belki acı eşiğin yüksektir dayanabilirim diyorsan sen bilirsin 15 saat 3 dakikada 1 sanci kalan 3 saatte de dakika da 1 sancılar giriyordu hala ben atlaatmadım o stresiBekliyorum canım eve yolladı zaten doktor. Suni sancıyı kötüledikleri kadar var mı?
Ben yarım bardak kadar içtim ama onu suya koymuyana kadar acilmam ilerlwmemisti ı tam açılınca 9 santim açıklığım oldu ben hepinizde tavsiye ediyorumMeryem ana otunu teee İstanbuldan sipariş verdim arkadaşıma ama internette bi sürü şey yazıyo arkadaşlar kimi yazmış doğum başlayınca suya atılıp suyundan 1 bardak içilecek kimi demiş içmeye gerek yok o kendi kendine suda bekletilecek kesin bilgisi olan var mı
Yok 2 gün dayanılacak boyuttaydı şükür ve düzenli olmaya çalıştı hep...Şiddetli miydi hep peki? O 2 gün nasil geçti? Benim arkadaşım hiç hareket etmedi, 2 saatte normal doğum yaptı, bazen hareket edenin daha zor sürüyor. Hiç belli olmuyor sanki bu işler.
Senin hissettiğin sadece sancı oluyor o sancı ile birlikte gelen ıkınma hissi ve sen ıkınıyorsunSon 3 saatte mi ağrı daha fazlaydı? Bide rahim tam açıldıktan ve doğumhaneye girdikten sonra bebeğin vajinadan geçişi hissediliyor mu? O sırada şiddetli bir ağrı var mi yoksa doğumhanede sadece ıkınma hissi mi oluyor? Çok merak ediyorummmmm
Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı bizlereKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Şuan bebeğim de ben de iyiyim çok şüküro dünyaya alışmaya çalışıyor ben de onunla yaşamaya...
Doğduğu an tarifsiz diye anlatılan o duygu var ya gerçekten tarifsiz onun teninin sıcaklığını hissettiğin anki yüreğine akan sıcacık bı duygu inanılmaz güzel bı duyguAllah grubumuzda kalan hamilelere ve tabi tüm hamilelere sağlıkla o duyguyu yaşamayı nasip etsin
Bundan sonra gelsin sütüm geliyor mu yetiyor mu bu hafta bu kadar kilo aldı normal mi ler sıradaki yeni kaygılara hazır mıyız kızlar
Canım kaç numara bez kullanıyorsunuz 1 numara büyük geliyor mu?Benimki 2500 47 cm çok küçük elbiselerin içinde kayboluyor seninki sütünü emiyomu benimki emmiyo
Gözün aydın canım şükür sağ salim kavuşmuşsunuz bebeğinle. Darısı biz bekleyenlere :)Kızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Şuan bebeğim de ben de iyiyim çok şüküro dünyaya alışmaya çalışıyor ben de onunla yaşamaya...
Doğduğu an tarifsiz diye anlatılan o duygu var ya gerçekten tarifsiz onun teninin sıcaklığını hissettiğin anki yüreğine akan sıcacık bı duygu inanılmaz güzel bı duyguAllah grubumuzda kalan hamilelere ve tabi tüm hamilelere sağlıkla o duyguyu yaşamayı nasip etsin
Bundan sonra gelsin sütüm geliyor mu yetiyor mu bu hafta bu kadar kilo aldı normal mi ler sıradaki yeni kaygılara hazır mıyız kızlar
Kızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Hahaaa ya ben ne yapayımYa hamileliği hareketli geçenler sezeryandan sonra çabuk ayaklanıyormuş ama hamileliği hareketsiz geçenler biraz daha geç ayaklanıyormuş ilgisi olabilir mi biz hep yattık ya bende korkuyorum sezeryan sonrası hemen ayaklanabilir miyim diye
Senin hissettiğin sadece sancı oluyor o sancı ile birlikte gelen ıkınma hissi ve sen ıkınıyorsun
Yani alt tarafta bir acı yok...
Bebek kayıp çıkıyor :) sonra sancılar hiç yokmuş gibi kaybolup gidiyor, çok değişik ve güzel bir tecrübe
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah darısı bizlereKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Gözün aydın canımKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Mirketcim bu arada bebek neden hareketsizmis ve neden kanama olmuş birşey dediler mi?Kızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Okurken gözlerim dolduKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Gözünaydın saglikla büyüt canim.Kızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Sahte haziran anneleriDoğum yapan tüm arkadaşlar güle güle büyütün bebekleriniziiidaha hazirana girmedk kimse kalmadi grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?