Evet kuzum benimde öyleydi daha reglime 4 gün kaldı silik çizgiyle öğrendim o gün kan testi yaptırdım iki gün sonra tekrar ettim 86ydı şu anda reglimi 5 gün geçti sabah yaptım çok şükür onu hatıra diye saklıcam :)) iyi oluyo :)
Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
Bence şuanki boyutları sağlıkla ilerlediği sürece önemli değil zamanla ara kapanır diye bende Umut ediyorum
Benimde aşılama geç döllenme söz konusu değil yani ama 3-4 gün geriden geldiğini Dr söyledi
5+1 de keseyi gördüm 5-6 mm demişti Dr
Daha küçük canım benimle aynı olup 10 mm olanda var kıyaslama yapmak yanlış bence. Hepimizin bebeği farklı kiloda doğucak mesela kimi 4 kilo kimi 2 kilo olucak sağlıklı olsunlar Rabbim hepsini korusun inşallah. Senin kuzucukta hemen büyüsün :)
Canim benimde tüp bebek tedavisiyle oldu. Transfer gununden 15 gun geriye gelerek hesaplama yapti. 3 gun geriledik yani. Insallah gelisir buyur canim. Hic canini sıkma. Daha hafta olarakta cok kucuk cunku.
Bence şuanki boyutları sağlıkla ilerlediği sürece önemli değil zamanla ara kapanır diye bende Umut ediyorum
Benimde aşılama geç döllenme söz konusu değil yani ama 3-4 gün geriden geldiğini Dr söyledi
5+1 de keseyi gördüm 5-6 mm demişti Dr
Daha küçük canım benimle aynı olup 10 mm olanda var kıyaslama yapmak yanlış bence. Hepimizin bebeği farklı kiloda doğucak mesela kimi 4 kilo kimi 2 kilo olucak sağlıklı olsunlar Rabbim hepsini korusun inşallah. Senin kuzucukta hemen büyüsün :)
Canım medicana ayla esere gidiyorum daha önce gitmemistim ama ben sevdim kadını detaycı yani bi soru soruyorsun herşeyı detaylı olarak anlatıyor hastaneyi sevdiğim için başlamıştım devam ederim gibi duruyor cukurambardaki koruda bi doktor var oda aklımı çelmiyor değil :)
Canım medicana ayla esere gidiyorum daha önce gitmemistim ama ben sevdim kadını detaycı yani bi soru soruyorsun herşeyı detaylı olarak anlatıyor hastaneyi sevdiğim için başlamıştım devam ederim gibi duruyor cukurambardaki koruda bi doktor var oda aklımı çelmiyor değil :)
Kızlar nasılsınız ? ben bugün biraz daha iyiyim koltuk, cam ,perde, halı temizliğe giriştim
Babam bende kalıyor kanser hastası, onunla da ilgileniyorum mide bulantıları, bel ve kasık ağrıları da cabası.
Babamla aramda kocaman bir boşluk var yılların verdiği, annemle ayrılalı 16 yıl oldu ve ben babamı 16 yıl içinde toplasanız 5 defa gördüm ama şimdi bakacak kimsesi yok diye bende kalıyor.
Bende hamile olduğumu öğrendim , yanlış anlar diye söyleyemedim bile ama beni zorluyor her şey şu dönem.
Allah'tan kendime sabır diliyorum.