Saatlerce yapıyorum çünkü gece memeden indiğinde yaygarayı basıyır
Memede uyuyor
Bense sabahı sabah ediyorum bir gram uykum yok
İki memeyi de alıyor
3. Olsa onu da alacak
Ama böyle bana çok zor
Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
Yapıcak bişey yok herşey onların Sağlığı için yeter ki doysunlarda. Bide benimki sarılık olmuştu allahtan geçiyor artıkBend mama veriyorum
Sütüm yetmiyor
Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
Canım Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sen moralini yüksek tut. Bebeğin hemen toparlanacaktir emin ol.Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
[
Ben mama, emzirme, pompalama hepsini yapıyorum. İkizler çılgınca aç, sütün anca musluk gibi akması lazım doymaları için :) hepsine de alıştılar..
Benimki de kavga ediyor
Benimkının de ucu çok büyük
Ben de ondan mi ediyor diyordum
Sağıp verdiğim oldu
1 saatte 40 ml sağıyorum
Onu alırken bile söyleniyor
Biberon yasak bize dr verme sakin dedi
Kaşıkla içiriyorum
Sirtim belim koptu zaten.
Azcik sariligi var emzirmek icin uayndirmaya calismak cok yoruyor beni
Kızlar benim bebeğim günde bı defa falan ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor emmeyle faz çıkarmayla alt değiştirme ile falan da yatışmıyor biraz araştırdım bu kadar erken kolik de başlamıyor nedendir yada bunu başka yaşayan var mı ? Psikolojim bozulmaya başladı kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum. Sizler de yaşıyor musunuz böyle nöbet gibi ağlamalar yada deneyimli anneler öneriniz var mı bu durum için
Hayırlı olsun canim Rabbim anali babali buyutsun toparlar insallah hemen kucağına alırsınKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
InsaAlalh cnm sezeryan mi olacaksinİnşallah gece olmazsa doğum epidural ile olmasını çok istiyorum, hem doğum sırasında ağrısız hem sonrasında her işini yapabilirsin... Gerçi bu gidişle zamanı geçtiği için sezeryan olmam gerekecek gibi duruyor süreç ama hayırlısı hepimiz için
Ayaklarim cok degil ama birazcik susti ellerim de sisti ama oglumda hamileyken benim cok sismistu ayakkablarim olmazdi aayagima bi sismistim ki anammm simdi cok sukur o kadar olmadi . Dogum yapsak Allah8n izniyle de bebeklerimizi sag salimBenimde aynen bu son hafta birdne şişti davul gibi oldu neyseki dogum yakın artık
Çok geçmiş olsun canım, meleğin bir an önce çıkar inşallah yoğun bakımdan. Allah analı babalı büyütsünKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
Gözünüz aydın olsun, inşallah bir an önce toparlar çıkar yoğun bakımdan bebişin canım. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun, sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.
İdrar tahlilimde eser miktarda proteine rastlandı, ellerim ve ayaklarım sürekli ve çok fazla şiş, kilomda ani bir artış oldu ve doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanıyor olabilir kesin bir şey yok dedi. 14 haziranda randevum var ve çok tedirginim. Tuzsuz yemekler yiyorum.
Size nasıl teşhis konuldu ve süreç nasıl ilerliyor beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Geçmiş olsun gözünüz aydın inş en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin
Memeden ayrılır diyeNeden yasak biberon
Gece uykusu nasılYapıcak bişey yok herşey onların Sağlığı için yeter ki doysunlarda. Bide benimki sarılık olmuştu allahtan geçiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?