2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben cok erken öğrendim kan testinde idrar da silikti soyle kopkoyu bi test gormek icin tekrarlicam icimde kalmasin :))
Evet kuzum benimde öyleydi daha reglime 4 gün kaldı silik çizgiyle öğrendim o gün kan testi yaptırdım iki gün sonra tekrar ettim 86ydı şu anda reglimi 5 gün geçti sabah yaptım çok şükür onu hatıra diye saklıcam :)) iyi oluyo :)

Bence şuanki boyutları sağlıkla ilerlediği sürece önemli değil zamanla ara kapanır diye bende Umut ediyorum
Benimde aşılama geç döllenme söz konusu değil yani ama 3-4 gün geriden geldiğini Dr söyledi
5+1 de keseyi gördüm 5-6 mm demişti Dr

İnşâAllah canım ya çok korkuyorum
Daha küçük canım benimle aynı olup 10 mm olanda var kıyaslama yapmak yanlış bence. Hepimizin bebeği farklı kiloda doğucak mesela kimi 4 kilo kimi 2 kilo olucak sağlıklı olsunlar Rabbim hepsini korusun inşallah. Senin kuzucukta hemen büyüsün :)

Kese düzenli değil dedi başta biraz o canımı sıktı sonrada dedi ki sağlıkla ilerleyecek hiç merak etme kafam allak bullak
Aynen canım ben millete hep akıl veririm ama aklım kendime yetmiyor

Günaydınn kızlar Ankarada olanlar hangi doktor ve hastanelere gidiyorlar acaba? Zaman zaman konuşuldu ama hiç aklımda kalmamış
Canım medicana ayla esere gidiyorum daha önce gitmemistim ama ben sevdim kadını detaycı yani bi soru soruyorsun herşeyı detaylı olarak anlatıyor hastaneyi sevdiğim için başlamıştım devam ederim gibi duruyor cukurambardaki koruda bi doktor var oda aklımı çelmiyor değil :)

zahide hnm mı

Kızlar nasılsınız ? ben bugün biraz daha iyiyim koltuk, cam ,perde, halı temizliğe giriştim
Babam bende kalıyor kanser hastası, onunla da ilgileniyorum mide bulantıları, bel ve kasık ağrıları da cabası.
Babamla aramda kocaman bir boşluk var yılların verdiği, annemle ayrılalı 16 yıl oldu ve ben babamı 16 yıl içinde toplasanız 5 defa gördüm ama şimdi bakacak kimsesi yok diye bende kalıyor.
Bende hamile olduğumu öğrendim , yanlış anlar diye söyleyemedim bile ama beni zorluyor her şey şu dönem.
Allah'tan kendime sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…