Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorum Feeling07
Daha önceki hamileliğimde doktora iki oğlum var demiştim doktor direk buda erkek olur ozaman üç erkekten sonra döner demişti gerçektende oda erkekti.Belki şimdi kız olur
Daha önceki hamileliğimde doktora iki oğlum var demiştim doktor direk buda erkek olur ozaman üç erkekten sonra döner demişti gerçektende oda erkekti.Belki şimdi kız olur
Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Merhaba hayırlı olsun kader arkadaşım bende de kan pıhtılaşması çıktı iki kayıbım var bu sefer ilk kez iğne kullanmaya başladım.
Sen hangi geninde sorun çıktı biliyormusun? Ve neler kullanıyorsun?
Ben de sabaha karşı uyanıp saatler sonra geri uyuyorum, tabi uyandığım için mide bulantısı da benimle uyanıyor daha geç uyumak için kasayım bu sefer diyorum. Üşüme de geliyor bazen..
Merhaba hanımlar nasılsınız? Çok mesaj birikmiş okuyamadım yine :) kese ve kalp atışı duymaya gidenler iyi haberler almışlardır umarım.
benim bulantılarım bastırdı iyice. Gece iki kere uyandım bulantıdan, sabahta kahvaltı bile yapamadım. Şİmde de pek iyi sayılmam
Kızımı uzun dönem emzirdim canim, göğüs ucunu sıkınca süt geliyor göğsümden.
Kızım doğduğu zaman normal dogum yapmama rağmen 3 gün 1 damla bile gelmemişti . Emzirdikce artıyor zaten .
Merhaba hanımlar nasılsınız? Çok mesaj birikmiş okuyamadım yine :) kese ve kalp atışı duymaya gidenler iyi haberler almışlardır umarım.
benim bulantılarım bastırdı iyice. Gece iki kere uyandım bulantıdan, sabahta kahvaltı bile yapamadım. Şİmde de pek iyi sayılmam
Amannn çocuk için uğraşırken bitap düştük aylardır ,şahsen ben şu aralar bunun tadını çıkarmaya devam edicem dr yasak YÖK diyor ama ben koydum o yasağı nolur nolmaz diyorum
Allahtan ağramıyor bazen gerçekten çok aşiri ağrı oluyor ama hamilelikte bebek emzirme iyi değil süt kirlenip emen bebeği zehirler diolar ama tam ne kadar dopru bilemem
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım