- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
Kasıkları ağrıyan var mı ?
Bende yüzümde değilde bacaklarım yada sırtımda karnımda saçma sapan yerlerde çıktı birde kaşınıyorlar deli gibi
Bir tane de ben varim gec dollenme :)))Aynen canım aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 5 gün geçince 27 ydi hatta3 gün geçince idrar testi yaptım çıkmadı bile. Heralde o gün kan versem kanda da çıkmazdı diyorum ya olur olmaz öğrenmişim diye :)
Bakalım ne olcak randevun ne zaman haber ver mutlaka ve senin 5 haftada kesen kaç mm çıktı
Benim de ayni sekilde. Ogrenmeden bulaaniyordu daha. Gastritimden zannetmistim. Ilk gebeligimde 7.haftadada baslamistiBenim öğrendiğim günden beri midem bulanıyor ilk çocuğumda hiç olmamıştı
İnanmazsın devlet hastanesinin acilindeki ultrason en iyisiydi en net orda gördüm bebeğide pıtı pıtı da sonra dediler poliklinik deki ultrasonda da bakılsın burdan daha ,iyi çıktım yukarı kalbi göremedi ama aşağıda gördük dedim uğraştı buldu ama belli belirsiz sonra kendi dr uma gittim özel muayenehane kalp atımını gördük ama acildeki gibi net değildi yani bakana göremi değişiyor bilemedim çünkü oynatarak en net halini bulmak önemli olan buarada alttan bakıldı fotoğraf var ama hiç belirgin değil embriyoEvet 2 gün vardı gerçi devlet hastanesinin makineleri iyi olmuyor diyolar görünür mu bilemedim baya belirgin mi senin fotoğraf ya da video var mı
Çarşamba randevum tekrardan şekerim yüksek çıkmıştı. Şeker yükleme yapılacak ayrıca birsürü kan testide yazmış onuda sorarım canım saol. İnşallah bir sorun çıkmazVücutta kaşıntı varsa karaciğer enzimlerine bi baktır canım
Ilk başlarda oluyo ağrılar benim geçti biraz çok şükür adet dönemine yakın ağrı olurmuş adet sancısı gibi zaten benimde bir oğlum var Allah bağışlasın sizin evladinizida 3.5 yaşında bakalım bizi neler bekliyorsag kasığım fena agriyo arada sola da kramp giriyo sanki bi geriliyo insallah ikiz fln degildirbir oglum var benim ikinci hamileligim saglicakla gelsinler insAllah
Ilk başlarda oluyo ağrılar benim geçti biraz çok şükür adet dönemine yakın ağrı olurmuş adet sancısı gibi zaten benimde bir oğlum var Allah bağışlasın sizin evladinizida 3.5 yaşında bakalım bizi neler bekliyor
Amin canım benim, Allah büyüktür inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak yavrunSagol canımm valla annemler flan var kafam dagıldı yoksa kurup dururdum ıyı oldu dınlenıyorum annecıgım sagolsun herseyı halledıyo...
