2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
8

Canım çok takip edemedim
Normal doğum istediğin için mı bekliyosun

Tam kaçsın şuan
Evet canim normal bekliyoruz ama bebiş dogum kanalina inmedi henüz. (Normalde 36 47. Haftalarda iniyorlarmiş) 34 den beri de sancılarim var. Hatta en son kontrolde duze li dogum sancim cikti. Doktorum kanalda olsa o gun dogum olacagini soyledi ama iste.. bi umjt bekliyorum bende 39+5 şuan. Carsamba gunune kdr gelmezse carsamba doktorumla karar vericez duruma

Doğum yapan herkese hayırlı olsun Allah Anali babali ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benim bugün kontrolüm vardı ve sezeryan için tüm tetkikler yapıldı ama idrarda protein çıktı ellerim 2 haftadır şişiyordu tansiyonumda yükselme durumunda olduğu için acil yatırdılar idrar toplayıp tansiyon takibi yapacaklar ve ben daha 35 haftadayım içerdeki gelişimi 1 haftada geriden olabildigince icerde tutmak olduğunu söyledi dr herşey iyi giderse cuma çıkıcam gitmezse doguma kadar hastanedeyim

Son 2 gün ve hala haftalardır yaşadığım sancılar dışında bi belirtim yok
Benımde son 3..Ve sancım bile yok

Ben de kendimi hiç 39. Hafta gibi hissetmiyorum.
İnsan biraz ağırlaşir di mi?

Allah kavuştursun canım

Allah korusun inşallah tasarımcıbayan arkadaşımız gibi bekler seninki de.

Bende burdayım
Yarın hastanede randevum var
Genel tahlillerim yapılacak ve doğum dosyam açılacak
Rahimde yumuşama vs var mı bakacak doktor.
Ona göre en azından bayramı geçirir miyiz Bi tahminimiz olur
Ki ben en çok doktorum tatile gidecek diye korkuyorum...
Yarın onu da soracağım

Insallah biraz daha bekler .. ciger gelistirici yaptilar mi ?
Benımde son 3..Ve sancım bile yok
Sancin ykksa sana suni sanci verirler canim bana suni sanci da veremiyolar zaten sancm oldugu icin
Ben de kendimi hiç 39. Hafta gibi hissetmiyorum.
İnsan biraz ağırlaşir di mi?

Allah kavuştursun canım

Allah korusun inşallah tasarımcıbayan arkadaşımız gibi bekler seninki de.
Ben valla fil gibym
Hala bekliyoruz ya bayrama denk gelirse diye kara kara düşünüyorum valla
Insallah denk gelmez bende bu hafta dogmazsa bayrami dusunuyorum

Bugün kontrolüm vardı. Bebiş 3 hafta kadar geriden geliyor. Kilosu 2500.doğum kanalına girmiş. Nst de kalp atışını pek beğenmedi doktor. Su da sınırda zaten. Perşembe günü sezeryan olacam muhtemelen. Normal doğumda bebek strese girebilir zaten çok küçük dedi.ben de kabul ettim.. Umarım kolay atlatırız bu süreci

Günümüz de aynı seninle , benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor

Bizde bugün 3 günlük olduk sütüm artmaya başladı ilk iki gün çok zordu yemiyodu uyanmiyödü halada UyanmiyO şimdiye kadar 2 defa tek kakasını yaptı perşembe günü çocuk dokturun götürcem daha mı erken goturmrliuum acaba

Kızlar lütfen ACIL YARDIM.

Şimdi bu kasılma denilen şey bebeğin bi an da kendini rahmin ortasında toplayıp karnı sıkıştırıp sonra bi an da açılması mi oluyor? Bu kaçıncı oldu bugün bunu hissediyordum sürekli. Ama acı hissim yok öyle .

Hep böyle geri miydi haftası ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…