- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
ben sosyal medyaki halini muayenemde bulamadım maalesef zahide hanımın....Aslıhan hanım daha ağır basıyor ama tabi sosyal medya insanı yanıltıyor olabilir çünkü zahide hanıma baya bakmıştım başta gitsem mi diye sanırım göründüğü gibi değil
Şükür hala yok :) bi bu oldu işte birde böyle eskisi kadar rahat değil sanki sağ tarafım bebek orda olduğunu hissettiriyor artık :) pantlonlarim falan bi sıkıyor alışveriş zamanı geliyo sanırım :) mide yanması da geçti benim sen nasılsın nasıl gidiyor belirtiler :)Tamam canım paylaşırım tabiki senin belirtin varmı peki?
MasaAllah gozun aydinBiz de bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür 7+1 olduk ultrasonda 6+5 çıktı
Anladım canım sanırım en iyisi başladığım doktorla devam etmek gebelik takibi iyi şuan ben nasip olurda normal doğuma engel olmazsa miyomlarim bu kesisiz olan doğumdan istiyorum ondan bi sevmiştim onları ama bakalim teşekkürler :)ben sosyal medyaki halini muayenemde bulamadım maalesef zahide hanımın....
kesisiz doğum nasıl oluyor canım??Anladım canım sanırım en iyisi başladığım doktorla devam etmek gebelik takibi iyi şuan ben nasip olurda normal doğuma engel olmazsa miyomlarim bu kesisiz olan doğumdan istiyorum ondan bi sevmiştim onları ama bakalim teşekkürler :)
Allah ım babana acil şifalar versin sanada güç kuvvet inş zor bir durum Allah sabır versinKızlar nasılsınız ? ben bugün biraz daha iyiyim koltuk, cam ,perde, halı temizliğe giriştim
Babam bende kalıyor kanser hastası, onunla da ilgileniyorum mide bulantıları, bel ve kasık ağrıları da cabası.
Babamla aramda kocaman bir boşluk var yılların verdiği, annemle ayrılalı 16 yıl oldu ve ben babamı 16 yıl içinde toplasanız 5 defa gördüm ama şimdi bakacak kimsesi yok diye bende kalıyor.
Bende hamile olduğumu öğrendim , yanlış anlar diye söyleyemedim bile ama beni zorluyor her şey şu dönem.
Allah'tan kendime sabır diliyorum.
Yani bebek baya doğal yollardan çıkıyor eskisi gibi :) tabi bunun için doktora ve bize biraz iş düşüyor herşey yolundaysa olabiliyor diye biliyorum iyileşme süreci ne kadar kısa olursa o kadar iyi sonuçtakesisiz doğum nasıl oluyor canım??
AminAllah ım babana acil şifalar versin sanada güç kuvvet inş zor bir durum Allah sabır versin
çok iyi ya bunun için hastane ve doktor önemli diyorsun.. instagramda gördüm sanki masaj falan yapıyorlardıYani bebek baya doğal yollardan çıkıyor eskisi gibi :) tabi bunun için doktora ve bize biraz iş düşüyor herşey yolundaysa olabiliyor diye biliyorum iyileşme süreci ne kadar kısa olursa o kadar iyi sonuçta
Benimde hiç yok belirti sadece bu sabah geç kalktım bide kalkınca hemen kahvaltı yapmamıştım kahvaltıyı hazırlarken kan şekerim düştü soğuk soğuk terledim gözlerim karardı bayılcak gibi oldum zor hazırladım kahvaltıyı buda belirti sayılır demi canım? Doktorum gel bi bakalımda için rahat etsin dedi gidicem bakalım.Şükür hala yok :) bi bu oldu işte birde böyle eskisi kadar rahat değil sanki sağ tarafım bebek orda olduğunu hissettiriyor artık :) pantlonlarim falan bi sıkıyor alışveriş zamanı geliyo sanırım :) mide yanması da geçti benim sen nasılsın nasıl gidiyor belirtiler :)
Şehir,kaçıncı çocuk,sat bilgileri yok canım. İkiz yazmışsınız şimdiki hamilelikmi ikiz yoksa ikinci gebelikmi demek istediniz?
Ben de malesef. bir önceki hamileliğimde ona gitmiştim ve sonuç düşükben sosyal medyaki halini muayenemde bulamadım maalesef zahide hanımın....
Kuzu doktor sana gel bi bakalım için rahat etsin demesi yani normal de sen sıkmışsın kendini demek istiyo git bi bebişi gör de için rahatlasın :)Benimde hiç yok belirti sadece bu sabah geç kalktım bide kalkınca hemen kahvaltı yapmamıştım kahvaltıyı hazırlarken kan şekerim düştü soğuk soğuk terledim gözlerim karardı bayılcak gibi oldum zor hazırladım kahvaltıyı buda belirti sayılır demi canım? Doktorum gel bi bakalımda için rahat etsin dedi gidicem bakalım.
neden düşmüş peki?Ben de malesef. bir önceki hamileliğimde ona gitmiştim ve sonuç düşük
Evet canım ya öylede işte ben rahat edemiyorum içim içimi yiyor en iyisi gidip bi görmek o zaman anlarımki belirti yaşamamakta normalmiş :)Kuzu doktor sana gel bi bakalım için rahat etsin demesi yani normal de sen sıkmışsın kendini demek istiyo git bi bebişi gör de için rahatlasın :)
Var kardeşlerim ama hepsi evli , bekar olan annemle yaşıyor zaten.
Bunca zaman halamlar baktı, ben buyur gel diyince kenara çekildi herkes.
Babam biyolojik babadan farksız bunca zaman hiç olmadı yanımızda bir emeği yok üstümüzde ne yazık ki, o yüzden hepimiz bir yerde yabancı gibi görüyoruz.
Allah büyüktür bakalım ne olacak ilerleyen zamanlar da.
neden düşmüş peki?
yeterli ilaçları vermemiş mi?
bazı dr lar riskli gebelikle pek ilgilenmiyor bunu anladım ben ,
sapasağlam sağlıklı olursun doğum anında yardımcı olur bazı dr lar,
bazıları ayrıntılarla risklerle ilgilenirler
rabbim doğru dr larla karşılaştırsın
Aynen öyle kuzum sen bebişini özlemişsin :) ya biz eve ultrason mu alsak acaba istediğimiz zaman bakarızEvet canım ya öylede işte ben rahat edemiyorum içim içimi yiyor en iyisi gidip bi görmek o zaman anlarımki belirti yaşamamakta normalmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?