2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kafama birşey takılıyor, yazmıştım size salı gecesi ilk defa uzun süren kasılmam olmuştu, devlete acile gittim, ciğer geliştirici yaptılar 35haftalik diye ama ultrasonda bakmadı açılma var mı diye elle muayene etti. Kendi ozeldeki doktoruma haber verememiştim ertesi gün söyledim. O da bebek zaten haftasından ilerde gerek yoktu iğneye ama madem yapildi ikinci dozu da yaptır dedi. Bugün tam 36+0 olduk. Biraz korkuyorum açıkçası bu iğne erken doğumu tetikler mi?

Rabbim kolaylıklar versin bekleyenlere bende sancı oluyor ama hala tık yok sanırım yalancı doğum sancısı çekiyorum öyle olsa şimdiye kadar artardı galiba sancim kendi doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum suni almıştım oğlum da korkuyorum da fark edemez miyim diye

Dün hurma almaya gittik acve hurmasının kilosu 100 tl ondan sonraki en iyi hurma 60 tl. Arada 40 lira fark var. Tezgahtar acve hurmasını peygamberimiz dikmiş o yüzden pahalı dedi. Eşim de madem öyle ücretsiz dağıtılması gerekirken bi de çok daha pahalıya satıyosunuz rant yapıyosunuz dedi. Dedim sus hurmamızı alıp çıkalım şurdan

Hayir canim oyle bisey yok. Benim 33. Haftada yapildi ignem. Hala beklemedeyiz.

Hic korkma. Benmde 34+1 de iki doz yapildi kasilmam ciktigi icin nst de. 40. Haftaya geldm simdide dogsun diye ugrasiyorm :)))

Benm düzenli dogum sancim cikti 6 7 dk da bir iki gun once ama hala yokk :) kanala inmiyor bebiş
Ben daha bugun gittim 0 sancı, 0 acılma.. Ve bebek hala yukarıda..hemşirelerden bazıları aaa 40. hafta mı bebek hala cok yukarıda dedi.. Normal doğuma karsı umudumu yıtirmek üzereyim

Ben daha bugun gittim 0 sancı, 0 acılma.. Ve bebek hala yukarıda..hemşirelerden bazıları aaa 40. hafta mı bebek hala cok yukarıda dedi.. Normal doğuma karsı umudumu yıtirmek üzereyim
Suni sanci deneyebilirsin. Ben de normal cok istiyorm ama zaten sancim oldugu icin suni yapmayz dedi doktorum. Bekliyorum bakalm carsamba karar verecegiz hala inmediyse sezeryana döncek gbiyiz.

Takvime göre aldığım yerler baya inceldi birde elle çeksen geliyor artık köklerini zayıflattı baya

Suni sanci deneyebilirsin. Ben de normal cok istiyorm ama zaten sancim oldugu icin suni yapmayz dedi doktorum. Bekliyorum bakalm carsamba karar verecegiz hala inmediyse sezeryana döncek gbiyiz.

Akışına bırakalım kızlar
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Oy doğum yapmış olanlar nası güzeldir şimdi mis kokusu.
Allah bağışlasın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…