2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oglumda agrim oldu 3 cm acilmam vardi doktorum ertesi gun suni sanciyla alalim dedi kizimda hic bir belirtim yokta sadece kasilmam vardi bebegim karnimda kasildi durdu bende korkup doktora gittim 7 cm le.doguma girdim kisiden kisiye degisiyor
7cm açıklığa gelene kadar nişan veya şu gelme olayı olmadı mı? Ya da kasılma?

InsaAlalh cnm sezeryan mi olacaksin

Normal doğum için bekliyorum ama ne açılma var ne yumuşama, kanalada girmiyor. Şimdi doktordan çıktım bir kaç gün daha bekleyebiliriz ama sezeryan olabilir çünkü bebek sıkıntıya girer dedi. Hiç umudum kalmadı sanırım sonunda sezeryana gidiyorum

Normal doğum için bekliyorum ama ne açılma var ne yumuşama, kanalada girmiyor. Şimdi doktordan çıktım bir kaç gün daha bekleyebiliriz ama sezeryan olabilir çünkü bebek sıkıntıya girer dedi. Hiç umudum kalmadı sanırım sonunda sezeryana gidiyorum
Bende normali bekliyorum sata göre günüm doldu ama geç döllenme olduğu için bekliyoruz iki doktor da iki ayrı tarih çıkıyor Allahım hayırlısıyla kulağımıza aldirsin insallah korkmaya başladım bende birşey olacak diye

Takvim de gitmiş, inşallah bir an önce gönlünden geçtiği gibi gelir bebeğin🙏

canım bebeğin sarılığı nasıl oldu? M mutluanneadayi benimki biraz düzeldi gibi. Ama asla doymak bilmiyor mama aldırdım eşime dün sütümde azdı ağladı durdu mama verdim uyudu allaha şükür. Mememi 1 saatte emse doymuyor bende sağıyorum 60 cc içiriyorum o zaman doyuyor baya uyuyor
İyi gözüküyor gözümüze gözlerinin sarısı açıldı çok şükür.
Benimde memede dursa sabaha kadar durur doymuyor çekemiyor.
Bende emin olmak için sağıp öyle veriyorum 2 saat uyuyup tekrar veeiyorum.
Gece çok terslendi yarım saatte bir kalkıp meme istedi kustu çok zordu şimdi uyuyor paşa

Öğrenebildiniz mi mirkett mirkett
BİZİMKİNinde oyle sebepsiz yaygarasi var yada biz anlamıyoruz derdinden ve gec oluyorhep
Bizimkinin nedeni süt yetersizliği canım malesef sütüm yetmiyormuş dirensem de başlarda şimdi günde iki üç kez mama veriyorum... Sütünü sağdın mı hiç yeterli mi yani bı bak istersen canım

Bende normali bekliyorum sata göre günüm doldu ama geç döllenme olduğu için bekliyoruz iki doktor da iki ayrı tarih çıkıyor Allahım hayırlısıyla kulağımıza aldirsin insallah korkmaya başladım bende birşey olacak diye

Yok arkadaşım bişi olmaz Allah’ın izniyle, benimde günüm doldu rahimde yumuşama bile yok, bir kaç gün daha sabırla bekleyelim bakalım hayırlısıyla geleceklerdir elbette gelmezlersede bi şekilde olacak artık orada kalamazlar:KK51:

İyi gözüküyor gözümüze gözlerinin sarısı açıldı çok şükür.
Benimde memede dursa sabaha kadar durur doymuyor çekemiyor.
Bende emin olmak için sağıp öyle veriyorum 2 saat uyuyup tekrar veeiyorum.
Gece çok terslendi yarım saatte bir kalkıp meme istedi kustu çok zordu şimdi uyuyor paşa
Benimki de gece beni mahvetti:(

Bende bugun hastaneye gittim devlete bariz sancim filan cikti 100 lere vurdu ara ara vurdu ama doktor nstn gayet iyi dedi anlamadim idrar tahlili istedi yaptirmadim kasilmam var agrim yok kendi doktoruma gidecem bakalim ne diyecek . Hic acilma macilma demedi bana .

Kızlar benim kan değerlerim düşük biraz 10.2 hgb değerim sezeryanda kan kaybı çok oluyormus bir sıkıntı olur mu sizce yaa? Var mı böyle kanı düşük olan

Kızlarşey oldu banyo yapayım dedim aslında çok sıcak yapmam sevmem de çıkacagıma yakın karnıma belime bir ağdı girdi baya uzun sürdü bende kas8lmalar.başladı herhalde derken hiç olmazdı ishal.oldum biranda 9ncesinde belirti bile yoktu kitlendim kaldım banyodan zor ç8ktım direk lavaboya şuan belimde karnımda hafif ağrı var o şiddetli ağrı bayada uzun sürdü üçgündür günde bir ikidefa hafif ağrı hissediyorsum acaba bu bir tür kas8lmamıydı açılma varken bile ben ağrı hissetmezdim bugün vajinaya iğneler giriyor sanki ordan bebek ç8kacak gibi acı verdi galiba bayram bitmeden ben doğurucam mı ne

Adet sancısı gibi hafif sancim var bugün artmasını beklemem lazım dimi kizlar ya diger sancilar gibi değil bugün
İigündür düzenli adet ağrısı çekiyor gibiyim bugün banyoda aniden şiddetli ağrı ile ishal oldum 9ncesinde ishal olmadan belirti olurdu ama nofmal bir ağrıda değildi nodmal.bir ishalde değildi kiglendim kaldım hem.belim hemde kadnım

Ben once alt temizliyorum uyanıyor
Sona meme veriyorum o sirada altina yapiyor yine
Bizimkide sariliktan gözünü açamıyor
2 saati geçirme dedi dokfor
Once açıyorum zaten.ne kadar cok kaka cis yaparsa iyi zaten ama bazen acmakta fayda etmiyor hemen yine daliyorum.
Bugun biraz iyidi uyandi.bakalim yarin kac cikacak saeiligi

Bend mama veriyorum
Sütüm yetmiyor:(
Tak
Bizimkinin nedeni süt yetersizliği canım malesef sütüm yetmiyormuş dirensem de başlarda şimdi günde iki üç kez mama veriyorum... Sütünü sağdın mı hiç yeterli mi yani bı bak istersen canım
Canim sut arttirmak icin takviye kullaniyor musun?
Humana aldim ben ondan iciyorum gunde 1-2 bardak
Bi de bestlak diye bir damla var. 1 kez de ondan içiyorum.
Bi arastir dene istersen
Dozunu ustunde yazanlara gore ayarlarsin

İigündür düzenli adet ağrısı çekiyor gibiyim bugün banyoda aniden şiddetli ağrı ile ishal oldum 9ncesinde ishal olmadan belirti olurdu ama nofmal bir ağrıda değildi nodmal.bir ishalde değildi kiglendim kaldım hem.belim hemde kadnım
Bazen dogumdan once boyle ishal oluyormus. Bence dogumun cok yakin

Tak
Canim sut arttirmak icin takviye kullaniyor musun?
Humana aldim ben ondan iciyorum gunde 1-2 bardak
Bi de bestlak diye bir damla var. 1 kez de ondan içiyorum.
Bi arastir dene istersen
Dozunu ustunde yazanlara gore ayarlarsin
Damla kullanıyorum
Ama az olunca naparsan yap artmıyormus

Back
X