2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
düşük nasıl oldu?
çok ağrın oldu mu kaç haftalıktı bebeğin?

Öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Evet çok normal çünkü hızlı bir şekilde büyüyen bir bebek var :)
Kanama vs yoksa endişe etmeyin derim.
Benimde öyle çünkü :)

düşük nasıl oldu?
çok ağrın oldu mu kaç haftalıktı bebeğin?

düşüğüm 2 gün az az süren kahverengi lekelenmeyle başladı. sonra tam adet günüme denk gelen günde normal adet kanamasıyla oldu. normalde 30 günde bir adet olurum tam 60. gündü 8+4 oluyor ama 6 haftalık demişti. ağrı konusu da normal adet sancısına ek olarak 1 2 dk lik şiddetli sancı girdi o zaman düşmüş işte.

anladım canım
hayırla sağlıkla al şimdi bebeğini inşallah
şimdi kime gidiyorsun

Yaa çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Bende de çok oldu sancı ama şimdi 7+4 deyim azaldı, olmuyor pek. Doktor normal herhangi bi problem yok dedi

Hoş geldin kuzum aramıza , sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
İlk aylar kasıkta batma, bel ağrısı vs olabilir , gayet normal.
Küçük mucizen kendine yer açıyor annesi ...

Kızlar merhabalarr. aranıza yeni katılıyorum...

2016 şubat annesiydim şimdi ise 2019 haziran annesi olacagım kısmetse
Merhaba hoşgeldın,
İnşallah hepımız sağlıkla sıhhatle kucagımıza alırız evlatlarımızı

Rahatladım gercekten sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben suan 5+1 deyım cumartesı gunu sancılardan ağlıcaktım nerdeyse . Ama çok şükür geçti . Kendımı çok yordugumda daha çok sancım oluyor .
Bugun mesela işyerınde hep oturarak çalıştım . Arada sadece batma oluyor

Düşügun şuan aynı benim yaşadıklarıma benziyor. Kahverengi lekelenmeyle başladı adet kanaması gibi devam ediyor. Ve tam da ikinci regl tarihime denk geldi bu süreç. Galiba benim de düşük le sonuçlanacak.

Kesinlikle katılıyorum çok yoruldugumda benimde agrilarim artıyor. Sorunsuz saglikla, kucagimiza alalim inşallah.

Reactions: H E

canım senin önceki mesajını okumuştum ama olumsuz yorum yapmak istemiyorum doktorunun dediği gibi düşük olursa sağlıksız bir bebek olduğu içindir ben kendimi öyle teselli etmiştim hakkında hayırlısı neyse o olsun canım yine de çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya son ana kadar ümit kesme çalışıyorsan eğer rapor al yat ve dinlen ben bunları yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…