korkudan ve masaya yatmadım o halde atlattım o kadar değişik bişeyki panik yaptığım an uyuttular ne ara oldu anlamadım sonra bi uyandım bebek ağlama sesi geliyor doktor bebeğin doğdu yanağına koyucaz fotoğrafçı foto çekicek dedi tamam dedim gülerek sanki az önce ayılan ben değilmişim gibi sonra foto çekindik bida uyuttular sonra uyandığımda bitmek üzereydi elimden tansiyon aletini falan çıkarıyolardı önümdeki perdeyi çektiler falan sonra hemen çıktık ameliyattan ben çok memnun kaldım spinal oldum ama genel gibiydi

MaşaAllah canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah

Evet uyutmuşlar seni genel gbi olmuşsun sanki ben de anlamadım

Ben doktora dedim erken değil mi diye bana bayramda patlarsın dedi :) Ben de 7sinden sonra olur diye düşünüyordum hep. Hayırlısı olsun hepimize.
Daha 37nin içinde olmuş oluyoruz ya ondan dedim canım bayramda bende patlamam inşallah aynen hayırlısı olsun hepimiz için hayırlı doğumlar olsun

Kizlar 4 cm açıklığım var ve sancım yok suni sanci verilecek şimdi yatışım yapıldı dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardimcin olsun canm..
Kasilma ve ağrı durumu nasil kızlar benim artmaya başladı hergün çekmeye başladım catim falan ağrıyor akşamları daha çok oluyo 31 inde kontrol var erkene mi alsam acaba kontrolü
Bende 34 den beri var.. nst ye baglar bi git istersen

Aa hadi hayirlisi olsn canim ama korkma bence epidural daha iyi geliyor bana da

Çok sağolun kızlar, spinal oldum tek şikayetim boyun ve omuz ağrılarım oldu ara olup geçiyor ama oda dayanılmıcak kadar değil anestezi uzmanı spinali önerdi. 3700 doğdu oğluşum
Hadi gözün aydın bende spinal olacam büyük ihtimal. Bel ağrın falan var mı canım? Çok korkuyorum bel ağrısından ben

Benimde suyum geldi doğumu bekliyoruz çok sancım var dua edin kızlar
Hayırlı olsun. Sağlıklı bir ömrü olsun :)
Hayırlı olsun canım... Darısı bekleyen bizlere :)
Panik yapmayın stres yapman çok normal ama aşabilirsin bunu
Bebeğine kavuşacaksın inşaAllah buna odaklan.
Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin :)

benimde 3 haftadır boynunda kordon var hareket saydım her yemek sonrası bir saat içinde hareket etmesi gerekiyordu biraz stresli bir durum evet ama panik olma..
Genel de ben hiç öyle bişey duymadım tanıdığım herkes genel oldu bebekleri gayet sağlıklı ve bebeği almalari 5 dakika sürmüyor zaten sen narkozu aldıktan sonra.. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin..

Üzülme canım bir kaç arkadaş daha bu durumda burda ki çok olan bi sıkıntı kışın bişi olmaz her Doğum şeklinin ayrı sıkıntıları oluyor doktor ne diyorsa onu dinlemek daha iyi

Doktordan geldim. Ozan iyi 3325 50 cm olmus.kilo 3 asagi 5.yukari oynayabilirmis suyu iyi plesanta iyi nst iyi. Ama olursa suyun gelir sancin baslarsa hemen aliriz dedi. Sonra hastaneye gittim.odami sectim.kanlarimi verdim. Kaydimi actim. Anestezi uzmani ile görüştüm spinal epidural kombine yapalim dedi.epiduralde uyusma 20 dak suruyor spinalde hemen.epidural sonrasi icin kurtarıcı uyusma gecip agrilar basladiginda buton senda dayanamadigin noktada bas dedi. Paniklersen sakinleştirici ile uyuturuz dedi. Belime bakti kilon az sirtin iyi omurgalar uygun dedi.muane etti. P.tesi aksam esyalarimizi goturup yerlstirecegiz. Simdilik bole.

Sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…