2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba

Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba
ilk her zaman korku veriyor bişey olacak diye çok endişe duyuyosun bnde ilkde çok nazlandım ikince de halı çırptım ev taşıdım hopladım zıpladım Allah esirgesin bişey olmaz dememek lazım ama yinede artık bilinçli oluyo insan

wiha02 kız olsun geç döllenme kötü bişey değil sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok için rahat olsun :) banada doktor ilişki yasakladı en azından kontrol olana kadar daha hiç gitmedim doktora meraktan çatlıcaamm :) ama çok şükür eşim hiç sesini çıkarmıyo ilişki konusunda daha çok seviyo karnımı konuşuyor onunla her akşam çok hoşuma gidiyo maşallahhh diyelim eş desteği bu konuda çok önemli onu anladım.. bide ya içinizde korku gibi böyle endişe gibi bişey var mı ya bende hergün var o neden oluyo ki ya

Benim kızım 4,5 yaşında kucağımdan inmiyor :)
Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

Benım ilk oldugu için hiçbirşey yapmıyorum .
Ev işini falan bıraktım

Merhaba kizlar, kontrolden sonra istedikleri tahliller icin ac karnina mi gitmek gerekiyor yoksa farketmiyor mu ?

İlk gidisim olucak ama randevu saati yok die ogleden sonraya aldim oyuzden :/
hastaneyı arayıp sorsan ?
Ben daha verdiği testlerı yaptırmadım .
Cuma gunu ilk önce doktoruma gitcem sonra testlerı yaptırcam sabahtan gitcem ikisinede

Dikkat etmeye çalişiyom ama yinede her zamanki rutin ev işlerini yapoyom ben tabi çok yoruluyom ama mecbur

Aynen katılıyom oo bendede oluyor acayip birşey sezgi ama insanı ürkütüyor sürekli endişelenmek

Bende de var endişe yarın doktora gideceğim inşallah o güzel şeyler söyler rahatlatır beni

Ya Allah ım korusun sıkıntı felan dolmasından korkuyorum bide isteyerek olmadı supriz yaptı biraz hain mi davranıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…