2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kese düzenli değil dedi başta biraz o canımı sıktı sonrada dedi ki sağlıkla ilerleyecek hiç merak etme kafam allak bullak

Aynen canım ben millete hep akıl veririm ama aklım kendime yetmiyor
Yok yok canım sıkma canını birdahaki kontrol ne zaman
Beni 1 hafta sonra çağırmıştı günlük 1 mm büyümesi lazım demişti gönlünü ferah tut

Bence fazla yorma kendini, babanada bebek haberini ver böylece kusura bakmayın rahatsızım der daha fazla dinlenecek vakit yaratırsın kendine

Bence fazla yorma kendini, babanada bebek haberini ver böylece kusura bakmayın rahatsızım der daha fazla dinlenecek vakit yaratırsın kendine
İstenmediğini düşüneceğinden çekiniyorum canım.
Hastalığından ötürü çok alıngan .

İstenmediğini düşüneceğinden çekiniyorum canım.
Hastalığından ötürü çok alıngan .

Tabiki kırmadan ve gitmesini istermiş gibi söyleme tatlım. Müjde verir gibi, heyecanla paylaşırsan tam tersine mutlu olur diye düşünüyorum. Ama yine sen daha iyi durum analizi yaparsın tabiki. Başka kardeşin yok mu peki?

Canım valla riskli dönem oldugu ıcın suan süpürge bile tutmuyorum .

Sende kendıne çok yuklenme ..
Benım Allaha şükür hiç bir ağrım yok . Sadece gögsümde ve ara ara giden kasık sancılarım var.
Bulantılar çok şükür başlamadı

Evet canım herşey üstüste gelmiş allah sana kolaylık versin kanser hele çok zor allah biran evvel şifa versin benimde annem kanser hastasıydı, hasta psikolojisi bambaşka oluyor zaten ,sizin durumunuz biraz daha farklıymış baban kendini daha bir yük gibi hissediyor olabilir hamilelikle çok gerginiz kendimden biliyorum allah sana bol sabır versin

Var kardeşlerim ama hepsi evli , bekar olan annemle yaşıyor zaten.
Bunca zaman halamlar baktı, ben buyur gel diyince kenara çekildi herkes.
Babam biyolojik babadan farksız bunca zaman hiç olmadı yanımızda bir emeği yok üstümüzde ne yazık ki, o yüzden hepimiz bir yerde yabancı gibi görüyoruz.
Allah büyüktür bakalım ne olacak ilerleyen zamanlar da.

Allah yardımcın olsun canım benim,ya cam silebiliyormuyuz bu dönem de,camlarım çok kirlendi,ama herkes bana yükseğe uzanma dediği için silemedim

Ak ciğer kanseri olduğu için toz falan iyi gelmez ona , o yüzden kendi içinde bulunduğum durumdan uzaklaşıp elimden geleni yapmayı çalışıyorum işte.
Umarım böyle sorunsuz devam eder hamilelik dönemin canım

Reactions: H E
Allah razı olsun çok sağ ol canım.
Valla kendini bana yük gibi hisseder diye söylemiyorum şu an hamileliğimi, belki halamlara gitmek ister o dönem söylerim.

Allah yardımcın olsun canım benim,ya cam silebiliyormuyuz bu dönem de,camlarım çok kirlendi,ama herkes bana yükseğe uzanma dediği için silemedim
Ben kendimi iyi hissettiğim için şu an kabasını alıyorum camların.
Sen kendini hiç riske atma canım.
Babamın enfeksiyon kapma riski olduğu için ben böyle ağır bir temizliğe kalkıştım çünkü.

Ya bu sarı akinti olayı bende de oldu bugün dün malum pazar gezmeleri filan yoruldum sanırım doktor kontrolüme daha var benimle de paylasirmisin acaba doktorun dediklerini :)

Amin Allah razı olsun canım .
cumlemızın ki inşallah

Ya bu sarı akinti olayı bende de oldu bugün dün malum pazar gezmeleri filan yoruldum sanırım doktor kontrolüme daha var benimle de paylasirmisin acaba doktorun dediklerini :)
Tamam canım paylaşırım tabiki senin belirtin varmı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…