2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hoşgeldiinnn

Daha önceki hamileliğimde doktora iki oğlum var demiştim doktor direk buda erkek olur ozaman üç erkekten sonra döner demişti gerçektende oda erkekti.Belki şimdi kız olur

Daha önceki hamileliğimde doktora iki oğlum var demiştim doktor direk buda erkek olur ozaman üç erkekten sonra döner demişti gerçektende oda erkekti.Belki şimdi kız olur
Amann sağlıklı olsunlarda

Merhaba hayırlı olsun kader arkadaşım bende de kan pıhtılaşması çıktı iki kayıbım var bu sefer ilk kez iğne kullanmaya başladım.
Sen hangi geninde sorun çıktı biliyormusun? Ve neler kullanıyorsun?

bulantı , baş ağrısı , üsüme hiçbirşey yok
Ara sıra giren kasık ağrısı , göğüs ağrısı . Akşam 8 den sonra uyku isteği , gece 3 ten sonra uykusuzluk

Ben de sabaha karşı uyanıp saatler sonra geri uyuyorum, tabi uyandığım için mide bulantısı da benimle uyanıyor daha geç uyumak için kasayım bu sefer diyorum. Üşüme de geliyor bazen..

Reactions: H E
Merhaba hanımlar nasılsınız? Çok mesaj birikmiş okuyamadım yine :) kese ve kalp atışı duymaya gidenler iyi haberler almışlardır umarım.
benim bulantılarım bastırdı iyice. Gece iki kere uyandım bulantıdan, sabahta kahvaltı bile yapamadım. Şİmde de pek iyi sayılmam

Şimdiden mi açılma oldu
Kızımı uzun dönem emzirdim canim, göğüs ucunu sıkınca süt geliyor göğsümden.
Kızım doğduğu zaman normal dogum yapmama rağmen 3 gün 1 damla bile gelmemişti . Emzirdikce artıyor zaten .

Tüh ya senınkıler baya erken başlamış
Midenı boş bırakma süreklı bişeyler atıştır. Çerez ye az az . Meyve ye . Bol bol süt iç ..

Benım ağzım hiç boş durmaz . Ama hep sağlıklı seyler yiyorum

Bulantıdan konuşamıyorum bile çıkarmıyorum ama bulantı çok balık pişiyo fırında içim fena oluyo kokudan

Hoşgeldin canım gözün aydın çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…