Canım seninle benzer durumdayız. Benim bebeğmde 3 hafta kadar geriden geliyor 2400 kilosu. Pazartesi karar verilecek doğum zamanına ama bana büyük ihtimal sezeryan olur bebek küçük olduğu içn riske atmayız dedi. Ciğer geliştirici yaptılar mı?Kızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Hiç sancım yok. Suni vereceklerdi korktum. Çatımda da hafif basıklık varmış. Sezeryan istedim. Korkuyorum yine de..
Kombine nasıl oluyor yaTabi heyecan korku panik mutluluk karmakarisgim.
Epidural spinal kombine olacagim.
Kordonu yazdim sana benimde 1 aydir 2 tur dolanmis durumda
Spinalle basliyor epidural.katateri takilip birakiliyor agri basladiginda bir dugmeye basip agri kesicini kendin yapiyorsun.Kombine nasıl oluyor ya
Benim doktorumda aksine bunun cok sık oldugunu kordonun yapisi geregi bebegi sıkmayacagini sadece 2 tur oldugu icin hareketlerinin azalacagini soyledi.Anne karnında sıkıntı olabilir dedi dr bana kordon için
Aynı şeyi bana da dedilerSpinalle basliyor epidural.katateri takilip birakiliyor agri basladiginda bir dugmeye basip agri kesicini kendin yapiyorsun.
Ustelik ben bugun anestezi doktoruna paniklersem heyecan yaparsam.nabzim cikarsa dedim.orada hepimiz senin icin olacagiz en guvenli yerdesin.sakinlestirici veririz hafif bir uyuklarsin 10 15 dakika kadar uyandiginda odana cikma zamani gelmis olur zaten dedi
Ama oyle dusunsene basimizda kac doktor hemsire odaklanmis olacak bizeAynı şeyi bana da dediler
En güvenli yerdesin diye
Orası öyle evet kesinlikle deAma oyle dusunsene basimizda kac doktor hemsire odaklanmis olacak bize
Hayırsıyla sağlıkla gelsin inşallah kilosu çok az değil yinede hemencik toparlarKızlar kontrole diye gelmiştim ama bu akşam doğuruyorum. Bebeğim 3 ya da 4 hafta geriden geliyor. Bugün ölçtüler 2420gr.. Gelişimi sonradan yavaşladığı için doktor doğuma karar verdi. Bugün 37+4..
Hiç sancım yok. Suni vereceklerdi korktum. Çatımda da hafif basıklık varmış. Sezeryan istedim. Korkuyorum yine de..
Ozaman rahat olur inşaAllahDurusu bas asagi 20. Haftalardan beri. 2 3 gündür baskiliyor asagiya dogru kasilmalarim artti kanala mi girmeye calisiyor napiyor bilmiyorum artikplates topuyla egzersiz squat filan yapmaya calisiyorim hurma yiyorum vs bakalim gelicek mi
Benim de bugün tam 36. Haftam başlasam mı acaba hurmaya erken mi yoksa bilemiyorum
Bende oyleyim çok severim hurmayi günde 5 tane ile sürdürüyorum kendimi simdilikOzaman rahat olur inşaAllahhurma çok işe yarıyormuşta ben bir yemeye başlayınca duramıyorum yemekten çok meyve istiyor canım çok erken doacaklar gibi ama inşaAllahzamanı gelince doğarlar kasılmaların nasıl benim karnımda yok ama vajinadan bacaklara ani bir kramp giriyor saniyede geçiyor ikisine bir iki elim bacaklarıma gidiyor garip bir duygu iki haftadır var mutlaka hergün oluyor ama kanalda olduğu icin olabilirmi
Hepimizde var o emin olOrası öyle evet kesinlikle de
Kesilip içimden bir canlı çıkması ve geri dikileceğimi bilmek
Ben bunları cok düşünüyorum
Tek korkum bu
Yani ama benimki doğmak istemiyor galiba sabaha kadar tekme nasıl alan bulup okadar hareket edebiliyor anlamıyorum brde baş aşağıBende oyleyim çok severim hurmayi günde 5 tane ile sürdürüyorum kendimi simdilik
Benim karnimdan kasiklarima oluyor sanki rahmim sıkisip buzusip geri aciliyor gobi değişik bi his kanalda yada kanala girme çabaları olabilir ya da buyudukleri icin basiyorlar hic bilmiyorum ama içimden bi his doğmak istediklerini söylüyor
Benimkide aynen.. Herkes sancıdan baskıdan bahsediyor bende tık yok. 40. Haftamızdayız bir de
Yani ama benimki doğmak istemiyor galiba sabaha kadar tekme nasıl alan bulup okadar hareket edebiliyor anlamıyorum brde baş aşağıhiç uyutmuyor beni tam ben uyuycam o başlıyor eşimde diyor kızım anneni rahat bırak uyusun azıcık
Benimkinin hareketleri daha çok hickirik oluyor pit pit dakikalarca hickiriyor
Yani ama benimki doğmak istemiyor galiba sabaha kadar tekme nasıl alan bulup okadar hareket edebiliyor anlamıyorum brde baş aşağıhiç uyutmuyor beni tam ben uyuycam o başlıyor eşimde diyor kızım anneni rahat bırak uyusun azıcık
Benim de en çok korktuğum şey o. Ama günde tüm dünyada kaç bin tane o şekilde doğum yapıldığını düşününce rahatlıyorum. Hani ilk biz olsak korkalım diye teselli bulmaya çalışıyorum.Orası öyle evet kesinlikle de
Kesilip içimden bir canlı çıkması ve geri dikileceğimi bilmek
Ben bunları cok düşünüyorum
Tek korkum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?