2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Fitil şeklinde verdi bana sabah akşamdı şimdi sadece gece yatarken alsan yeter dedi.

Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi

Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Bende üşüyorum . Patiklerimi yunlu hırkalarımı çıkardım . Onlarla gezıyorum

Benım gögüslerım çok küçük aynı limon gibi
Hamile kaldığımdan beri bir dolgunlaştı ınanamıyorum

Benim de ayaklarim cok üşüyor . Patik giyiyorum yine de yetmiyor gibi geliyor. Bence normal.

ay çok sevindim ben direkt sana geleyim ya doğumda kaybolan ikiz gibi olduk
Aramızda 1 gun varya buyuk ıhtımalle ondan herseyımız aynı sabahleyın 6 da gözlerımı açtım uyku sıfırdı ama şimdi bu saatte gözler kayıyo

Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı
Çok geçmiş olsun canım
Benım daha bebiş küçük Allaha şükürbişeyim yok şuan

Bende çok üşüyorum, polar sabahlık ve havlu çorap anca ısıtıyor beni. 1 haftadır bu şekilde daha önce ki gebeliğim yazdı o yüzden bu defa neden böyle bilmiyorum

Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı
Cokk gecmis olsun henuz bende oyle bisey yok ama senin suan ne kadarlik hamileligin daha ilerdeyse belki bizde daha baslamamistir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…