Ben de bakıyorum yavaş yavaş.. prima premium care iyi galiba benim aklımda o var .. onun dışında n11 11 kasım indiriminde bi kaç parça bişeyler almayı düşünüyoruz
iyiye döndüğüne çok sevindim canım. aynen ben de mide bulantısı yaşamıyorum normalde ama keşke yaşasam da semptomların devam ettiğini bilsem diyorum. progestan şimdi 400 e çıkardı, ağızdan alıyorum. sana ağızdan mı önerdi yoksa fitil şeklinde mi önermişti?
Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Banada erken geldi çünkü karnım hala dümdüz. Zaten 2-3 kilo normalde de alıyoruz bence 4. Ay başlasak bile olur ama genede bilemicem ilk hamilelik olunca :)
Bende çok üşüyorum, polar sabahlık ve havlu çorap anca ısıtıyor beni. 1 haftadır bu şekilde daha önce ki gebeliğim yazdı o yüzden bu defa neden böyle bilmiyorum
İyi aksamlar :))
Üşüyenler listesinde bende varım polar pijama takimini giyip hala otururken ustume battaniye cekiyorum :)) ayagimda kalin çorap ve panduf anca ısıtıyor .