Evet canim normal bekliyoruz ama bebiş dogum kanalina inmedi henüz. (Normalde 36 47. Haftalarda iniyorlarmiş) 34 den beri de sancılarim var. Hatta en son kontrolde duze li dogum sancim cikti. Doktorum kanalda olsa o gun dogum olacagini soyledi ama iste.. bi umjt bekliyorum bende 39+5 şuan. Carsamba gunune kdr gelmezse carsamba doktorumla karar vericez duruma8
Canım çok takip edemedim
Normal doğum istediğin için mı bekliyosun
Tam kaçsın şuan
Yazdığın gün hemen araştırıp buldum tarihleri 21 Mayıs’tan beri bezi bıraktık yine, fena değiliz ama hala kaçırmalar devam
Benımde son 3..Ve sancım bile yokSon 2 gün ve hala haftalardır yaşadığım sancılar dışında bi belirtim yok
Son 2 gün ve hala haftalardır yaşadığım sancılar dışında bi belirtim yok
Benımde son 3..Ve sancım bile yok
Kızlar ne çok kisi doğum yapmış. Hepinizin gözü aydın hayırlı olsun INŞALLAH.
Ben de dün acile nst için gittim. Ara ara sancim cıkmış ama benim hissettiğim hiç bir şey yok. Evde öyle bekliyorumannemin suyu hep doğum esnasında gelmiş. Yanı çocuk artık tam çıkacakken. Onun da hiç bir zaman sanci hissi olmamis. Öyle olunca bu durum bizi geriyor. Ne olacak nasıl olacak.... dualarınızı eksik etmeyin.
Bu arada grup haziran annelerinden mayıs annelerine dönmüş
Doğum yapan herkese hayırlı olsun Allah Anali babali ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benim bugün kontrolüm vardı ve sezeryan için tüm tetkikler yapıldı ama idrarda protein çıktı ellerim 2 haftadır şişiyordu tansiyonumda yükselme durumunda olduğu için acil yatırdılar idrar toplayıp tansiyon takibi yapacaklar ve ben daha 35 haftadayım içerdeki gelişimi 1 haftada geriden olabildigince icerde tutmak olduğunu söyledi dr herşey iyi giderse cuma çıkıcam gitmezse doguma kadar hastanedeyim
Hala bekliyoruz ya bayrama denk gelirse diye kara kara düşünüyorum vallaHerkesler mi doğurdu nedir kimsecikler yazmıyo
Ben de beklemedeyimHala bekliyoruz ya bayrama denk gelirse diye kara kara düşünüyorum valla
Insallah biraz daha bekler .. ciger gelistirici yaptilar mi ?Doğum yapan herkese hayırlı olsun Allah Anali babali ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benim bugün kontrolüm vardı ve sezeryan için tüm tetkikler yapıldı ama idrarda protein çıktı ellerim 2 haftadır şişiyordu tansiyonumda yükselme durumunda olduğu için acil yatırdılar idrar toplayıp tansiyon takibi yapacaklar ve ben daha 35 haftadayım içerdeki gelişimi 1 haftada geriden olabildigince icerde tutmak olduğunu söyledi dr herşey iyi giderse cuma çıkıcam gitmezse doguma kadar hastanedeyim
Sancin ykksa sana suni sanci verirler canim bana suni sanci da veremiyolar zaten sancm oldugu icinBenımde son 3..Ve sancım bile yok
Ben valla fil gibymBen de kendimi hiç 39. Hafta gibi hissetmiyorum.
İnsan biraz ağırlaşir di mi?
Allah kavuştursun canım
Allah korusun inşallah tasarımcıbayan arkadaşımız gibi bekler seninki de.
Insallah denk gelmez bende bu hafta dogmazsa bayrami dusunuyorumHala bekliyoruz ya bayrama denk gelirse diye kara kara düşünüyorum valla
Günümüz de aynı seninle , benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorBende burdayım
Yarın hastanede randevum var
Genel tahlillerim yapılacak ve doğum dosyam açılacak
Rahimde yumuşama vs var mı bakacak doktor.
Ona göre en azından bayramı geçirir miyiz Bi tahminimiz olur
Ki ben en çok doktorum tatile gidecek diye korkuyorum...
Yarın onu da soracağım
Dün benimde nişanım geldi bende bekliyorum kasılma ve ağrı oluyo ama dayanamıcak şekilde olmadıkça doktora gitmiyorumNişan geldikten sonra doğum ne zaman başlıyorhala tık yok bekle bekle şiştim
Aynen canım ben de öyle aman aman ağrı yok insan ister istemez bekleme halinde oluyo sürekli artık bir an önce doğurmak istiyorumDün benimde nişanım geldi bende bekliyorum kasılma ve ağrı oluyo ama dayanamıcak şekilde olmadıkça doktora gitmiyorum
Nişan ağrıyla mı geliyo yoksa normal akıntı gibi miDün benimde nişanım geldi bende bekliyorum kasılma ve ağrı oluyo ama dayanamıcak şekilde olmadıkça doktora gitmiyorum
Bizde bugün 3 günlük olduk sütüm artmaya başladı ilk iki gün çok zordu yemiyodu uyanmiyödü halada UyanmiyO şimdiye kadar 2 defa tek kakasını yaptı perşembe günü çocuk dokturun götürcem daha mı erken goturmrliuum acabaBol bol emzir canım her saat gerekirse. Mama takviyesi yapabilirsin bize hastanede zorla verdirdiler sarılık olur diye. Bende 2 saatte bi emziriyorum artık kendisi uyanıyor acıktığını anlıyorum zaten aranıyo. Bizimkide çok fazla kaka yapıyor ama kaka yapması sarılık olmucağı anlamına gelirmiş inşallah olmayız bugün 3 günlüğüz siz ☺
Hep böyle geri miydi haftası ?Bugün kontrolüm vardı. Bebiş 3 hafta kadar geriden geliyor. Kilosu 2500.doğum kanalına girmiş. Nst de kalp atışını pek beğenmedi doktor. Su da sınırda zaten. Perşembe günü sezeryan olacam muhtemelen. Normal doğumda bebek strese girebilir zaten çok küçük dedi.ben de kabul ettim.. Umarım kolay atlatırız bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?