Benimde 1 aydie kordon hemde 2 tur boynunda.Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Bebeğimin boynuna kordon dolanmıs
Bugun alabilirim dedi dr ama kendimi hazır hissetmedm
Normalde salı carsamba planlıyordum dedi
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Ama ağla ağla bir acayip oldum
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Çocuk mosmor çıkıyor falan dediler
Korktum
Ama epiduralden de eşek gibi korkuyorum
Benimde 28 mayis sali.Yok cnm
Sanırım yarın belli
Olacak
Ya senin ?
Durusu bas asagi 20. Haftalardan beri. 2 3 gündür baskiliyor asagiya dogru kasilmalarim artti kanala mi girmeye calisiyor napiyor bilmiyorum artikDuruşu nasıl birşey dedimi doktorun normal istiyorsan egzersiz yap bence ben namaz kıldığımdan mı nedir kaç haftadır aynı şekil duruyor hatta iki haftadır daha çok baskı yapmaya başladı hatta iç bacaklarıma rahimden gelen bi kıramp var sanki hareket edince oluyor gibi
Korkma canım ne güzel işte kavuşacaksınız bebişinizeKızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Hadi hayırlısı olsun canım herkes yavaş yavaş doğuruyor maşAllahKızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Hiç sancım yok. Suni vereceklerdi korktum. Çatımda da hafif basıklık varmış. Sezeryan istedim. Korkuyorum yine de..
Evet ama çok ilginç fotoğrafçıyla konuştum şimdi gayet iyiydin çok güzel poz verdin diyo hiç birini hatırlamıyorumEvet uyutmuşlar seni genel gbi olmuşsun sanki ben de anlamadım
İnsallah cok sağolasınKorkma canım ne güzel işte kavuşacaksınız bebişinizeçevremde epidural olanlar çok fazla ve hep memnun kalmışlar inş seninde kolay olur örnek olursun bizede
Beni de 28 de alacaktıBenimde 28 mayis sali.
Hadi ya bir aydır miBenimde 1 aydie kordon hemde 2 tur boynunda.
Aglama.bebegide kendinide strese sokma.
Doktoruna guven.
Bende spinal epidural.kombine yaptircagim sali gunu.
Insaallah guzel sekilde girip saglikla bebeklerimizle cikacagiz
Evet ama hala inanamıyorum. Şun çok acıktım aklımdan yemekler geçiyorHadi hayırlısı olsun canım herkes yavaş yavaş doğuruyor maşAllah
Seninle aynı gidiyoruz canım aynı işlemleri yaptım ben de dün süsleme işlerini bitirdim son olarak bebişin nevresimlerini yıkadım bugün onun ütülemesi kaldı evde yapılacak
Kızlar
Bi acayipim
Dr dan cıktım
Yarın da alabiliriz dedi
Yarına tamam dedim
Çok korkuyorum
Genel istşyordum
Genelde geç ayılıyorsun
Çocuğa narkoz gecıyor
Korktum
Benim de bugün tam 36. Haftam başlasam mı acaba hurmaya erken mi yoksa bilemiyorumDurusu bas asagi 20. Haftalardan beri. 2 3 gündür baskiliyor asagiya dogru kasilmalarim artti kanala mi girmeye calisiyor napiyor bilmiyorum artikplates topuyla egzersiz squat filan yapmaya calisiyorim hurma yiyorum vs bakalim gelicek mi
Sağlıkla gelsin bebiş inşallah canımKızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Hiç sancım yok. Suni vereceklerdi korktum. Çatımda da hafif basıklık varmış. Sezeryan istedim. Korkuyorum yine de..
Yaaa olabilir valla aynı gün neden olmasın hayırlısı ne diyelimMirketcim doğumumuz da aynı gün olur bakarsın
Benim bebiş nevresimleri tamam da cibinlik ve beşik kenarliklarini tozlanmasin diye yıkamadim pazartesi yikarim sanırım
Senin doktorun ne diyor tahmini geliş tarihi olarak canım?
Tulipa peyzajdan aldım sen nereden aldın canım
Victory cim korkma canım rahat ol, kavusacaksin yavruna
Hem gün alanlar hem de hastaneye yatisi olanlar hayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsin
Allah kavuştursun
37+3 olmuş olacak.Merhaba canım Kaç haftaklıkken alacak doktor
Çok az kaldıı. Sağlıkla gelsin ozanDoktordan geldim. Ozan iyi 3325 50 cm olmus.kilo 3 asagi 5.yukari oynayabilirmis suyu iyi plesanta iyi nst iyi. Ama olursa suyun gelir sancin baslarsa hemen aliriz dedi. Sonra hastaneye gittim.odami sectim.kanlarimi verdim. Kaydimi actim. Anestezi uzmani ile görüştüm spinal epidural kombine yapalim dedi.epiduralde uyusma 20 dak suruyor spinalde hemen.epidural sonrasi icin kurtarıcı uyusma gecip agrilar basladiginda buton senda dayanamadigin noktada bas dedi. Paniklersen sakinleştirici ile uyuturuz dedi. Belime bakti kilon az sirtin iyi omurgalar uygun dedi.muane etti. P.tesi aksam esyalarimizi goturup yerlstirecegiz. Simdilik bole.
Ooy maşallahh . Her an gelebilir artikk. Benm acilmama hic bakmadi ama duzenli dogum sancim varKızlar 3 cm açılmam varmışbugün kontrole gittiğimde farkedildi ama doktor eve yolladı. Sancı vs hiçbişey hissetmiyorum her an gelebilirmiş artık
Saglikla kucagina al insallah canim. Korkma hic Allah yardimcin olsunKızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Tabi heyecan korku panik mutluluk karmakarisgim.Beni de 28 de alacaktı
Ama kordon dolanmıs
Heyecanlı misin senin genel mi epidural mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?