2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baş geliş ppzisyonunda benimkide sende olmuşmuydu bayramı çokamazsın dedi doktorum zatende bugün sabahtan beri sürekli aynı şey oluyor gaz olsa bir olur iki olur balonun hava kaçırırken kısılması gibi sanki özel değil ki gittiğim yer doktora ulaşamam bunla ilgili birşeyde bulamadm

Kizlar bebeğim uyanmiyon zorla uyandırıp emziriyorum sarılık da girmiş gözüne hafif ne yapmam lazım?
Canim bol bol gunese tut ve 2 saati gecirmeden emzir cenesinin altini sık burnunu sık uyansin ilk bebegimde yasadim 10 gun onemli yukselirse sikinti oluyo ama biz devamli kontroldeydik yukslincede fototerapi uygulandi merak etme geciyo ben az aglamamistim

Günaydın Allah hepimizin yardımcısı olsun bende su boşalması ile geldim dün saat altıdan beri hastanede aç susuz bekliyorum sürekli vajinal muayene yaptılar v nstye bağlı yattım hiç uyumadım suni sancı vermediler ama ben tükendim şimdi kendi doktorum gelip suni sancı mı sezaryen mi diyecek hiç gücüm kalmadı gönlüm sezaryen den yana ama ikitanede normal doğumun var ne yapsam bilemedim

Vajinal muayenede ağrı oluyor mu

Amin canım. Benim de yarin sabah sezeyan olacak. Cok heyecanliyim. Uyuyamadim gece

Allah kolaylık versin canım doktorun hangisini önerirse bence onu dinle önemli olan bebeğine kavuşman unutma Eğer açılman artmışsa bebeğin suyu da yeterliyse normal doğum için suni sancı alabilirsin ama nst sıkıntılı ise bence normal doğumu bekleme bile

Amin canım. Benim de yarin sabah sezeyan olacak. Cok heyecanliyim. Uyuyamadim gece
Allah kurtarsın kızlar
Sağlıkla alın inşallah yavruları kucağıniza

Yeni annelerimiz nası gidiyo durumlar bebekler ile. Biraz alışın da yazın bize.
Bu havvaku nerede gerçekten. Doğum yaptı sanırım

Herkese günaydın kızlar

Günaydın canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sağlıkla sıhhatle kucağına al prensesini.
Dualarımız sizinle

Hayırlı olsun canım çok sevindim

Hayırlı olsun canım çok şükür kurtuldun

Günaydın Jazquelcim, Aminnn

havvaku dan ne haber acaba?
Ben geldim el uyuşması ağrısı şişmesi yüzünden çok giremiyorum artık daha doğurmadım canım kasılmalar çatı kemiği ağrısı sancılar baskılar war erken gemeye kalkmaza son tarih 10 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…