- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
düşük nasıl oldu?hiç bir şey yapmadı gebeliğin sağlıklı gebelik olduguna inandırdı ve bebek kendiliğinden düşeceği gün bile hiç atmayan kalbi için zayıf da olsa kalp atışı görüyorum ben dedi benim bazı şeyleri (üstüste iki muayenede bebeğin haftasının geriye gitmesi) hatırlatmam sonucu bir de alttan baktı ve kalp atmıyor dedi, hemen kürtaj yapalım dedi ben de kabul etmeyip çıktım başka hastaneye başka doktora gittim o zaman kadar zaten kendliğinden düşmüştü. bir daha gebelik takibi için gitmem ha belki sadece doğum için gidilebilir..
Valla en son öyle bişey yapcaz heralde. Eşimin kulağını göbeğime dayıyorum kalp atışını duyar belki diye adam sadece şelale gibi su sesi duyuyorum diyoAynen öyle kuzum sen bebişini özlemişsin :) ya biz eve ultrason mu alsak acaba istediğimiz zaman bakarız
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek sonucu 6 haftalık hamileyim. İlk gebeligim ama gece yatarken ve bazen gün içinde adet gibi sancılar, batmalarim oluyor. Normal midir ya da endişe etmelimiyim? Bu dirumu yaşayanlar var mı?
düşük nasıl oldu?
çok ağrın oldu mu kaç haftalıktı bebeğin?
anladım canımdüşüğüm 2 gün az az süren kahverengi lekelenmeyle başladı. sonra tam adet günüme denk gelen günde normal adet kanamasıyla oldu. normalde 30 günde bir adet olurum tam 60. gündü 8+4 oluyor ama 6 haftalık demişti. ağrı konusu da normal adet sancısına ek olarak 1 2 dk lik şiddetli sancı girdi o zaman düşmüş işte.
Yaa çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinÖncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Evet çok normal çünkü hızlı bir şekilde büyüyen bir bebek var :)
Kanama vs yoksa endişe etmeyin derim.
Benimde öyle çünkü :)
anladım canım
hayırla sağlıkla al şimdi bebeğini inşallah
şimdi kime gidiyorsun
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek sonucu 6 haftalık hamileyim. İlk gebeligim ama gece yatarken ve bazen gün içinde adet gibi sancılar, batmalarim oluyor. Normal midir ya da endişe etmelimiyim? Bu dirumu yaşayanlar var mı?
Hoş geldin canım
Hoş geldin kuzum aramıza , sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek sonucu 6 haftalık hamileyim. İlk gebeligim ama gece yatarken ve bazen gün içinde adet gibi sancılar, batmalarim oluyor. Normal midir ya da endişe etmelimiyim? Bu dirumu yaşayanlar var mı?
Rahatladım gercekten sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinBende de çok oldu sancı ama şimdi 7+4 deyim azaldı, olmuyor pek. Doktor normal herhangi bi problem yok dedi
Merhaba hoşgeldın,Kızlar merhabalarr. aranıza yeni katılıyorum...
2016 şubat annesiydim şimdi ise 2019 haziran annesi olacagım kısmetse
Ben suan 5+1 deyım cumartesı gunu sancılardan ağlıcaktım nerdeyse . Ama çok şükür geçti . Kendımı çok yordugumda daha çok sancım oluyor .Rahatladım gercekten sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Yaa inşallahhh. Yerim o küçük mucizeyi benHoş geldin kuzum aramıza , sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
İlk aylar kasıkta batma, bel ağrısı vs olabilir , gayet normal.
Küçük mucizen kendine yer açıyor annesi ...
Düşügun şuan aynı benim yaşadıklarıma benziyor. Kahverengi lekelenmeyle başladı adet kanaması gibi devam ediyor. Ve tam da ikinci regl tarihime denk geldi bu süreç. Galiba benim de düşük le sonuçlanacak.düşüğüm 2 gün az az süren kahverengi lekelenmeyle başladı. sonra tam adet günüme denk gelen günde normal adet kanamasıyla oldu. normalde 30 günde bir adet olurum tam 60. gündü 8+4 oluyor ama 6 haftalık demişti. ağrı konusu da normal adet sancısına ek olarak 1 2 dk lik şiddetli sancı girdi o zaman düşmüş işte.
Kesinlikle katılıyorum çok yoruldugumda benimde agrilarim artıyor. Sorunsuz saglikla, kucagimiza alalim inşallah.Ben suan 5+1 deyım cumartesı gunu sancılardan ağlıcaktım nerdeyse . Ama çok şükür geçti . Kendımı çok yordugumda daha çok sancım oluyor .
Bugun mesela işyerınde hep oturarak çalıştım . Arada sadece batma oluyor
Amin aminnnnKesinlikle katılıyorum çok yoruldugumda benimde agrilarim artıyor. Sorunsuz saglikla, kucagimiza alalim inşallah.
Düşügun şuan aynı benim yaşadıklarıma benziyor. Kahverengi lekelenmeyle başladı adet kanaması gibi devam ediyor. Ve tam da ikinci regl tarihime denk geldi bu süreç. Galiba benim de düşük le sonuçlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?