2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım internette aşağıdaki gibi bir bilgi var.
Sağ ol cabim benim
Önemseyip bakmışsın
Bende baktım netten ama yaşayan iyi bilir diye sormak istedim.
O değer çok yüksek çıkmış bende , inşallah ciddi bir sorun teşkil etmez.

Sağ ol cabim benim
Önemseyip bakmışsın
Bende baktım netten ama yaşayan iyi bilir diye sormak istedim.
O değer çok yüksek çıkmış bende , inşallah ciddi bir sorun teşkil etmez.
Bendede 65 çıkmış o değer ama dr herşey çok güzel demişti. Umarım dr un dediği gibidir. Varsa tecrübesi olan yazsada bizde aydınlansak

Kızlar demin çatlak kreminden bahsediliyordu. 1.72 boyundayım ve 49 kiloyum hayatımda 52 den fazlada hiç olmadım. Büyük ihtimalle ben çok çatlayacam gibi geliyor ne zaman kullanmaya başlamalı en iyisi hangisi tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

Kimseyi yargilamak suçlamak amaçlı yazmadim kimseyi de isaret edecek bir kelime kullanmadim Evet kullandığım her ürünü menseine dikkat ederek alirim ha mensei hakkinda yanlis bilip de aldığım urunler vardir am bile bile almam hiçbir zaman.Bu bir duyarlılıktan cok bence insani bir sorumluluk.

kızlar benim gebeliğim pek iyi geçmiyor. Kanama yaşıyorum. 2 sefer iğne vuruldum. Mide bulantısıymış, baş dönmesiymiş o kadar önemsizmiş ki meğer... Kanı ilk gördüğümde çok korkmuştum. Ama zamanla ona da alışıyor insan. Hayırlısı deyip geçiyorum artık.

Kuzum ben de 50 kg ile hamile kaldım,en fazla 2 kg alabilen bir insanım,benim eczacım kendisi de hamileyken Lierac diye bir krem kullanmış,onu anlattı,çatlaklara karşı birebir dedi.Ben de internetten araştırdım,yorumlar çok başarılı.Ben büyük ihtimalle Lierac kullanıcameczane satış fiyatı 189 lira,ama Watson,gratislerde çok daha uygun fiyata bulabilirsin

Badem yağını çok duydum kıllanma yapıyor diyorlar ama bilemedim. Aslında naparsak yapalım %80 genetik ama işte.

L
Canım bu dönemde önemli olan moral ve inanç. Lütfen olumsuz cümleler kurma hep iyi olacağını bebeğini sağlıkla kucağına alacağını hayal et. Olumsuzlukları çıkar hayatından. Buradada yazanlar oldu 9 ay kanaması olup sağlıkla bebeğini kucağına alanlar varmış. Sende Allahın izniyle inşallah bebeğine kavuşursun

Bence de burda gerilmeye hiç gerek yok.

Çatlak için Lierac çok duymuştum onu kullanıcam ama daha erken sanırım. 3 aydan sonra mı başlamak lazım bilemedim?
Banada erken geldi çünkü karnım hala dümdüz. Zaten 2-3 kilo normalde de alıyoruz bence 4. Ay başlasak bile olur ama genede bilemicem ilk hamilelik olunca :)

Sleepy hangi ulkenin biliyor musunuz

Saol canım peki ne zaman kullanmaya başlamalı fikrin var mı?

Çok geçmiş olsun canım bol bol dua et. Bazıları kanamalı geçiriyor ama inan bi süre sonra oda geçiyor iyi düşün iyi olsun hep

Bende de insulin direnci var seker risk grubundayim yani o yuzden merak ettim

sağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…