2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende benim taraftan bı anneme söyledim o da haftaya kesinleşecek dedim eşimin ailesine söylemek için sağlıklı mı emin olmak için bekliyoruz
Aynen canım annem karnın belli olana kadar kimseye söylemezsen çocuğun güzel olurmuş derdi tabi bu hurafedir ama en azından 3 ay söylememe taraftarıyım en yakınlar dışında
Nazardan korkarım yada allah korusun olumsuz birşey olsa herkese birde bunu açıkla bakalım

Çok çok geçmiş olsun canım
Benim önceki hamileliğimde bir kaç defa yaşadığım bir sorundu, regly dönemleri olması normal demişti doktorum. Umarım senin de hemen geçer , lütfen stres yapma olur mu
Sagol canımm valla annemler flan var kafam dagıldı yoksa kurup dururdum ıyı oldu dınlenıyorum annecıgım sagolsun herseyı halledıyo...
ınsallah bende senın gıbı benımde olmuştu saglıkla kucagımda derım

Kızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadım var mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda
Kesinlikle al benden de okadar
Ayyyy Ev içinde çok mahcubiyet yaşıyorum

Sen mi karar verdin doktorun mu o zaman gel dedi canim

Kedilere çok güldüm yalnız
Benim birkaç gün önce böyleydi , bugün herşey yolundaydı
Onların koku alma duyularının bizimkinin onlarca katı olduğunu düşünürsek yazık çocuklarıma valla ama ne yapayım elimde değil umarım hemen benimde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…