2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Bende donarim normalde merkezi sistem benim evim yanmaya basladi cayir cayir bu defa balkonda oturmaya basladik.

Bende donarim normalde merkezi sistem benim evim yanmaya basladi cayir cayir bu defa balkonda oturmaya basladik.
Biz dha dogalgaz acmaya baslamadik hava bi sicak bi soguk arada oldugu icin :) ama evin derecesi normal eşim tisort sortla dururken, ben baya kışlık takiliyorum :)

Biz dha dogalgaz acmaya baslamadik hava bi sicak bi soguk arada oldugu icin :) ama evin derecesi normal eşim tisort sortla dururken, ben baya kışlık takiliyorum :)
Dogalgaz olsa bende yakmazdim evler iyi ama ben cok üşürüm. Simdi ev o kadar sicak ki bunaliyor insan daha fena soğuktan.peteklerden kisiyoruz iste.

Aramızda 1 gun varya buyuk ıhtımalle ondan herseyımız aynı sabahleyın 6 da gözlerımı açtım uyku sıfırdı ama şimdi bu saatte gözler kayıyo
bende kurulu saat gibiyim 8 oldumu uyanıyorum hiç şaşmıyo akşam da sofraya ağız üstü kapaklanıyom uykusuzluktan ağzımın yerini unutuyom

Reactions: H E
Bende tam tersi normalde üşürüm hatta bütün yaz iş yerinde klimalardan dolayı polarla gezmiş biri olarak şuanda kısa kollu dolaşıyorum.

Bende tam tersi normalde üşürüm hatta bütün yaz iş yerinde klimalardan dolayı polarla gezmiş biri olarak şuanda kısa kollu dolaşıyorum.
ben normal hayatında zaten ne üstümü örter uyurum nede kalın giyinirim ama bu sefer tam tersi üşüyorum

Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Kuzummm bende gebeliğin başından beri üşüyorum zaman saman o ateş basması oluyo ama genelde çok üşüyorum

Kuzummm bende gebeliğin başından beri üşüyorum zaman saman o ateş basması oluyo ama genelde çok üşüyorum
ay valla rahatlıyorum benim gibi olanları duydukça oğlumda kışın ortasında üstümü aça aça hasta olmuştum hatta daraldığım için pencereyi açıp uyumuştum sabahına herif pert olmuştu

Ben de üşüyorum şu bir iki haftadır. Oturduğum yerde üstüme pike örtüyorum :)) son aylar bu günleri özleyeceğiz. Ateş basmaları çoğalacak o zaman da.

Bu arada lierac jel kullandım ben de oğluma hamileyken. 3 tüp bitirdim ve karnım harita gibiydi. Toplamda 10 kg almama rağmen. Bol su da içtim. Ama kalıtsal olduğunu düşünüyorum artık. Anneminde göbeği harita gibi olmuş bizlere hamileyken. Ama kız kardeşimin hiç olmadı neredeyse. Doğru düzgün lieracta kullanmadı hem. Bebe yağı sürdü o kadar. Şans meselesi bence

Hemfikirim

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…