Ben bıyıklarımı kaşlarımı geçtiğimiz günlerde ay takvimine göre aldım. Şimdi koluma ve genital için de randevu alıcam gene 31inde gidicem. Faydasını görmüş olman ne güzel. Hatta dün ve bugün de mesela ay takvimine göre ev temizliği günü. Dün ek korktuğum işlerden buzdolabı temizliğini yaptım raflarını çıkarıp yıkayarak çabucak bitti sanki gerçekten doğru bu ay takvimi olayıKızlar doğumdan sonra ay takvimine g9re epilasyona devam edicem hamilelikten önce takvime göre alıyordum baya azaldı boşluklar oluştu sizlerde takib etmek isterseniz tarihleri buraya atarız can acıtmamaya başlıyor neyle alırsanız alın ama kökten alınması gerekiyor ben bu son epilasyonu ona göre alıcam geç çıksın doğumla uğraş8rken ona sıra gslmez pek :)
Allah bağışlasın canım, elinle göğüslerini sürekli sağ daha çabuk gelir sütün inşallahKizlar bende yazamadm internet pakedm yoktu.
Persembe gunu sezeryan ile dogum yaptim. Ikimizde iyiyiz hamdolsun simdi emzirmekle ugrasiyoryz sutum gelmiyor mama takviyesi yapiyoruz.
Benimde agrilarim var tabi kambur yuruyorum
Ama herseye degermis Rabbim kimseye aratmasin cennet kokulusuna kavussun herkes.
Doguracak olanlarida Rabbim bir avazda kurtarsin
Hadi gözün aydın canım teşekkürler anlattıkların içinCanım merhaba ben bugün doğumumu yaptım, ameliyathaneye girişim de çıkışım da çok eğlenceliydi. Bebeğimin doğumunu izledim ve bu esnada canımın hiç acımaması çok güzeldi☺ belden yapılan iğne incecik ve nerdeyse hiç acıtmadı. Bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat gibi bir sürede geçti. Narkozun etkisi geçince dikiş yerimde oldukça yüksek yanma ve ağrı hissettim, sürekli ağrı kesici iğne yapıyolar. Sezaryenin olmasa olması gazı çıkarabilirsen baya rahatlıyosun. Çıkaramazsan süreç biraz zorlubaşka aklına takışan birşey varsa sorabilirsin
Nedir bu ay takvimi kızlar ilk defa duyuyorum ben anlatabilir misinKızlar doğumdan sonra ay takvimine g9re epilasyona devam edicem hamilelikten önce takvime göre alıyordum baya azaldı boşluklar oluştu sizlerde takib etmek isterseniz tarihleri buraya atarız can acıtmamaya başlıyor neyle alırsanız alın ama kökten alınması gerekiyor ben bu son epilasyonu ona göre alıcam geç çıksın doğumla uğraş8rken ona sıra gslmez pek :)
Hadi yaa kötü mü o kadar spinal? Kahve falan içtin mi peki canım o baş ağrısı için kahve için mutlaka bol bol diyolar ve de suHanımlar sezaryen için korkanlar için yazıyorum kesinlikle doktorun eliyle alakalı olduğunu düşünüyorum maşallah diyim benim hiç dikiş acım olmadı dikişimin altı vajinamın dudak yerleri acıdı nedense dikiş acısı oraya vurmuştur dediler ama oda ilk ayağa kalktığımda oldu sonra yavaş yavaş azaldı. Spinal olduğum için çok pişmanım boyun baş ve omuz ağrılarım çok oldu epidurali bilmiyorum ama onda olmuyomuş sanırım çok fazla. Korkanlar içinde anında uyutma özellikleri var beni iki kez uyutup uyandırdılar ve en sonki uyanmamda daha ameliyat bitmemişti 1-2 dk vardı ama inanılmaz rahattım bulutların üstünde gibiydim herkese allah razı olsun sizden deyip durdumhatta ameliyattan çıkarken biri doğuma giriyomuş ona merak etme arkadaşım korkulcak hiç bişey yok demişim ama hatırlamıyorum
Allah bağışlasın analı babalı büyütsünGünaydın kızlar 18 saatlik sancinin ardından bebeğim doğdu AllH hepinizi bir avazda kurtarsın çok zor geçti bnmki normal doğum yapıcaksin iz meryem ana eli otundan alın
Kahve bi bardak içtim emzirdiğim için çekindim içmeye bol su içiyorum dün akşam çok kötüydüm inşallah bidaha olmaz ağrım sızımNedir bu ay takvimi kızlar ilk defa duyuyorum ben anlatabilir misin
Hadi yaa kötü mü o kadar spinal? Kahve falan içtin mi peki canım o baş ağrısı için kahve için mutlaka bol bol diyolar ve de su
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Inşallah sütünde bol bol gelir.Kizlar bende yazamadm internet pakedm yoktu.
Persembe gunu sezeryan ile dogum yaptim. Ikimizde iyiyiz hamdolsun simdi emzirmekle ugrasiyoryz sutum gelmiyor mama takviyesi yapiyoruz.
Ama herseye degermis Rabbim kimseye aratmasin cennet kokulusuna kavussun herkes.
Doguracak olanlarida Rabbim bir avazda kurtarsin ❤
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok uzun sürmüş ama sonu güzel olmuş. Sağlıkla buyut inşallah.Günaydın kızlar 18 saatlik sancinin ardından bebeğim doğdu AllH hepinizi bir avazda kurtarsın çok zor geçti bnmki normal doğum yapıcaksin iz meryem ana eli otundan alın
Anne karnında sıkıntı olabilir dedi dr bana kordon için
Amin insallah canımBenim doktorum endişe etmeden sadece her yemek sonrası 1 saat içinde hareket say dedi..
Hatta bu durumun tek basina normal doğum için risk olmadığını söyledi..
Buna ilave baska seyler olursa risk olduğununda söz etti.
Nitekim bende öyle olduğu için haftaya zorunlu sezeryan oluyorum.
Ama önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmamız.
Şimdi geçti mi ağrıların iyi misinKahve bi bardak içtim emzirdiğim için çekindim içmeye bol su içiyorum dün akşam çok kötüydüm inşallah bidaha olmaz ağrım sızım
Kizlar bende yazamadm internet pakedm yoktu.
Doguracak olanlarida Rabbim bir avazda kurtarsin ❤
Günaydın kızlar 18 saatlik sancinin ardından bebeğim doğdu AllH hepinizi bir avazda kurtarsın çok zor geçti bnmki normal doğum yapıcaksin iz meryem ana eli otundan alın
Günaydın
Doğum yapan arkadaşlar , Allah analı babalı büyütsün, şansları ,bahtları her daim açık olsun ❤
Benim gibi doğum zamanını bekleyenlere de , Tek avazda kurtarsın inşallah ❤☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?