2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözün aydın

Hayırlı olsun çok güzel bi duygu Rabbim herkese taddirsin

Spinal mi olmuştun sen canım bel ağrısı falan var mı sende?

Bel ağrısı baş ağrısı yaşadın mı canım ameliyattan sonra? Gözün aydın
Yok canım bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.
Cuma akşam üstü yaptım doğum senin dün doğum yaptın galiba.
Epidural+spinal benim de.sana takviyem yürü bol bol hareketli olmaya çalış.ben yatıp kalkınca daha kötü oluyorum doğrulamıyorum bi zaman.
Gözün aydın canım seninde Allah analı babalı büyütsün.
Sahte haziran anneleri
Haziran görünümlü mayıs anaları :))

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum benim doğumum bayrama geliyor ve bebeğimin kalp sorunu var doktor bayram öncesi sezaryenle alalım planlı doğum olsun dedi önce kabul ettim tam 38 haftayım şu an iki normal doğumum var biraz korktum sezaryenden bunu doktorumla paylaşınca gel çatı muayenesi yapalım dedi baktı 3 cm açılma var dedi çarşambaya kadar kendiliğinden doğmazsa suni sancı verip deneyeyim olmazsa sezaryenle alalım dedi çok kararsız kaldım normal doğumun bebeğe bir zararı yokmuş iki gündür çatı muayenesinden sonra sürekli kanlı akıntı geliyor sancı yok ne yapsam bilemedim böğürtlen çayı deniyorum çömelme merdiven çıkma yapıyorum göğüs uçlarımı uyardım bu gelen akıntı nişan mı yoksa çatıdan sonraki lekelenme mi anlamadım

Oyy sağlıkla kavuşmuşsunuz
Rabbim mübarek etsin bebişini:)
İçimi ferahlattın arkadaşım ya tam olarak merak ettiğimi cevaplamışsın, Allah herkese en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah, çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim :)
Hayırlısı ile kavuşmak nasip olsun bebişlerimize :)
Zorlandıysan çatı muayenesinde ondan olabilir
Ama nişan geldikten sonra da lekelenme hafif kanama devam edebiliyor

Bebeklerini kucağına alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür kurtuldunuz artık sıra bizde

Bişey yaşadığım an sanki hiç bişey bilmiyomuşum gibi en başa dönüyorum. Doğum sancısı adet ağrısının başlayıp kesilmesi ve periyodik olarak devam etmesi dimi yani dakika tutarak kontrol etmemiz gerekecek kadar sıklaşan bişey

Canım o akıntı çatı muayenesinden sonra bende de oldu. Dün yazmıştım hatta nişan mı acaba diye. Ama bu sabah gerçekten nişan geldi ve anladım. Nişan miktar olarak çok fazla çok sümüksü ve içinde kırmızı kanlı şekildeydi. Dün ve önceki gün gelenler kahverengiydi hep.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini

EVet aynen öyle

Olabilir bilmiyorum ki cnm

Doğum yapan arkadaşlarımız biliyorum yogunsunuz bebeginizle vakit geciriyosunuz ama müsait bi 5 dk nızda dogum anında neler yaşadınız, bebeginizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz, esleriniz doğuma girdi mi, nasıl emzirmeye basladiniz, doktorunuzun doğumdan önce söylediği boy kilolar uyumlu mu, ultrasonla benziyo mu bebisleriniz bi anlatsanız inanın hepinizinkini ayrı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…