Meryem ana otunu teee İstanbuldan sipariş verdim arkadaşıma ama internette bi sürü şey yazıyo arkadaşlar kimi yazmış doğum başlayınca suya atılıp suyundan 1 bardak içilecek kimi demiş içmeye gerek yok o kendi kendine suda bekletilecek kesin bilgisi olan var mı
İnşallah Benim tarihim 1 hafta sonra seninkine göre ama olsun artık istiyorum çok yoruldum, seni düşünemiyorum tabii iyice sabırsızlanıyorsundoktor bir de bana 41.haftayada kalabilir ilk doğum dediinşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsinler
Meryem ana otunu teee İstanbuldan sipariş verdim arkadaşıma ama internette bi sürü şey yazıyo arkadaşlar kimi yazmış doğum başlayınca suya atılıp suyundan 1 bardak içilecek kimi demiş içmeye gerek yok o kendi kendine suda bekletilecek kesin bilgisi olan var mı
Bana da kuzenim gönderdi. sancın başladığında suya koyacaksın, 45 dk sonra az bişey iç, o el gibi açılacak, açıldıkça rahimde açılacak dedi. Ne kadar doğru tabi bilemiyorum bana anlatılan uygulama şekli bu
Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı 36+2 günlük bebeğim kilosu 2950 gr sağlık durumu iyi maşallah ama plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi doktorum bilgisi olan varmı
Narkozun etkisi geçerken bel ağrısı hissettim uzun süre sabit kalmaktan da olabilir bu. Daha sonra geçti, karın ağrısı, dikiş acısı aldı yerini.şimdiden geçmiş olsun, bi taraftan güzel diğer taraftan acılı..
Canım bak bu linkte ay takviminin her ay ki bakım günleri veriliyor mesela saç boyama falan gibi incele ordaki yorumlardanda anlıycaksın zaten doğumdan sonra istersen paylaşırız bu günleri hem diyetide bu tarihlere göre yaparsak eminimki daha yararlı olacak
En hayırlısı olsun canım.. İlla normal doğum diye diretmemek lazım zaten.. Bebek ve anne için en sağlıklı yöntem ne ise o uygulanmalı.. Senin de günün az kalmıs çok heyecanlı Saglıklıca gelsın inşallah kuzucuk
Çok güzel evet uyanıktım birsey anlamadım orada 1 saat sürdğ girmem çıkmam ama
Sonrasında ağrım çok oldu
İlaç vermelerine rağmen hala var yani
Bebeği kendim alıp emziremiyorım daha hemşire yardımı alıyorum
Herkeste mi
Öyle oluyor acaba :)
Benim ağrım olmadı hiç diyebilirim ama başım boynum 3 gündür kopucak kadar ağrıyor bugün hastaneden çıkmadan çok kötü ağladım dayanamadımda dikiş acısı nasıl bişey bilmiyorum bile sadece başım ve ensem tarafı ağrıyor. Merak etme yarına dikiş acın kalmaz bile canım :)
Benim ağrım olmadı hiç diyebilirim ama başım boynum 3 gündür kopucak kadar ağrıyor bugün hastaneden çıkmadan çok kötü ağladım dayanamadımda dikiş acısı nasıl bişey bilmiyorum bile sadece başım ve ensem tarafı ağrıyor. Merak etme yarına dikiş acın kalmaz bile canım :)
Sürebiliyor evet.
12 saatte bir sancının acı boyutu şiddeti artıyordu
En başta sinek ısırığı gibiydi..
2 günde 2 cm açıldım..
Kalan açılmam 3 saate oldu doğum oldu :)
Daha dün doktora hatta profesöre gittim o da 16 ya kadar normal son zamanlarda olur dedi kan akisina da baktı güzel konuştu. Sen de idrarda protein çıkmış mıydı
Pazartesi günü Spinal oldum.
O anı yaşamak çok güzel duygu.
Eğer panik biriyseniz tavsiye etmem. Uyuşturma olsa da neticede o anı yaşıyorsunuz.
Sonrasında bel ağrısı oluyor dediler.
Henüz yaşamadim ilerde olursa bilemem.
Çok şükür benim tansiyonum normale döndü erken doğum riskim için tansiyon ilacı kullanıyodum onu bırakınca tansiyonumda oynama oldu benimki ondan kaynaklıydı herhalde