2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şimdi sancın var mi

Belde kasıkta adet ağrısı
Ve aynı zamanda karnın kasılıp gevsiyor periyodik olarak...

Kızlar bekar bi arkadaşım var o flörtüyle ilgili mesaj attıkça bütün tüylerim diken diken oluyo yani şuan bana o kadar boş geliyo ki onun yazdıkları. Genellikle geçiştiriyorum ama sağolsun ısrarla en ince ayrıntılarına kadar anlatmaya devam ediyo. Yani ben demiyorum ki benim hamileliğimi konuşalım hatta öyle çok romantik bi insan olmadığımdan yazmam bile çoğu zaman

Haziran sonu olanlarda temmuza sarkarsa hiç Haziran annesi olmayan bir topik olacak gibi
Hahaaa olabilir sonunda haziran sonunda doğuracak olanlar normal doğum bekleyenler çoğunlukla benim haziranın ortası sezaryen orijinal haziran annesi olucam inş hayırlısıyla inş

Doğum çok zor değildi sadece sancılar ve dogum sonrası dikişler çok zor oldu ilk gördüğümde inanamadım küçücük bişey dünyalara bedel oğlumu kucağıma aldığımda o anın tarifi bile yok 100 gram eksik doğdu boyu aynı çıktı ultrason resmiyle birebir aynı ultrasonda da hiç elini yüzünden çekerken görmedim doğduğunda da hemen elini emmeye devam etti kundaklamasam eli hep ağzında Allah yardımcın olsun sancın geldiğinde güçlü ol sonunu düşünü kuçağında düşün

Kızlar kesik kesik suyum geldi bnm doktora gidip gitmeme konusında kararsız kaldım sandım yok bebeğimin hareketleri de iyi sizce ne yapmalıyım

Allah bağışlasın canım güzel günlerde büyüt bebeğini inşallah benimde nişanım geldi galiba hafif hafif sancı da var napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…