2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Hayırlı olsun arkadaşım, bir an önce toparlar ve yanına gelir inşallah meleğin hiç merak etme

Geçmiş olsun canım.azcik toparlasin orada cork cork emer seni meleğin tosun gibi olur hiç merak etme sen...o gelene kadar sen kendine bak iyice dinlen guclen..

Canım Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sen moralini yüksek tut. Bebeğin hemen toparlanacaktir emin ol.

Canım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. Meleğinle mutlu bir ömür diliyorum Annesini çok sevicek o melek

Öğrenebildiniz mi mirkett
BİZİMKİNinde oyle sebepsiz yaygarasi var yada biz anlamıyoruz derdinden ve gec oluyorhep

Hayırlı olsun canim Rabbim anali babali buyutsun toparlar insallah hemen kucağına alırsın

InsaAlalh cnm sezeryan mi olacaksin

Benimde aynen bu son hafta birdne şişti davul gibi oldu neyseki dogum yakın artık
Ayaklarim cok degil ama birazcik susti ellerim de sisti ama oglumda hamileyken benim cok sismistu ayakkablarim olmazdi aayagima bi sismistim ki anammm simdi cok sukur o kadar olmadi . Dogum yapsak Allah8n izniyle de bebeklerimizi sag salim

Çok geçmiş olsun canım, meleğin bir an önce çıkar inşallah yoğun bakımdan. Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın olsun, inşallah bir an önce toparlar çıkar yoğun bakımdan bebişin canım. Sağlıkla büyüsün inşallah

Merhaba doktoruma ellerimin şiştiğini tansiyonumun yükselişe geçtiğini (çok yüksek değil ama eskiye göre yükselişte oldugunu) söyledim tartıda 3 haftada 4 kilo aldığım ve idrarda eser miktarda protein göründü hemen yatış yaptirdi 24 saatlik idrar toplandı protein ve albumin kaçağı çıktı teşhis konuldu hergun tansiyon takibi yapiliyor 3 defa nstye bağlanıyorum yemekleri tuzsuz veriyorlar 1 haftanın sonunda 4 kilo gitmişti yani ödemden kurtuldum 37. Haftamda doguma alacak ptesi gunu dogum yapmadan bu hastaligin geçmeyeceğini söyledi doktor

Geçmiş olsun gözünüz aydın inş en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…