2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya kızlar,henüz herhangi bir kg bile almama rağmen,ben kendimi çirkin hissediyorum,çok kötü duygusal değişimler yaşıyorum,aşırı derecede duygusal oldum,ota,boka ağlıyorum

Bir tane de ben varim gec dollenme :)))
Yumurtalarimiz bu ay gec catlamis ve dollenmisler .
Doktorlar yeni bir sat hazirliyorlar kesenin haftasina gore .
Bende 3 gun gecikince ogrendim 36 yla , enfeksiyon icin ilac kullanacaktim .adetimin 3. Gunu hormonlarima bakilacakti ama gerek kalmadi:)))

Evet 2 gün vardı gerçi devlet hastanesinin makineleri iyi olmuyor diyolar görünür mu bilemedim baya belirgin mi senin fotoğraf ya da video var mı
İnanmazsın devlet hastanesinin acilindeki ultrason en iyisiydi en net orda gördüm bebeğide pıtı pıtı da sonra dediler poliklinik deki ultrasonda da bakılsın burdan daha ,iyi çıktım yukarı kalbi göremedi ama aşağıda gördük dedim uğraştı buldu ama belli belirsiz sonra kendi dr uma gittim özel muayenehane kalp atımını gördük ama acildeki gibi net değildi yani bakana göremi değişiyor bilemedim çünkü oynatarak en net halini bulmak önemli olan buarada alttan bakıldı fotoğraf var ama hiç belirgin değil embriyo

Vücutta kaşıntı varsa karaciğer enzimlerine bi baktır canım
Çarşamba randevum tekrardan şekerim yüksek çıkmıştı. Şeker yükleme yapılacak ayrıca birsürü kan testide yazmış onuda sorarım canım saol. İnşallah bir sorun çıkmaz

sag kasığım fena agriyo arada sola da kramp giriyo sanki bi geriliyo insallah ikiz fln degildir bir oglum var benim ikinci hamileligim saglicakla gelsinler insAllah
Ilk başlarda oluyo ağrılar benim geçti biraz çok şükür adet dönemine yakın ağrı olurmuş adet sancısı gibi zaten benimde bir oğlum var Allah bağışlasın sizin evladinizida 3.5 yaşında bakalım bizi neler bekliyor

Amin canım benim, Allah büyüktür inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak yavrun

Ya kızlar,henüz herhangi bir kg bile almama rağmen,ben kendimi çirkin hissediyorum,çok kötü duygusal değişimler yaşıyorum,aşırı derecede duygusal oldum,ota,boka ağlıyorum
Ben zaten aşırı duygusalım şu hormonlar tavan yaptırdı
Sende normal de çok duygusal olmalısın.

Çarşamba randevum tekrardan şekerim yüksek çıkmıştı. Şeker yükleme yapılacak ayrıca birsürü kan testide yazmış onuda sorarım canım saol. İnşallah bir sorun çıkmaz
Şeker yüklemesi yaptıracağın zaman yanında biri bulunsun canım çok etkiliyor çünkü Allah gostermesin düşebiliyor insan.

Ben de oğlumda hiç sivilce problemi yaşamadım ama benim de çıkıyor acıyan büyük kırmızı sivilceler

Çabuk geçer günler inşallah :) Ankarada sın galiba hangi hastaneye gidiyorsun
Aynen canm ankaradayım Lina kadın doğum merkezine gidiyorm doğumu medicana veya koruda yaptırıyor. Mine kermalli doktorumun adı da .. sen ?
Sen gordun mu canim keseyi
Bu arada takvimindeki bilgi cok garip bebek kursun kalemin arkasindaki silgiye sigabilir ne ya
Yaa minnoşum o benim :) gördüm canım 7+5 diye gittim kalbini bile duyarım sandım 5+1 miş sadece keseyi görebildim nazlı çıktı benim kuzu :)

Kahve benımde panık yapmıyorum oyuzden herkes korkma dıyo ınsallah oyle olur hayırlısı olsun canım. Insallah

@S N O W F L A K E
Allah şifa versin kızlar inşallah hemen toparlarsınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınz
Kizlar yüzü sivilcenen var mi benim 4 yildir sivilce yoktu alnım sivilce dolmuş ve acıyor sizde varmı bu durum
Benmde yüzümde çok sivilce çıkmaya başladı
Aynen canım benim sat 26 ağustostu doktor 11 eylül sayalım dedi tarihi yanlış hatırlamıyorsam tahmini doğumda 29 mayıstı 17 hazirana geçti ultrasona bakınca .. adet düzensizliğini sordu bana yok dedim o zamanlarda çok oluyormuş bu durum.
Ama ben geçen ay ovulasyon testi yapmıştım uygulamadaki yumurtlamadan 1 hafta sonra çıkmıştı yumurtlama günüm. O yüzden geç döllenme olabileceğini tahmin etmiştim :) 2.5 hafta farketti resmen benim

Günaydınn
her gün bir tarafım ağrıyor uyanınca. önceleri belim çok ağrıyodu şimdi karnım ağrıyo ama sanki böyle beklemiş bi ağrı acaba oğluşum gece uyurken beni mi tekmeliyo

Günaydınnn. Ben Ankarada değilim ama doğum için ankara ya gelmeyi düşünüyorum. Henüz bir doktor ve hastane bulamadım. Demir hayat 2 can sigortası yaptırmayı düşünüyorum

Gunaydin Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken belime bı ağrı girdi onemsemedim az önce lavaboya gittigim de bir parmak kadar pembe akıntı gelmiş acik pembe degil ama yerleşme kanaması mi acaba inşallah oyledir korkuyorum değer 53 çıkmıştı düşüp değerin adet olma durumum var mı öğlen acile gideceğiz kan vermeye

Günaydınnn. Ben Ankarada değilim ama doğum için ankara ya gelmeyi düşünüyorum. Henüz bir doktor ve hastane bulamadım. Demir hayat 2 can sigortası yaptırmayı düşünüyorum
Daha kalp atışını duymadığımz için doğum fiyatını vermedi ama öğrenince haber veririm sana muayene 100₺ ama doktor baya iyi diyorlar :)
Canım yerleşme kanaması olabilir yine de bi acile git iyi olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…