Hayalmek
Allah bağışlasın tekrar inşallah sağlıklı minnoş bir kızın olur :) benim oğlum da Haziran’da 32 aylık olacak , yaş aralığı az tedirginim o yüzden plansız oldu benimkisi 3 yaşın doldursun istiyordum ama kısmet ben de kızım olsun istiyorum ama önce sağlık tabiki:)
Bende öyle biliyordum ama pekte öyle sayılmaz canım hatta doktorumda bana aynı şeyi söyledi. Ben betaHCG değerim 10.042 iken keseyi bile göremedim dış gebelik dediler bana. Ama alttan bakıldığında anca gözüktü.
Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba
Mikan
amin hepimizin evladını esirgesin inşallah Allah nasip etmiş olmuş sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyüsünler bide ikizler burcunu merak ediyorum ben nasıl bi kişilik acaba
wiha02
kız olsun geç döllenme kötü bişey değil sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok için rahat olsun :) banada doktor ilişki yasakladı en azından kontrol olana kadar daha hiç gitmedim doktora meraktan çatlıcaamm :) ama çok şükür eşim hiç sesini çıkarmıyo ilişki konusunda daha çok seviyo karnımı konuşuyor onunla her akşam çok hoşuma gidiyo maşallahhh diyelim eş desteği bu konuda çok önemli onu anladım.. bide ya içinizde korku gibi böyle endişe gibi bişey var mı ya bende hergün var o neden oluyo ki ya