- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Ay maşallah sizeÇok güzel canım benim allah sizede nasip etsin inşallah ☺ Şuanda göğsümde uyuyor ikimizde nasıl huzurluyuz
Victory gözün aydın Senin deÇok güzel evet uyanıktım birsey anlamadım orada 1 saat sürdğ girmem çıkmam ama
Sonrasında ağrım çok oldu
İlaç vermelerine rağmen hala var yani
Bebeği kendim alıp emziremiyorım daha hemşire yardımı alıyorum
Herkeste mi
Öyle oluyor acaba :)
Tebrik ederim canım gözün aydınArkadaşlar yazamadım sizlere,
Dünn17:03 te oğluşum dünyaya gözlerini açtı.
Spinal epidurel kombine anestezi oldum(özelliği ne bende bilmiyorum)
Bugün taburcu olduk.
Hep uyuyor emzirmek için uğraşıyoruz.
Ona bakarken içim eriyor,eriyor...
Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Gözün aydın canımm miniğini kokla bizim içinKızlar miniğim geldi
İyiyiz şükür
Darısı sizlere olsun :)
Allah annenin şansından versin canım süpermiş
Inşallah canim.
Benim sezeryan olacak sali günü dr oyle karar verdi
Erken dogum riskim vardi. Bi ilac vardı ictigim onu biraktim bugün. Korkuyorum salıdan once gelir diye
Çok güzel canım benim allah sizede nasip etsin inşallah ☺ Şuanda göğsümde uyuyor ikimizde nasıl huzurluyuz
Arkadaşlar yazamadım sizlere,
Bugün taburcu olduk.
Ay maşallah size ❤Ben de inanılmaz sabırsızlanıyorum artık
Ay inşallah Yaa, darısı bize olsun.. Bekle bekle gün kalmadı.. Sabırsızlıkta olunca tabi
Anladım o zaman bu nişan değil beklemeye devamNişan mukuslu ,pembe bir akıntı olur.
Sancini bekle suni alma sakınBende de yok. 3cm açılma ve sıfır sancıyla beklemedeyim bakalım ne zaman gelecekler
Hadi yaaa ilk defa duyuyorum böyle bişey 31 mayısı bekleyim o zaman benCanım ayın evlerine g9e kendine bakım yapıyorsun mesela epilasyon zamanı saç kesersen uzamaz tırnak kesersen uzamaz bunlaron zamanı var ayın evrelerine göre mesela mayıs ayı epilasyon tarihleri
1.SEÇENEK
04 Mayıs 2019 00.21’den 05 Mayıs 2019 00.30’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. ( sadece 24 saat!! )
2.SEÇENEK
21 Mayıs 2019 11.59’dan 23 Mayıs 2019 05.53’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
3.SEÇENEK
31 Mayıs 2019 08.47’den 02 Haziran 2019 00.47’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
Böyle mayıs ayı için ben hamilelikten önce takib eder yapıyordum düşük thlikesi derken kafa bir milyon olunca bırakmışım yapaydom dahada azalırdı sonuçta koca 9 ayhatta diyet için bile tarihler var başlama zamanı önemli oxaman başlandığında daha klay kilo veriliyor
Aynen ben de 31 mayısı bekliyorum 1ine de doktor randevumu aldımHadi yaaa ilk defa duyuyorum böyle bişey 31 mayısı bekleyim o zaman bensağol canım
Spinal mi olmuştun sen canım bel ağrısı falan var mı sende?Ay valla kurtuldum evet
Darısı size olsun arkadasım
Bel ağrısı baş ağrısı yaşadın mı canım ameliyattan sonra? Gözün aydınArkadaşlar yazamadım sizlere,
Bugün taburcu olduk.
Bekliyorum canım eve yolladı zaten doktor. Suni sancıyı kötüledikleri kadar var mı?Sancini bekle suni alma sakın
Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahKızlar miniğim geldi
İyiyiz şükür
Darısı sizlere olsun :)
Ozamana kadar doğurmazsakHadi yaaa ilk defa duyuyorum böyle bişey 31 mayısı bekleyim o zaman bensağol canım
Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar yazamadım sizlere,
Bugün taburcu olduk.
Epidural oldumSpinal mi olmuştun sen canım bel ağrısı falan var mı sende?
Bel ağrısı baş ağrısı yaşadın mı canım ameliyattan sonra? Gözün aydın
Sen. De dün mü oldunVictory gözün aydın Senin de
Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla.
Dün bende öyleydim ama bugün daha iyiyim kendim kalkıp oturabiliyorum.
En hayırlısı olsun canım.. İlla normal doğum diye diretmemek lazım zaten.. Bebek ve anne için en sağlıklı yöntem ne ise o uygulanmalı.. Senin de günün az kalmıs çok heyecanlıInşallah canim.
Benim sezeryan olacak sali günü dr oyle karar verdi
Erken dogum riskim vardi. Bi ilac vardı ictigim onu biraktim bugün. Korkuyorum salıdan once gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?