Hemfikirim
Benim erkek kardeşim sağlıkçı,en iyi ultrasyonlar devlette dedi bana,özel hastaneye gitsen bile (ikili tarama,üçlü tarama testleri)için zaten devlet hastanesine yönlendiriyorlar
Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Benımkı öyleydi bugun ufak bi ağlama krizi geçirdim . Yarım saat sonra eşim toplamaya başladı
Birisi üşümek mi dedi
Kızlar ev ana baba günü savaş çıkmış gibi ama ben uzanmış TV izliyorum..Gerçi iş yapmaya mecalim bile yok ya o ayrı.
Benımkı öyleydi bugun ufak bi ağlama krizi geçirdim . Yarım saat sonra eşim toplamaya başladı
Hastaneden hastaneye değişir bence. Ben ilk gebeliğimi istanbulda şişli etfale gitmiştim. Sonra evimin hemen karşısında diye Beşitaş Jinemed hastanesine gittim. Testler içinde yeni açılan Taksim İlkyardım hastanesine gittim. Şimdilik hem Taksim hemde Jinemed ile ilerleyeceğim ama doğummkısmı nasıl olacak bilmiyorum. Kalbimdeki bir rahatsızlıktan dolayı büyük ihtimal normal doğum yapamayacağım ama sezeryandada narkoz alacağım için yoğun bakım ünitesi olması gerekiyor. Taksimde doğum ünitesi yok Jinemedte ise yoğun bakım ünitesi yokYa ben normalde araştırma hastanesine gidiyorum ama bir de bulunduğum ilçede devlete gitcem buradaki özel hastane tam bir soyguncu ona para vereceğime araştırma hastanesinin ücretli muayenesine profesöre gidiyorum ınsallah sıkıntı yaşamazsam da böyle devam etmeyi düşünüyorum ki özele gitsem de tahlil falan yaptırmam özelde kolay kolay sonuçta devlet her ay dünyanın parasını kesiyor benden hakkım neyse sonuna kadar devlette kullanırım sadece devlet hastanelerinin ultrason cihazlarının kötü olduğunu duymuştum
Nolcak bizim bu halimizSorma bende dün ağladım bu evi kim toplayacak diye
Eşim dedi şirketi arayalım yardımcı isteyelim dedi ona da ağladım olmaz utanırım çok dağınık dedim
Şimdi yarın kız kardesimle kuzenim gelecekler yardıma memleketten bana bakmaya
Hastaneden hastaneye değişir bence. Ben ilk gebeliğimi istanbulda şişli etfale gitmiştim. Sonra evimin hemen karşısında diye Beşitaş Jinemed hastanesine gittim. Testler içinde yeni açılan Taksim İlkyardım hastanesine gittim. Şimdilik hem Taksim hemde Jinemed ile ilerleyeceğim ama doğummkısmı nasıl olacak bilmiyorum. Kalbimdeki bir rahatsızlıktan dolayı büyük ihtimal normal doğum yapamayacağım ama sezeryandada narkoz alacağım için yoğun bakım ünitesi olması gerekiyor. Taksimde doğum ünitesi yok Jinemedte ise yoğun bakım ünitesi yokbakalım bence devlettede dr un olması önemli testler için.
Çok şükür doğmuş beebgimiz darısı basimaAllah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla girip çıkar umarım.
Amin inşallah hepimizi cikmis çok sukurRabbim bi avazda kurtarsın
Aynen öyle eşim dalga geçiyor zaten millette 1 tane sende üç tane nedir bu kızım diyor. Ama hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma alayımdaSana 3. Bir hastane lazım gibi o zaman ya büyük yerlerde seçenek daha çok tabi hayırlısı olsun hepimiz için hiç farketmez nerde olduğu sağlıklı sıhhatli olsunlar da
Gözünüz aydın canım sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olur inşallahÇok şükür doğmuş beebgimiz darısı basima
Boşver tadını çıkar çıkarabildiğin kadar :) sayılı gün nazlanmamız için. Hayatta kaç kere yaşayabileceğiz ki bu anları :)Nolcak bizim bu halimiz
Neyseki 3. Aydan sonra rahatlıyacakmısız 6. Aya kadar .
Ki işin acı tarafı benım daha bulantılar başlamadı
yarım saatte tam 10kere tuvalete çıktım ayy dışarda olsam altıma işerdim kesin
Sirkeli su geciriyor diyorlar ama bilmiyorum dr a git bence canimoluyodu ben 2 gün sirkeli suyla taharet aldım daha fazlalaştı acaba söktürdümü?
onları kullanmıyorum canım
İnşallahKızlar çok kötüyüm.
Sabah kahverengi lekelenmem var yazmıştım hatırlarsanız. Öğleden sonra kanama iyice arttı regl oluyormuşum gibi. Hala daha devam ediyor.
Hemen hastaneye gittik. Kese büyümüş ama bebeği göremedi üstelik vajinal muayeneye. Düşük riski %50 dedi. İğne yaptılar. Daha yapacak bir şeyimiz yok düşük olursa sağlıksız bir bebek olduğu içindir üzülme dedi. Acilde kadın doğum uzmanı yokmuş. Doktorumu aradık kendisi kalktı geldi ben bakayım diye odasını açtı. Beni o halde bırakmadığı için biraz sakinledim. Perşembeye kontrol randevum var. Bebeğim inşallah beni bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?