2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayalmek Allah bağışlasın tekrar inşallah sağlıklı minnoş bir kızın olur :) benim oğlum da Haziran’da 32 aylık olacak , yaş aralığı az tedirginim o yüzden plansız oldu benimkisi 3 yaşın doldursun istiyordum ama kısmet ben de kızım olsun istiyorum ama önce sağlık tabiki:)

En iyisi eşinde kullanabilirim kadar kullan acıma valla 2.cide kullancam dedim ama öyle olmuyo
Sağolsun söyletmıyo .. :)
Sadece birliktelik konusunda sıkıntı yaşıyoruz
Diğer türlü herseyı yapıyor Allah bınkere razı olsun

Aynen katılıyom oo bendede oluyor acayip birşey sezgi ama insanı ürkütüyor sürekli endişelenmek
Evet ya kalbim hızlı hızlı çarpıyo inşallah iyi şeyle olucak Perşembe günü gelse de doktor biraz içimi rahatlatsa bari

Kızlar bebişlerin kalp atışlarını beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun
Her gebelik farklıdır , ben de doktorun yalancısıyım :))
Bende öyle biliyordum ama pekte öyle sayılmaz canım hatta doktorumda bana aynı şeyi söyledi. Ben betaHCG değerim 10.042 iken keseyi bile göremedim dış gebelik dediler bana. Ama alttan bakıldığında anca gözüktü.

Bende de var endişe yarın doktora gideceğim inşallah o güzel şeyler söyler rahatlatır beni
İnşallah kuzum galiba bu haftalarda herkeste oluyo bu inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum benimde Perşembe günü kontrolüm geçmiyo zaman ya

S smyy58 canım ilgisi yok bence rahat olmak tedirgin olmaktan daha iyi Allahım sağlıklı versin diye dua edip beklemekten başka çare yok

Mikan amin hepimizin evladını esirgesin inşallah Allah nasip etmiş olmuş sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyüsünler bide ikizler burcunu merak ediyorum ben nasıl bi kişilik acaba

yok bende sadece belim ağrıdımı korku oluyo olu doktor dedi kanama olmadıkça hamileliktendir de geç :)

1 hafta çok önemli değil inşallah büyüdükçe ilerler oğlum 1-2 hafta önde gidiyodu

hayırlı olsun hoşgeldin :) kalp atışını ne zaman gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…