2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkinin hareketleri daha çok hickirik oluyor pit pit dakikalarca hickiriyor
Belki de ben biranonce doğurmak istediğim için öyle hissediyorumdur bir de her gün bir iki saat arka arkaya kasilma hissedince umitlendiriyor
Bekleyelım bakalım bize daha neler edecekler o büyüdükçe ben daraldım onu alanı daraldı ama hanımefendi çok hareketli doktorumda diyod maşaAllah çok hareketli bir kız bukadarmı hareketli olur yav doğunca yandık galiba uyandığı saatler tekme yağmuru durmak bilmiyor gdnslde eşim gideceği vakitler yada geleceği vakitler babacı mı opacak ne

Bicir bicir bi kiz geliyor o zaman yasadin hadi sana is koymaz

Spinal olduktan sonra tecrübelerini bizimle paylaşır mısın çok merak ediyorum belden uyuşturma sonrası nasıl oluyor anneler
Canım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorlu başka aklına takışan birşey varsa sorabilirsin

Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insallah

Hadi gözün aydın canım inşaAllah bekleyenlerde rahat doğum yaparlar bende dahil aylar nasol geçti anlamadık bile şu sayılı günler bitmiyor bir türlü günü verilenler çok şanslı bence bana sürpriz olacak galiba bir aksilik olmaz inşaAllah

Kızlar doğumdan sonra ay takvimine g9re epilasyona devam edicem hamilelikten önce takvime göre alıyordum baya azaldı boşluklar oluştu sizlerde takib etmek isterseniz tarihleri buraya atarız can acıtmamaya başlıyor neyle alırsanız alın ama kökten alınması gerekiyor ben bu son epilasyonu ona göre alıcam geç çıksın doğumla uğraş8rken ona sıra gslmez pek :)

Mirketcim normalde doktor bayram sonrası beklemem, 29. Hafta doğumu başlatıriz diyordu ancak çatı muayenesinde gördü ki bebek daha çok yukarıda ve görüntüde bir acelesi yok

Böyle olunca haftaya perşembe kontrole çağırdı. O günkü duruma göre netleşir ama en ileri ihtimal bayramdan sonraki cumartesi doğumu başlatıriz dedi. İlk doğumda vakum kullanılmıştı yine bebek yukarıda diye. Bunun için kilolu olursa zor olur diyor. Allah hayırlısını versin hepimize

Perşembe günü 3250 gr idi.

Allah kolaylık versin canım
Haber verirsen biz sana buradan dua desteği yaparız

9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce

Ne yaptın canım doğdu mu?
Allah kolaylık versin

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…