2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bazı arkadaşlar yazmıştı burda bebek hareket edince çıtırtı geliyor diye, dün akşam namaz kılarken benim oğluşumdan da geldi çok şaşırdım

Herkese güzel dilekleri duaları için teşekkür ederim biz eve çıktık iyiyiz şükür doğum yapmış arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun hayırlı mutlu hayatları olsun bebislerin doğuma girecek arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun bekleyen arkadaşlarım Allah sizi beklediğinizle mukafatlandırsın ve çabucak doğurun shewall benim doğum sancılarım hızlı sık ve çok güçlü geldi o kasılmalardan dolayıymış o kanama çünkü kasılma şiddetliydi ama bebek ilerlemiyordu hatta hareketsizdi bebegin hareketsizliği de kordon dolanmasındanmış bebegin bacağına koluna beline boynuna dolanmış kordon hatta çift tur bazıları o yüzden yani ama burada başka Kordon dolanması olan arkadaşlarım vardı sakın endişelenmesin çünkü benimki gibi kimsenin dolanmaz heralde :) ayrıca bebekte hamilelikte de doğum anında da da sonrasında da hiç sıkıntı olmadı şükür sadece doğum normal olamadı çünkü bebek ilerleyemedi o kadar

İyi canım iyi ol da merak ettim.

Herkesler mi doğurdu nedir kimsecikler yazmıyo

Ben hep yazıyorum sonra diyorum çok yazdım millet beni okuyor sürekli. Yazmıyorum

Doğurmayı bekleyenler olarak burdaymsancı yok açlma yok bebiişn gelmeye niyeti yok

Ben de ben de..
Allah kurtarsın hepimizi

Bir de doğum haftasına daha çoook olanlar var tabi :)

Walla öyle çabuk geçiyor ki zaman daha dün bize 1 ay vardı.

Allahım esirgesin mirketcim. İkiniz de iyi olun da getirisi önemli değil. Allah bağışlasın minik kuzuyu.
Darısı bize inşallah

Ben de perşembe gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor

Kızlar ne çok kisi doğum yapmış. Hepinizin gözü aydın hayırlı olsun INŞALLAH.

Ben de dün acile nst için gittim. Ara ara sancim cıkmış ama benim hissettiğim hiç bir şey yok. Evde öyle bekliyorum annemin suyu hep doğum esnasında gelmiş. Yanı çocuk artık tam çıkacakken. Onun da hiç bir zaman sanci hissi olmamis. Öyle olunca bu durum bizi geriyor. Ne olacak nasıl olacak.... dualarınızı eksik etmeyin.

Bu arada grup haziran annelerinden mayıs annelerine dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…