2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde 1 aydie kordon hemde 2 tur boynunda.
Aglama.bebegide kendinide strese sokma.
Doktoruna guven.
Bende spinal epidural.kombine yaptircagim sali gunu.
Insaallah guzel sekilde girip saglikla bebeklerimizle cikacagiz

Durusu bas asagi 20. Haftalardan beri. 2 3 gündür baskiliyor asagiya dogru kasilmalarim artti kanala mi girmeye calisiyor napiyor bilmiyorum artik plates topuyla egzersiz squat filan yapmaya calisiyorim hurma yiyorum vs bakalim gelicek mi

Kızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Hiç sancım yok. Suni vereceklerdi korktum. Çatımda da hafif basıklık varmış. Sezeryan istedim. Korkuyorum yine de..

Korkma canım ne güzel işte kavuşacaksınız bebişinize çevremde epidural olanlar çok fazla ve hep memnun kalmışlar inş seninde kolay olur örnek olursun bizede

Hadi hayırlısı olsun canım herkes yavaş yavaş doğuruyor maşAllah

Benimde 1 aydie kordon hemde 2 tur boynunda.
Aglama.bebegide kendinide strese sokma.
Doktoruna guven.
Bende spinal epidural.kombine yaptircagim sali gunu.
Insaallah guzel sekilde girip saglikla bebeklerimizle cikacagiz
Hadi ya bir aydır mi
Beni tedirgin etti doktorum biraZ
Bu konu için yoksa beklerdim hafta içini

Seninle aynı gidiyoruz canım aynı işlemleri yaptım ben de dün süsleme işlerini bitirdim son olarak bebişin nevresimlerini yıkadım bugün onun ütülemesi kaldı evde yapılacak

Mirketcim doğumumuz da aynı gün olur bakarsın
Benim bebiş nevresimleri tamam da cibinlik ve beşik kenarliklarini tozlanmasin diye yıkamadim pazartesi yikarim sanırım

Senin doktorun ne diyor tahmini geliş tarihi olarak canım?

shewall bu arada hediyeliklerimiz de aynı

Tulipa peyzajdan aldım sen nereden aldın canım

Victory cim korkma canım rahat ol, kavusacaksin yavruna
Hem gün alanlar hem de hastaneye yatisi olanlar hayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsin
Allah kavuştursun

Durusu bas asagi 20. Haftalardan beri. 2 3 gündür baskiliyor asagiya dogru kasilmalarim artti kanala mi girmeye calisiyor napiyor bilmiyorum artik plates topuyla egzersiz squat filan yapmaya calisiyorim hurma yiyorum vs bakalim gelicek mi
Benim de bugün tam 36. Haftam başlasam mı acaba hurmaya erken mi yoksa bilemiyorum

Sağlıkla gelsin bebiş inşallah canım

Yaaa olabilir valla aynı gün neden olmasın hayırlısı ne diyelim doktor tarih vermiyor şuan için sıkıntı yok bekliyoruz canım sanırım bayrama kadar bekleriz sonrası Allah kerim sana bişey dedi mi bu konuda
Ben Instagram dan sipariş verdim canım Bursa daydı kadın direk elden teslim aldık ödemeyi de elden yaptık

Çok az kaldıı. Sağlıkla gelsin ozan
Kızlar 3 cm açılmam varmış bugün kontrole gittiğimde farkedildi ama doktor eve yolladı. Sancı vs hiçbişey hissetmiyorum her an gelebilirmiş artık
Ooy maşallahh . Her an gelebilir artikk. Benm acilmama hic bakmadi ama duzenli dogum sancim var
Saglikla kucagina al insallah canim. Korkma hic Allah yardimcin olsun

Bebeklerini kucagina alan annelerimizi tebrik ediyorum, saglicakla buyutsunler bebeklerini, geride kalan bizlere de guzel kolay dogumlar diliyorum. Bir suredir kasilmalarim vardi, dun gece de yarim saatte bir duzenli gelince aha da dogurucam galiba dedim, ama sonra gecti simdi de kasilmalar bir geliyor bir gidiyor. Oglum 37 de gelmisti, anlasilan kiz da 40`i beklemeyecek. Dogumda esim ve oglum disinda kimsem olmayacak, eger dogum haftaici kres saatlerinde olursa isimiz kolay, diger zamanlarda olursa ve eger oglumu ikna edersek arkadasim bekleme odasinda onunla ilgilenirken esim doguma girecek. Annemler ben ise baslamaya yakin gelecekler, zaman kaybetmeyelim dedik, turist vizesiyle en fazla 6 ay kalabiliyorlar yanimizda. Hayirlisiyla atlatiriz insallah, esime diyorum sen oglanla ilgilen bana nasilsa doktorlar hemsireler bakar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…