Ya ben geç döllenmeye pek inanmıyorum bazılarının geç döllenmede olabilir ama Asıl
bu haftalarda otomatik bir şekilde bebeklerin büyümesi aynı olamaz şu kadar haftada şukadar mm şu haftada şu olur tabi bir standarttır bu
Benim aşılama 4-5 gün geri e geç döllenmede değil bence birkaç haftaya hepimizin son adet tarihiyle uyumlu olacak inş tabi sağlıkla büyüsünler
Normal canım o zaman. Benim son adet tarihim 23 Ağustos muhtemel doğum tarihi 30 mayıs. Seninle aramızda 8 gün falan var seninde muhtemel doğum tarihi 9 Haziran doğru yani. Sadece bu program 1 hafta önden gidiyo canım 7+2ysen 8 gösteriyor mesela.
3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
Smyy21
hepsinin arası 3 yaş bu doğarsa Allah izin verirse küçüğümle arasında yaklaşık 4 yaş olacak iki oğlum var buda kız olur inşallah siz ankarada mısınız
Smyy21
hepsinin arası 3 yaş bu doğarsa Allah izin verirse küçüğümle arasında yaklaşık 4 yaş olacak iki oğlum var buda kız olur inşallah siz ankarada mısınız
Kalp atışı var dedi ama daha kalbi çok küçük olduğu için bizim makine algılamaz dedi açtı biraz makineyi ama tam duyamadık haftaya inşallah duyarız pıtpıtları :)
hahah güzelmiş ben oğlumda hiç tiksinti nedir bilmedim ama allaha yalvarıyorum sigaradan beni tiksindir diye ilkindr uzaklaştım bunda dersin sanki aşeriyorum şaka gibi
ya bende çok mutsuzum bu yüzden hatta sırf bu yüzden girdim portala ilk iki çocuğumda tiksindim 6. haftada bunda hiç bişi yok bulantı aşerme tiksinme günde 3 e düşürdüm ama içim hiç rahat değil