ya bende doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani 12. haftada 2 li tarama yapıolar o zaman gidiyim diyorum ama sizden tam olarak ne tahlili istediler bide ne zaman gelin dediler
Canım valla tahlilin ne olduğunu bilmiyorum 5,6 tük kan verdim bide idrar hahlili verdim 1 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gidicem gittiğimde kaşp atışını duma kesin olaun yoksa deliricem geç gitmek en iyi si
bize de doktor ilişki yasağı koydu ama süre vermedi ben de sormayı unuttum çok kafama takıldı hatta neden verdi ki kanamam fln yok die ama demekki kalbi duyana kadar vermiş olabilir. sonraki gittiğimde soracağm mutlaka
Arkadaşlar merhaba gece kanamam başladı çok korktm hastanede yatyprm şu an kese etrafı kanama başlamş yüreğim ağzıma geldi inanır msnz nolır dua edin bana
bizimle sağlık sigortamız var hiç para vermiyorduk ama birkaç kötü deneyimden sonra bıraktık hastaneyi belki bizim şanssızlığımızdır yada sizin şansınız :) benim deneyimim pek olumlu değildi
%60 artması gerekiyormuş en az seninki nasıl ?
ben ilk öğrendiğimde 27 4 gün sonra 475 olmuş. sonra bidaha baktırmadım ama doktora 475 den 2 hafta sonra gitiğimde 5+1 çıktı. herkesinki aynı oluyor yani
Hayalmek
maşallah yaş aralığı kaç öğrenebilir miyim çocukların, benim de 2. Gebelik olucak inşallah, bende de pek belirti yok aslında çok hastayım boğazım fena bu yüzden belirti seçemiyorum doktor ilaç da yazmadı nasıl geçer bu Boğaz ağrısı
Canım valla tahlilin ne olduğunu bilmiyorum 5,6 tük kan verdim bide idrar hahlili verdim 1 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gidicem gittiğimde kaşp atışını duma kesin olaun yoksa deliricem geç gitmek en iyi si
Hayalmek
maşallah yaş aralığı kaç öğrenebilir miyim çocukların, benim de 2. Gebelik olucak inşallah, bende de pek belirti yok aslında çok hastayım boğazım fena bu yüzden belirti seçemiyorum doktor ilaç da yazmadı nasıl geçer bu Boğaz ağrısı
biri 6 diğeri 3 yaşında ikiside erkek bnde 29 yaşındayım ve bi kızım olsun çok istiyorum bu yüzden acele ettim Allah öncelikle sağlıklı ve hayırlı versin ama kız o kadar istiyorum ki annem kız kardeşim yok hayatımda bi kız olsun istiyorum boğaz ağrısı için ballı süt içmeni öneririm kesin sonuç veriyo bebeğede iyi geliyor