2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Meryem ana otunu teee İstanbuldan sipariş verdim arkadaşıma ama internette bi sürü şey yazıyo arkadaşlar kimi yazmış doğum başlayınca suya atılıp suyundan 1 bardak içilecek kimi demiş içmeye gerek yok o kendi kendine suda bekletilecek kesin bilgisi olan var mı

Hayırlısı olsun canım, beklicez artık

Bana da kuzenim gönderdi. sancın başladığında suya koyacaksın, 45 dk sonra az bişey iç, o el gibi açılacak, açıldıkça rahimde açılacak dedi. Ne kadar doğru tabi bilemiyorum bana anlatılan uygulama şekli bu

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı 36+2 günlük bebeğim kilosu 2950 gr sağlık durumu iyi maşallah ama plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi doktorum bilgisi olan varmı

Hadi gözün aydın canım teşekkürler anlattıkların için bel ağrısı yada baş ağrısı oldu mu sende peki? Bende kesin olarak spinal olacam galiba
Narkozun etkisi geçerken bel ağrısı hissettim uzun süre sabit kalmaktan da olabilir bu. Daha sonra geçti, karın ağrısı, dikiş acısı aldı yerini.şimdiden geçmiş olsun, bi taraftan güzel diğer taraftan acılı..

Süpermiş. Çok teşekkür ederim

Benim ağrım olmadı hiç diyebilirim ama başım boynum 3 gündür kopucak kadar ağrıyor bugün hastaneden çıkmadan çok kötü ağladım dayanamadımda dikiş acısı nasıl bişey bilmiyorum bile sadece başım ve ensem tarafı ağrıyor. Merak etme yarına dikiş acın kalmaz bile canım :)

Canım kahve iç ya öneriyolarsa şöyle sert sek bi kahve içsen iyi gelir belki senin rahat olman da önemli

Kahveyi semsert iç
Bi Espresso mesela
Ağrı geçene kadar en azından
Rabbim şifa versin geçsin inşaAllah

Protein çıkmamisti ama Yükselincebebeğin gelişimi zayıfladi geriledi.
Doktor riske atmamak için ameliyatla aldı.

Spinal olduktan sonra tecrübelerini bizimle paylaşır mısın çok merak ediyorum belden uyuşturma sonrası nasıl oluyor anneler
Pazartesi günü Spinal oldum.
O anı yaşamak çok güzel duygu.
Eğer panik biriyseniz tavsiye etmem. Uyuşturma olsa da neticede o anı yaşıyorsunuz.
Sonrasında bel ağrısı oluyor dediler.
Henüz yaşamadim ilerde olursa bilemem.

Kızlar kimler doğurdu ben yokken?
Merak ediyorum.
Aklım hep sizde ama bebekle ilgilenmekten yazamıyorum fazla.
Radyasyon yüzünden telefonu odama almıyorum.
Son gelişmeler nedir?
Hepiniz iyisiniz inş

Protein çıkmamisti ama Yükselincebebeğin gelişimi zayıfladi geriledi.
Doktor riske atmamak için ameliyatla aldı.
Çok şükür benim tansiyonum normale döndü erken doğum riskim için tansiyon ilacı kullanıyodum onu bırakınca tansiyonumda oynama oldu benimki ondan kaynaklıydı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…