2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Emzik almadı benimki
Ağzı kedi yavrusu gibi hep aranıyor dil dışarda
Pıspıslayınxa susmuyor ki
Sustuğu tek şey meme
Gündüz uyuyor bnmki
Gece uyanık

Bol su iç humana çay iç dereotu ye bol bol çorba salata ye bide bebeğini göğsüne yatır onu sev kokla öyle bi artarki. Mama ver ama bence şırıngayla verki biberona alışmasın mamaya alışmazlar ama biberona alışırlar. Ben az önce sağdım iki göğsümden 80 cc çıktı allaha şükür ama ben çok su içiyorum sende beslenmene dikkat et bide sütünü sağmaktan vazgeçme sağdıkça bebek emdikçe gelir benimde ilk 4-5 gün gelmemişti doğru düzgün

Emzik almadı benimki
Sustuğu tek şey meme
Gündüz uyuyor bnmki
Gece uyanık
Seninki benimki gibi canım sütünü sağdın mı yani aç değil eminsin dimi eğer öyleyse gaz olabilir dediler bana ve gaz için çörekotu çok iyi geliyormuş çay gibi sıcak suya iki kaşık koyup soğuyunca içiyormussun ben bugün denicem ama benim sanırım bundan değil benimki sütümün yetersizliginden bunu soylerken bile ağlasam da kabullendim artık :/

Bu dediklerini yapıyorum zaten canım o yüzden direndim mamaya da artacak dedim ama artmadı senin sütün maşallah çok güzel Allah daim etsin

Emzik almadı benimki
Sustuğu tek şey meme
Gündüz uyuyor bnmki
Gece uyanık
Peki sağıp verdinmi hiç baya bi sağsan içirsen belki karnı iyice doyunca uyur. Çünkü memeden çok çekemiyolar yarım saat memeden emmeleri 5 dk biberondan emmelerine eşdeğer. Ben biberona çok karşıydım ama karışık veriyorum bazen meme bazen biberonla alışmıyo allaha şükür bazen kavga ediyo göğsümle ucu küçük geliyo heralde o kadar onada alışıyo mecbur bi iki dkdan sonra

Bu dediklerini yapıyorum zaten canım o yüzden direndim mamaya da artacak dedim ama artmadı senin sütün maşallah çok güzel Allah daim etsin
Artar arkadaşım sen sabırlı ol mama vercem artmasada olur deme. Herşey beyinde bitiyo biliyomusun sütü bile beynimiz üretiyor. Ben hep sütüm çok olucak dedim hamileyken hastanede gelmedi ama moralimi bozmadım gelir dedim olumlu düşündüm öylede oldu sende öyle düşün.

Lohusa depresyonuna girecek gibiyim sırf bu yüzden
Bebek işi bana göre değil miymiş diye bile geçiyor akımdan
Sonra vicdan yapıyorum
Kıyamam yaaa olur öyle düşünceler benim bi komşum var iki kızı var birazda saf bi kadın okur yazarlığıda yok. Hamile kaldığımı duyduğunda diyor ki bebek bakmak çok zormuş geceleri uyumuyorlar biliyor musun hep ağlıyorlar e ağlar tabi dedim bebek bu ama ben hiç böyle olacağını tahmin edememiştim diyo

Ne güzel emzirmekten uykusuzluktan konuşan arkadaşlarıma özeniyorum, ne açılma var ne bişi doğuramıycam sanırım ya bunalıma giricem valla
doğum bir anda oluyor sıkma canını, öyle ya da böyle çıkacak ordan :) ben de her dakika doğumu düşünüyorum

Ben de hep öyle düşündüm ama saatlerce ağlayan bebeğe mama verince güzel güzel uyuyunca direnip çocuğa eziyet ettiğimi düşünmeye başladım arkadaşım inşallah artsın ben vazgeçmicem tabi emzirmek ten ama gerçeği de kabullenmek gerek galiba

Kaç gün oldu doğum yapalı? 10-15 günde artarmış süt sen beslenmeye dikkat edip emzirip sağdıktan sonra çoğalır o allahın izniyle

doğum bir anda oluyor sıkma canını, öyle ya da böyle çıkacak ordan :) ben de her dakika doğumu düşünüyorum
Ben de asla düşünmüyorum doğsun diyorum tek, detayına girmiyorum. Zaten o an geldiğinde pata küte olucak en azından şimdi strese girmiyeyim diyorum. Bizde de eşim diyo ki sezeryanda nereyi kesiyolar normal doğum nasıl oluyo ay dedim sus ben bu kadar düşünmüyorum.

En doğrusunu yapıyorsun ama benim 2. Olunca gözümde canlanıyor mazi

Sütüm var ama dr bebek sende kendini güvende hissediyor diyor
Daha yavru alışacak dünyaya diyor
Mama veriyor Musun biz destek mama veriyoruz
Bebek kaç kg doğdu
Suanda kaç
Bizimki 2930 doğdu
2680 di bir hafta sonra

Benimki de kavga ediyor
Benimkının de ucu çok büyük
Ben de ondan mi ediyor diyordum

Sağıp verdiğim oldu
1 saatte 40 ml sağıyorum
Onu alırken bile söyleniyor
Biberon yasak bize dr verme sakin dedi

Kaşıkla içiriyorum

Valla ben saf değilim ama ben de bu kadar olacağını tahmin etmedim

Emzirir koyarım yerine uyur diyordum :)

Bende sürekli doğumu düşünüyorum ve gelmedikçe stresim artıyor. gece sancım gelirse de doktorum olmazsa, suyum gelirse çok mu zor olur, kaç saat sancı çekerim, ebe açılmaya bakarken canımı yakar mı, dikişim olursa ağrı yapar mı... Hiç durmuyor kafamın içinde filler tepiniyor. Bide sezeryan ol gelmiyorsa neden bekliyorsun soruları, sen hala doğuramadın mı soruları...

Ben mama, emzirme, pompalama hepsini yapıyorum. İkizler çılgınca aç, sütün anca musluk gibi akması lazım doymaları için :) hepsine de alıştılar..

Yok yok o kadar detay düşünüp canını sıkma, ben de ne kadar sürer önce su mu gelir sancı mı, bunları düşünüyorum. Normal bekliyorum ama zorunlu sezeyana döner mi nasıl olur falan ay çok yalnız kalmamak lazım bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…