2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım doktorun 6+5 de bebek oluşmuş gibi duruyor demesi bana biraz garip geldi biraz geç değil mi detaylı ultrasona bugun mu gideceksin ?
Wala bende anlamadım canım yaa evet detaylu ya girdim 7.5 mm (6 hafta 4 gün) ile uyumlu FKA (+) embrio izlenmiştir yazılı bi kağıt verdi

ya bende doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani 12. haftada 2 li tarama yapıolar o zaman gidiyim diyorum ama sizden tam olarak ne tahlili istediler bide ne zaman gelin dediler
Canım valla tahlilin ne olduğunu bilmiyorum 5,6 tük kan verdim bide idrar hahlili verdim 1 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gidicem gittiğimde kaşp atışını duma kesin olaun yoksa deliricem geç gitmek en iyi si

bize de doktor ilişki yasağı koydu ama süre vermedi ben de sormayı unuttum çok kafama takıldı hatta neden verdi ki kanamam fln yok die ama demekki kalbi duyana kadar vermiş olabilir. sonraki gittiğimde soracağm mutlaka

5+2 yada 5+3 de Beta hcg değerleriniz kaçtı?

Benim sanki az artmış gibi korku sardı

5+2 yada 5+3 de Beta hcg değerleriniz kaçtı?

Benim sanki az artmış gibi korku sardı
%60 artması gerekiyormuş en az seninki nasıl ?
ben ilk öğrendiğimde 27 4 gün sonra 475 olmuş. sonra bidaha baktırmadım ama doktora 475 den 2 hafta sonra gitiğimde 5+1 çıktı. herkesinki aynı oluyor yani

En son 16 ekim salı günü 819 çıktı beta hcg.
6 gün sonra dün 4833 çıktı.

Yani
4+3 de 819
5+2 de 4833

Tekrar kan verme isteği göğüs uçalrım çok ağrıyordu hep ama 2-3 gündür yok denilcek kadar azalınca korktum. 2 kayıbım olunca...

Hayalmek maşallah yaş aralığı kaç öğrenebilir miyim çocukların, benim de 2. Gebelik olucak inşallah, bende de pek belirti yok aslında çok hastayım boğazım fena bu yüzden belirti seçemiyorum doktor ilaç da yazmadı nasıl geçer bu Boğaz ağrısı

3 günde bir 2 katına çıkıyor sağlıklı gebelikte yani seninki normal

biri 6 diğeri 3 yaşında ikiside erkek bnde 29 yaşındayım ve bi kızım olsun çok istiyorum bu yüzden acele ettim Allah öncelikle sağlıklı ve hayırlı versin ama kız o kadar istiyorum ki annem kız kardeşim yok hayatımda bi kız olsun istiyorum boğaz ağrısı için ballı süt içmeni öneririm kesin sonuç veriyo bebeğede iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…