ınsallah bende senın gıbı benımde olmuştu saglıkla kucagımda derım
Ben zaten aşırı duygusalım şu hormonlar tavan yaptırdıYa kızlar,henüz herhangi bir kg bile almama rağmen,ben kendimi çirkin hissediyorum,çok kötü duygusal değişimler yaşıyorum,aşırı derecede duygusal oldum,ota,boka ağlıyorum
Şeker yüklemesi yaptıracağın zaman yanında biri bulunsun canım çok etkiliyor çünkü Allah gostermesin düşebiliyor insan.Çarşamba randevum tekrardan şekerim yüksek çıkmıştı. Şeker yükleme yapılacak ayrıca birsürü kan testide yazmış onuda sorarım canım saol. İnşallah bir sorun çıkmaz
Aynen canm ankaradayım Lina kadın doğum merkezine gidiyorm doğumu medicana veya koruda yaptırıyor. Mine kermalli doktorumun adı da .. sen ?Çabuk geçer günler inşallah :) Ankarada sın galiba hangi hastaneye gidiyorsun
Yaa minnoşum o benim :) gördüm canım 7+5 diye gittim kalbini bile duyarım sandım 5+1 miş sadece keseyi görebildim nazlı çıktı benim kuzu :)Sen gordun mu canim keseyi
Bu arada takvimindeki bilgi cok garip bebek kursun kalemin arkasindaki silgiye sigabilir ne ya
Allah şifa versin kızlar inşallah hemen toparlarsınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınzKahve benımde panık yapmıyorum oyuzden herkes korkma dıyo ınsallah oyle olur hayırlısı olsun canım. Insallah
@S N O W F L A K E
Benmde yüzümde çok sivilce çıkmaya başladıKizlar yüzü sivilcenen var mi benim 4 yildir sivilce yoktu alnım sivilce dolmuş ve acıyor sizde varmı bu durum
Aynen canım benim sat 26 ağustostu doktor 11 eylül sayalım dedi tarihi yanlış hatırlamıyorsam tahmini doğumda 29 mayıstı 17 hazirana geçti ultrasona bakınca .. adet düzensizliğini sordu bana yok dedim o zamanlarda çok oluyormuş bu durum.Bir tane de ben varim gec dollenme :)))
Yumurtalarimiz bu ay gec catlamis ve dollenmisler .
Doktorlar yeni bir sat hazirliyorlar kesenin haftasina gore .
Bende 3 gun gecikince ogrendim 36 yla , enfeksiyon icin ilac kullanacaktim .adetimin 3. Gunu hormonlarima bakilacakti ama gerek kalmadi:)))
GünaydınnnGünaydın herkese iyi pazarlar
Günaydınnn. Ben Ankarada değilim ama doğum için ankara ya gelmeyi düşünüyorum. Henüz bir doktor ve hastane bulamadım. Demir hayat 2 can sigortası yaptırmayı düşünüyorumAynen canm ankaradayım Lina kadın doğum merkezine gidiyorm doğumu medicana veya koruda yaptırıyor. Mine kermalli doktorumun adı da .. sen ?
Yaa minnoşum o benim :) gördüm canım 7+5 diye gittim kalbini bile duyarım sandım 5+1 miş sadece keseyi görebildim nazlı çıktı benim kuzu :)
Allah şifa versin kızlar inşallah hemen toparlarsınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınz
Benmde yüzümde çok sivilce çıkmaya başladı
Aynen canım benim sat 26 ağustostu doktor 11 eylül sayalım dedi tarihi yanlış hatırlamıyorsam tahmini doğumda 29 mayıstı 17 hazirana geçti ultrasona bakınca .. adet düzensizliğini sordu bana yok dedim o zamanlarda çok oluyormuş bu durum.
Ama ben geçen ay ovulasyon testi yapmıştım uygulamadaki yumurtlamadan 1 hafta sonra çıkmıştı yumurtlama günüm. O yüzden geç döllenme olabileceğini tahmin etmiştim :) 2.5 hafta farketti resmen benim
Daha kalp atışını duymadığımz için doğum fiyatını vermedi ama öğrenince haber veririm sana muayene 100₺ ama doktor baya iyi diyorlar :)Günaydınnn. Ben Ankarada değilim ama doğum için ankara ya gelmeyi düşünüyorum. Henüz bir doktor ve hastane bulamadım. Demir hayat 2 can sigortası yaptırmayı düşünüyorum
Canım yerleşme kanaması olabilir yine de bi acile git iyi olrGunaydin Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken belime bı ağrı girdi onemsemedim az önce lavaboya gittigim de bir parmak kadar pembe akıntı gelmiş acik pembe degil ama yerleşme kanaması mi acaba inşallah oyledirkorkuyorum değer 53 çıkmıştı düşüp değerin adet olma durumum var mı öğlen acile gideceğiz kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?