2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben daha bugun gittim 0 sancı, 0 acılma.. Ve bebek hala yukarıda..hemşirelerden bazıları aaa 40. hafta mı bebek hala cok yukarıda dedi.. Normal doğuma karsı umudumu yıtirmek üzereyim

Bana günde 4 tane hurma ye sancı ve açılma için dedi doktorum, sende dene istersen arkadaşım

Nedir bu ay takvimi kızlar ilk defa duyuyorum ben anlatabilir misin

Hadi yaa kötü mü o kadar spinal? Kahve falan içtin mi peki canım o baş ağrısı için kahve için mutlaka bol bol diyolar ve de su
Canım ayın evlerine g9e kendine bakım yapıyorsun mesela epilasyon zamanı saç kesersen uzamaz tırnak kesersen uzamaz bunlaron zamanı var ayın evrelerine göre mesela mayıs ayı epilasyon tarihleri
1.SEÇENEK
04 Mayıs 2019 00.21’den 05 Mayıs 2019 00.30’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. ( sadece 24 saat!! )
2.SEÇENEK
21 Mayıs 2019 11.59’dan 23 Mayıs 2019 05.53’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
3.SEÇENEK
31 Mayıs 2019 08.47’den 02 Haziran 2019 00.47’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
Böyle mayıs ayı için ben hamilelikten önce takib eder yapıyordum düşük thlikesi derken kafa bir milyon olunca bırakmışım yapaydom dahada azalırdı sonuçta koca 9 ay hatta diyet için bile tarihler var başlama zamanı önemli oxaman başlandığında daha klay kilo veriliyor

InşaAllah kolaylıkla doğar bu sefer seninki..
Bende ilk kızımı 38+5 te dünyaya getirmiştim..
72 saat sancı sonunda :)
Maşallah Allah bağışlasın. Bu daha kolay olsun inşallah
İnşallah darısı bu bebişine olsun. Evet ilk, heyecanla, dua ile bekliyorum

İlk heyecan daha başka. 2. Hamilelik okuduğun ve sonunu bildiğin bir kitabı tekrar okumak gibi. Allahım sağlıkla nasip etsin herkese. Evladını kucağına almayı

Çatı muayenesinden sonra ertesi gün pıhtı gibi kahverengi akıntı yaşayan oldu mu? Nişan dedikleri şey mi acaba bu?

Çatı muayenesinden sonra ertesi gün pıhtı gibi kahverengi akıntı yaşayan oldu mu? Nişan dedikleri şey mi acaba bu?

Benim muayeneden eve geldiğimde peçeteye geldi biraz kan ama muayeneden çıkarken hemşire biraz kanaman olabilir normal panik yapma demişti o yüzden şaşırmadım. Pıhtı gibi kahverengi değildi ama benimki

Bugun bna da doktorum da dedı ve yaklasık 10 gündür hurma tüketiyorum ama Bi değişiklik yok

Nasıl doğurcaz biz bu bebikleri hiç bilmiyorum Ben ilk çocuğum, annem bende nişan ile hastaneye gittiğinde 8 cm açılması varmış 15 dk da doğurmuş, kardeşimde de yine gittiğinde açılması tamammış hop doğumhaneye yine 15 20 dk da kardeşim kucakta Hiç sancı falan çekmedim diyor valla darısı başımıza inşallah hiç anlamadan kolaylıkla gelsinler

Allah annenin şansından versin canım süpermiş

Nerden aliyorsunuz bu tarihleri? Ben de en kisa zamanda denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…