- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
İçimi rahatlattın valla :)Hepimizde var o emin ol
Benim 2.ama daha cok var.
Bebisimiz alacagiz ins isin sonunda kucagimiza
Azcik korkuda olsun korkmazsak tuhaf olurdu zaten : ((
Canm Allah yardmcn olsn bitecek az kaldı kaç cm açlman oldu şu an9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Amin inşaAllah canımBenimkide aynen.. Herkes sancıdan baskıdan bahsediyor bende tık yok. 40. Haftamızdayız bir deBeklemeye devam saglıklıca gelsinlerde
Bekleyelım bakalım bize daha neler edecekler o büyüdükçe ben daraldım onu alanı daraldı ama hanımefendi çok hareketli doktorumda diyod maşaAllah çok hareketli bir kız bukadarmı hareketli olur yav doğunca yandık galiba uyandığı saatler tekme yağmuru durmak bilmiyor gdnslde eşim gideceği vakitler yada geleceği vakitler babacı mı opacak neBenimkinin hareketleri daha çok hickirik oluyor pit pit dakikalarca hickiriyor
Belki de ben biranonce doğurmak istediğim için öyle hissediyorumdur bir de her gün bir iki saat arka arkaya kasilma hissedince umitlendiriyor
Askolsun Hepimiz ayni seyi yasiyoruzİçimi rahatlattın valla :)
Ins kisa zamanda saglikla alirsin kucagina bebegini9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Başla canım benim Dr 32 de başlatıyorBenim de bugün tam 36. Haftam başlasam mı acaba hurmaya erken mi yoksa bilemiyorum
Canım m Rabbim yardımcın olsun inşaAllah bi avazda kurtarırsın.9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda kavuşursun9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Canım Allah kurtarsın bir an önce9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Bicir bicir bi kiz geliyor o zaman yasadin hadi sana is koymazBekleyelım bakalım bize daha neler edecekler o büyüdükçe ben daraldım onu alanı daraldı ama hanımefendi çok hareketli doktorumda diyod maşaAllah çok hareketli bir kız bukadarmı hareketli olur yav doğunca yandık galiba uyandığı saatler tekme yağmuru durmak bilmiyor gdnslde eşim gideceği vakitler yada geleceği vakitler babacı mı opacak ne
9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Canım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorluSpinal olduktan sonra tecrübelerini bizimle paylaşır mısınçok merak ediyorum belden uyuşturma sonrası nasıl oluyor anneler
Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insallahCanım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorlubaşka aklına takışan birşey varsa sorabilirsin
Daha başıma iş açmazsa iyi olurda :) hayırlısı ile gelsinlerde gerisini düşünmedim dahaBicir bicir bi kiz geliyor o zaman yasadin hadi sana is koymaz
Hadi gözün aydın canım inşaAllah bekleyenlerde rahat doğum yaparlar bende dahilCanım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorlubaşka aklına takışan birşey varsa sorabilirsin
Yaaa olabilir valla aynı gün neden olmasın hayırlısı ne diyelimdoktor tarih vermiyor şuan için sıkıntı yok bekliyoruz canım sanırım bayrama kadar bekleriz sonrası Allah kerim sana bişey dedi mi bu konuda
Ben Instagram dan sipariş verdim canım Bursa daydı kadın direk elden teslim aldık ödemeyi de elden yaptık
Bebeklerini kucagina alan annelerimizi tebrik ediyorum, saglicakla buyutsunler bebeklerini, geride kalan bizlere de guzel kolay dogumlar diliyorum. Bir suredir kasilmalarim vardi, dun gece de yarim saatte bir duzenli gelince aha da dogurucam galiba dedim, ama sonra gecti simdi de kasilmalar bir geliyor bir gidiyor. Oglum 37 de gelmisti, anlasilan kiz da 40`i beklemeyecek. Dogumda esim ve oglum disinda kimsem olmayacak, eger dogum haftaici kres saatlerinde olursa isimiz kolay, diger zamanlarda olursa ve eger oglumu ikna edersek arkadasim bekleme odasinda onunla ilgilenirken esim doguma girecek. Annemler ben ise baslamaya yakin gelecekler, zaman kaybetmeyelim dedik, turist vizesiyle en fazla 6 ay kalabiliyorlar yanimizda. Hayirlisiyla atlatiriz insallah, esime diyorum sen oglanla ilgilen bana nasilsa doktorlar hemsireler bakar:)
9 saatir suni sancı çekiyorum bana dua edinde bitsin bir an önce
Canım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorlubaşka aklına takışan birşey varsa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?