Haziran sonu olanlarda temmuza sarkarsa hiç Haziran annesi olmayan bir topik olacak gibiSahte haziran anneleri
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözün aydınKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Şuan bebeğim de ben de iyiyim çok şüküro dünyaya alışmaya çalışıyor ben de onunla yaşamaya...
Doğduğu an tarifsiz diye anlatılan o duygu var ya gerçekten tarifsiz onun teninin sıcaklığını hissettiğin anki yüreğine akan sıcacık bı duygu inanılmaz güzel bı duyguAllah grubumuzda kalan hamilelere ve tabi tüm hamilelere sağlıkla o duyguyu yaşamayı nasip etsin
Bundan sonra gelsin sütüm geliyor mu yetiyor mu bu hafta bu kadar kilo aldı normal mi ler sıradaki yeni kaygılara hazır mıyız kızlar
Büyük biraz ama çabuk kilo alır diyolar oyüzden prematüre almadımCanım kaç numara bez kullanıyorsunuz 1 numara büyük geliyor mu?
Bi de benim gibi mayısta bekleyip doğuramayanlar varsa eger biz haziran annesi oluruzHaziran sonu olanlarda temmuza sarkarsa hiç Haziran annesi olmayan bir topik olacak gibi
Hayırlı olsun çok güzel bi duygu Rabbim herkese taddirsinKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Şuan bebeğim de ben de iyiyim çok şüküro dünyaya alışmaya çalışıyor ben de onunla yaşamaya...
Doğduğu an tarifsiz diye anlatılan o duygu var ya gerçekten tarifsiz onun teninin sıcaklığını hissettiğin anki yüreğine akan sıcacık bı duygu inanılmaz güzel bı duyguAllah grubumuzda kalan hamilelere ve tabi tüm hamilelere sağlıkla o duyguyu yaşamayı nasip etsin
Bundan sonra gelsin sütüm geliyor mu yetiyor mu bu hafta bu kadar kilo aldı normal mi ler sıradaki yeni kaygılara hazır mıyız kızlar
Bi de benim gibi mayısta bekleyip doğuramayanlar varsa eger biz haziran annesi oluruz
Yok canım bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.Spinal mi olmuştun sen canım bel ağrısı falan var mı sende?
Bel ağrısı baş ağrısı yaşadın mı canım ameliyattan sonra? Gözün aydın
Cuma akşam üstü yaptım doğum senin dün doğum yaptın galiba.Sen. De dün mü oldun
Aklımda tutamıyorum pek kalabalık ya burası :)
Tebrik etmedi isem sana sa hayırlı olsun CNm
Epidural mi senin de
Aksama falan azalır mi ki ağrım
Kendim emziremiyorum doğrulup
Altını da hemşire değiştirdi
Gözün aydın canım seninde Allah analı babalı büyütsün.Kızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Haziran görünümlü mayıs anaları :))Sahte haziran anneleri
Oyy sağlıkla kavuşmuşsunuzKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Ne demek rica ederim :)İçimi ferahlattın arkadaşım ya tam olarak merak ettiğimi cevaplamışsın, Allah herkese en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah, çok teşekkür ederim
Zorlandıysan çatı muayenesinde ondan olabilirMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum benim doğumum bayrama geliyor ve bebeğimin kalp sorunu var doktor bayram öncesi sezaryenle alalım planlı doğum olsun dedi önce kabul ettim tam 38 haftayım şu an iki normal doğumum var biraz korktum sezaryenden bunu doktorumla paylaşınca gel çatı muayenesi yapalım dedi baktı 3 cm açılma var dedi çarşambaya kadar kendiliğinden doğmazsa suni sancı verip deneyeyim olmazsa sezaryenle alalım dedi çok kararsız kaldım normal doğumun bebeğe bir zararı yokmuş iki gündür çatı muayenesinden sonra sürekli kanlı akıntı geliyor sancı yok ne yapsam bilemedim böğürtlen çayı deniyorum çömelme merdiven çıkma yapıyorum göğüs uçlarımı uyardım bu gelen akıntı nişan mı yoksa çatıdan sonraki lekelenme mi anlamadım
Canım o akıntı çatı muayenesinden sonra bende de oldu. Dün yazmıştım hatta nişan mı acaba diye. Ama bu sabah gerçekten nişan geldi ve anladım. Nişan miktar olarak çok fazla çok sümüksü ve içinde kırmızı kanlı şekildeydi. Dün ve önceki gün gelenler kahverengiydi hep.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum benim doğumum bayrama geliyor ve bebeğimin kalp sorunu var doktor bayram öncesi sezaryenle alalım planlı doğum olsun dedi önce kabul ettim tam 38 haftayım şu an iki normal doğumum var biraz korktum sezaryenden bunu doktorumla paylaşınca gel çatı muayenesi yapalım dedi baktı 3 cm açılma var dedi çarşambaya kadar kendiliğinden doğmazsa suni sancı verip deneyeyim olmazsa sezaryenle alalım dedi çok kararsız kaldım normal doğumun bebeğe bir zararı yokmuş iki gündür çatı muayenesinden sonra sürekli kanlı akıntı geliyor sancı yok ne yapsam bilemedim böğürtlen çayı deniyorum çömelme merdiven çıkma yapıyorum göğüs uçlarımı uyardım bu gelen akıntı nişan mı yoksa çatıdan sonraki lekelenme mi anlamadım
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar ben de dün sabah şiddetli kanama ile hastaneye geldim doktorum akşama kadar bekleyecekti normal olması için fakat birkaç nst de bebek hareketsiz çıkınca riskli olduğu için acil sezeryana alındım hep normale hazırlandığım için açıkçası çok fikrim yoktu ama o an spinale karar verdim hiç de pişman değilim çok şükür ağrım yok yani var da dayanılmaz değil, yani bu ağrı olayı kişiye göre yada operasyona göre değişir, olacak arkadaşlar her ikisine de hazırlıklı olmalı...
Bebeklerini kucağına alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür kurtuldunuz artık sıra bizde
EVet aynen öyleBişey yaşadığım an sanki hiç bişey bilmiyomuşum gibi en başa dönüyorum. Doğum sancısı adet ağrısının başlayıp kesilmesi ve periyodik olarak devam etmesi dimi yani dakika tutarak kontrol etmemiz gerekecek kadar sıklaşan bişey
Inan ki canım nasıl hızlı çıktılar maşallah bi biz kaldıkDoğum yapan tüm arkadaşlar güle güle büyütün bebekleriniziiidaha hazirana girmedk kimse kalmadi grupta
Emiyor CNmBenimki 2500 47 cm çok küçük elbiselerin içinde kayboluyor seninki sütünü emiyomu benimki emmiyo
Olabilir bilmiyorum ki cnmYa hamileliği hareketli geçenler sezeryandan sonra çabuk ayaklanıyormuş ama hamileliği hareketsiz geçenler biraz daha geç ayaklanıyormuş ilgisi olabilir mi biz hep yattık ya bende korkuyorum sezeryan sonrası hemen ayaklanabilir miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?